Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Στο πρωτο μεγαλο ταξιδι που εκανα μια απο τις στιγμες που μου εμειναν ηταν το χειροκροτημα που πηρε ο πιλοτος απο 400 και παραπανω ατομα οταν το προσγειωσε.Ηταν ενα πολυωρο ταξιδι (πανω απο 10 ωρες) χωρις κανενα απολυτως προβλημα.Και κεινες οι αεροσυνοδοι?Ντυμενες παραδοσιακα με μωβ χρωματος φορεματα σαν γκεισες.Περασμενα μεγαλεια διηγωντας τα να κλαις.
Εχω κανει κι εγω ενα τετοιο, χωριs απροοπτα βεβαια....Θυμαμαι καπνιζα στα διαχωριστικα αναμεσα στιs θεσειs μεταξυ Α και  C...Τα νευρα τσαταλια των αεροσυνοδων....Θυμαμαι και τον καφε που τσιγκουνευοσαντε να τον δωσουν...Ενα δαχτυλακι καφε σε μια κουπα...Τι να μου κανει αυτο???...Και τα φαγητα ασυνηθιστα αγευστα..Συνολικα για 19 ωρεs !!!!!!!!!  Τωρα ουτε στα διοδια δεν παμε  :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχω κανει κι εγω ενα τετοιο, χωριs απροοπτα βεβαια....Θυμαμαι καπνιζα στα διαχωριστικα αναμεσα στιs θεσειs μεταξυ Α και  C...Τα νευρα τσαταλια των αεροσυνοδων....Θυμαμαι και τον καφε που τσιγκουνευοσαντε να τον δωσουν...Ενα δαχτυλακι καφε σε μια κουπα...Τι να μου κανει αυτο???...Και τα φαγητα ασυνηθιστα αγευστα..Συνολικα για 19 ωρεs !!!!!!!!!  Τωρα ουτε στα διοδια δεν παμε  :grin:
Εγω ραξιδευα με Thai τυπε.Απιστευτη εξυπηρετηση.Καθε 2 λεπτα και μια αεροσυνοδος διπλα σου.Απεριοριστα ποτα,απεριοριστος καφες,χυμοι αναψυκτικα,και 2 γευματα φανταστικα.Απο τις καλυτερες εταιριες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.907
Πόντοι
25.467
[size=13pt]Αγιε πήγαινε στα ποστ σου σελίδα 70 71 στο προφιλ σου, Και εκει εχει μια συνομιλια μας που εγινε 3-4 /1/2015...
εγω μολις εχω δεχθει 15 πμ για φωτο που διακινει η ροζυ .[/size]

και συ σπευδεις να την προασπίσεις και τοτε επειδη της ριχνω μπινελικι. δες τα ποστ σου 1054 που μου λες στο ασχετο οτι δεχθηκα επιθεση Αηθη....
μετα στο 1057 ποστ λες.. προσωπικα παντως θα σε συμβουλευα να ειστε πιο επιφυλακτικη σχετικα με την ταυτοτητα του δραστη τηςε αηθους πιθεσης που δεχθηκατε.
που ηξερες αγιε τι αηθη επιπεθση δεχθηκα ; που ηξερες αν φταιει αλλος και ποιος ειναι αυτος; και με συμβουλευεις κιολας ; επειδη δεν μιλας με πμ πισω με την ροζυ και τον αλεξ;

συνεχιΖεις στο 1062 ειστε σιγουρη οτι η ροζυ ειναι ο δραστης;

και τελος στην σελιδα 70 στο προφιλ σου με τα μηνυματά σου 1049 το μηνυματακι που λες ο ιδιος
" εμοιαζε με τις φωτογραφιες που ολοι σχεδον λαβαμε;; με σβησμενο το ολοι σχεδον λαβαμε.

Εδώ, σαν να μην μας τα λέτε καλά.  :)

Αφού είχατε μόλις δεχθεί 15 π.μ. που σας πληροφορούν για φωτογραφίες που διακινεί η Ρόζυ (όπως ξεκάθαρα γράφετε από μόνη σας), γιατί εκείνη ακριβώς την στιγμή μου απαντάτε:

Δεχθηκα αήθη ενέργεια; :-o μπας και όντως δέχθηκα χαχαχαχα

ε;;;  :)

Αγιε εγω την θυμαμαι καλα την συνομιλια μιας και ενω πηρα ειδηση τι εγινε με τι ςφωτο ακριβως τοτε ξαφνικα εσυ απο το πουθενα εμφανιστηκες να εμπλακεις.
Γιατι παιζεις τον ανηξερο ; Αυτο που με πειραξει ειναι που ωρύεσαι κιολας. ηξερες και μιλουσες με αλεξ και ροζυ και ισως και με αλλους και ηξερες και για φωτο και αντι να σταματησεις αφου εισαι αμεμπτου ηθικης , σαν κωλοπαιδι που εισαι εσπευσες να επικροτησεις το παρταλι εναντιον μου.
Δηλαδη ηξερες οτι κυκλοφορουσαν φωτο δεν ηξερες αν με αφορουσαν και μου εδινες και συμβουλες υποστηριζοντας οσους τις διακινουσαν.

αντε γαμησου επομενως και πουλα παραμυθι αλλου...

Επειδή  και εγώ θυμάμαι καλά την συνομιλία μας, αλλά και επειδή υπάρχει η "μηχανή" όπου scripta manent, μάλλον κι εδώ δεν μας τα λέτε καλά.   :)
Ξέρατε, (όπως ξεκάθαρα παραδέχεστε), αλλά και πάλι απαντάτε:

Όχι άγιε δεν κατάλαβα τίποτα .Ούτε η ροζυ δεν τσίμπησε τόσο στο τρολαρισμα.Για πες όμως γιατί τελικά μπορεί να είχα και δίκιο στο βρισίδι χαχαχα

Γιατί άραγε;;; :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.907
Πόντοι
25.467
Αγιε πήγαινε στα ποστ σου σελίδα 70 71 στο προφιλ σου, Και [size=13pt]εκει εχει μια συνομιλια μας που εγινε 3-4 /1/2015...
εγω μολις εχω δεχθει 15 πμ για φωτο που διακινει η ροζυ .[/size]

και συ σπευδεις να την προασπίσεις και τοτε επειδη της ριχνω μπινελικι. δες τα ποστ σου 1054 που μου λες στο ασχετο οτι δεχθηκα επιθεση Αηθη....
μετα στο 1057 ποστ λες.. προσωπικα παντως θα σε συμβουλευα να ειστε πιο επιφυλακτικη σχετικα με την ταυτοτητα του δραστη τηςε αηθους πιθεσης που δεχθηκατε.
που ηξερες αγιε τι αηθη επιπεθση δεχθηκα ; που ηξερες αν φταιει αλλος και ποιος ειναι αυτος; και με συμβουλευεις κιολας ; επειδη δεν μιλας με πμ πισω με την ροζυ και τον αλεξ;

[size=13pt]συνεχιΖεις στο 1062 ειστε σιγουρη οτι η ροζυ ειναι ο δραστης;[/size]

και τελος στην σελιδα 70 στο προφιλ σου με τα μηνυματά σου 1049 το μηνυματακι που λες ο ιδιος
" εμοιαζε με τις φωτογραφιες που ολοι σχεδον λαβαμε;; με σβησμενο το ολοι σχεδον λαβαμε.

Αγιε εγω την θυμαμαι καλα την συνομιλια μιας και ενω πηρα ειδηση τι εγινε με τι ςφωτο ακριβως τοτε ξαφνικα εσυ απο το πουθενα εμφανιστηκες να εμπλακεις.
Γιατι παιζεις τον ανηξερο ; Αυτο που με πειραξει ειναι που ωρύεσαι κιολας. ηξερες και μιλουσες με αλεξ και ροζυ και ισως και με αλλους και ηξερες και για φωτο και αντι να σταματησεις αφου εισαι αμεμπτου ηθικης , σαν κωλοπαιδι που εισαι εσπευσες να επικροτησεις το παρταλι εναντιον μου.
Δηλαδη ηξερες οτι κυκλοφορουσαν φωτο δεν ηξερες αν με αφορουσαν και μου εδινες και συμβουλες υποστηριζοντας οσους τις διακινουσαν.

αντε γαμησου επομενως και πουλα παραμυθι αλλου...

Κι εδώ σαν να μην μας τα λέτε καλά. Αφού ξέρατε ότι υπάρχει διακίνηση φωτογραφιών, και αφού γνωρίζατε και το ποιός τις διακινεί, γιατί στο εξής σχόλιο μου:

Δηλαδή, όλο το "βρισίδι" ήταν ένα απλό και αθώο "τρολάρισμα"... Ένας αστεϊσμός μεταξύ φίλων, για να διασκεδάσουμε...

Έτσι θα έιναι, αν έτσι νομίζετε.

Προσωπικα, δεν πρόκειται να τροφοδοτήσω, ούτε αήθεις ενέργειες, αλλά ούτε και αμβιβόλου γούστου τρολαρίσματα.  :)

μου απαντάτε:

Άγιε τρολαρω όπως κάνουν όλοι ακόμα και σεις για την ηλικία σας και για τα γαμησια που μου ρίχνουν ο μπραμπ και ο Νικ.Μην τα παίρνετε όλα σοβαρά εδώ μέσα χαβαλέ κάνουμε κ σπάμε την μονοτονία.εξάλλου με κανέναν δεν γνωριζομαι Απο εδώ .σε είδα όμως που τσίμπησες προψες και βλέπω τσιμπας κ τώρα.τι ξες τι λέτε πίσω μου στα πμ χαχαχα και από την απάντηση σου βλέπω ότι τελικά έπιασα λαυράκι.. :cheesy:

και συνεχίζετε πιο κάτω με το εξής:

Ναι ρε παιδιά δεν είναι σωστός ο ηλεκτρονικός τραμπουκισμός θα ζητήσω ταπεινά συγνώμη Απο την ροζυ τον Άλεξ και όλα τα αξιαγαπητα μέλη.παραφερθηκα. Συνήθως κάνω πλάκα υπέθεσα ότι έγινα κατανοητή μιας κ δέχομαι και η ίδια ακραία πλάκα
Υγ όσο για την ανωνυμία υπάρχει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για όσους την χρειάζονται η οποία ομολογουμένως κάνει εξαιρετική δουλειά ερειζερ. :cheesy:

γιατί άραγε;  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.907
Πόντοι
25.467
Και για να μην ξεχνιόμαστε, το κάτωθι ισχύει.  :)

Μάλιστα!!! Τώρα έπεσαν οι μάσκες!!! Τώρα αντιλαμβάνομαι τον λόγο για τον οποίον αναλώνεστε σε λυσσαλέες προσπάθειες κατασυκοφάντησής μου.

Ως εκ τούτου λοιπόν, τα πράγματα αλλάζουν άρδην, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΠΡΟΚΑΛΩ: 

α) Όποιον ή όποιαν, του έχω ή της έχω ζητήσει μέχρι σήμερα, να μου αποστείλει μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

β) Όποιον ή όποιαν, μου έχει προτείνει μέχρι σήμερα, να μου αποστείλει μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό  που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, και έχω δεχθεί την πρόταση, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

γ)Όποιον ή όποιαν, μου έχει αποστείλει μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό  που να αφορά μέλη* του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

δ)Όποιον ή όποιαν, έχει δεχθεί από εμένα μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό  που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

και τέλος

ε)Όποιον ή όποιαν, έχω αλληλογραφήσει μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, με σκοπό να σχολιάσω φωτογραφικό υλικό, παράνομο ή ακόμα και νόμιμο, που να αφορά μέλη* του παρόντος ιστοτόπου ή έν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

*Εξαιρούνται οι επαγγελματίες ιερόδουλες και εν γένει οι εκδιδόμενες, μέλη του παρόντος.

[size=13pt]Δίνω διορία 10 ημερών. Τουτέστιν, μέχρι την 5η πρωινή της 15ης Απριλίου του τρέχοντος έτους.  Αν παρουσιασθεί έστω και ένας ή μία, που θα προσκομίσει έστω και ένα γνήσιο  τεκμήριο (με πρίντ σκρίν), για  κάποιαν από τις παραπάνω περιπτώσεις, δηλώνω ότι θα διαγράψω τον λογαριασμό μου. Αν όχι, πιστεύω ότι θα έχετε την ευθιξία να διαγράψετε εσείς τον δικό σας.[/size]

Πληροφορώ λοιπόν τους ενδιαφερόμενους, ότι έχούν ακόμα  οκτώ ημέρες στην διάθεσή τους προκειμένου να καταθέσουν τα τεκμήρια.  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
Καλημέρα

Είδα με ευχαρίστηση χθες ότι επανήλθε το χιούμορ.

Μπορεί να μην γίνουμε καρδιακοί φίλοι, αλλά μπορούμε να συνυπάρξουμε διαδικτυακά και να περνάμε καλά.

Μην επανερχόμαστε στα ίδια Άγιε μου, δεν έχει νόημα. Έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό...........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μάλιστα!!! Τώρα έπεσαν οι μάσκες!!! Τώρα αντιλαμβάνομαι τον λόγο για τον οποίον αναλώνεστε σε λυσσαλέες προσπάθειες κατασυκοφάντησής μου.

Ως εκ τούτου λοιπόν, τα πράγματα αλλάζουν άρδην, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΠΡΟΚΑΛΩ: 

α) Όποιον ή όποιαν, του έχω ή της έχω ζητήσει μέχρι σήμερα, να μου αποστείλει μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

β) Όποιον ή όποιαν, μου έχει προτείνει μέχρι σήμερα, να μου αποστείλει μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό  που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, και έχω δεχθεί την πρόταση, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

γ)Όποιον ή όποιαν, μου έχει αποστείλει μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό  που να αφορά μέλη* του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

δ)Όποιον ή όποιαν, έχει δεχθεί από εμένα μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό  που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

και τέλος

ε)Όποιον ή όποιαν, έχω αλληλογραφήσει μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, με σκοπό να σχολιάσω φωτογραφικό υλικό, παράνομο ή ακόμα και νόμιμο, που να αφορά μέλη* του παρόντος ιστοτόπου ή έν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.

*Εξαιρούνται οι επαγγελματίες ιερόδουλες και εν γένει οι εκδιδόμενες, μέλη του παρόντος.

[size=13pt]Δίνω διορία 10 ημερών. Τουτέστιν, μέχρι την 5η πρωινή της 15ης Απριλίου του τρέχοντος έτους.  Αν παρουσιασθεί έστω και ένας ή μία, που θα προσκομίσει έστω και ένα γνήσιο  τεκμήριο (με πρίντ σκρίν), για  κάποιαν από τις παραπάνω περιπτώσεις, δηλώνω ότι θα διαγράψω τον λογαριασμό μου. Αν όχι, πιστεύω ότι θα έχετε την ευθιξία να διαγράψετε εσείς τον δικό σας.[/size]
file εσυ δεν μου στειλες αυτην την φωτο σε πμ;

index.php

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.907
Πόντοι
25.467
Καλημέρα

Είδα με ευχαρίστηση χθες ότι επανήλθε το χιούμορ.

Μπορεί να μην γίνουμε καρδιακοί φίλοι, αλλά μπορούμε να συνυπάρξουμε διαδικτυακά και να περνάμε καλά.

Μην επανερχόμαστε στα ίδια Άγιε μου, δεν έχει νόημα. Έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό...........

Καλημέρα.

Γνωρίζετε ότι σας εκτιμώ,  όπως γνωρίζετε και ότι η γνώμη σας έχει βαρύνουσα σημασία για εμένα. Αυτή την φορά όμως, επιτρέψτε μου να να μην ακολουθήσω την καλοπροαίρετη παραίνεσή σας, αγαπητέ μου φίλε.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.034
Πόντοι
606
Καλημέρα.

Γνωρίζετε ότι σας εκτιμώ,  όπως γνωρίζετε και ότι η γνώμη σας έχει βαρύνουσα σημασία για εμένα. Αυτή την φορά όμως, επιτρέψτε μου να να μην ακολουθήσω την καλοπροαίρετη παραίνεσή σας, αγαπητέ μου φίλε.
μηπως αν στο ζητουσα κ εγω?νομιζω οτι κουρασε το θεμα. :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
τσομπανη στειλε πιεμ καμια προβατινα για συνοικεσιο  :zfuck:

Stories

Νέο!