Μάλιστα!!! Τώρα έπεσαν οι μάσκες!!! Τώρα αντιλαμβάνομαι τον λόγο για τον οποίον αναλώνεστε σε λυσσαλέες προσπάθειες κατασυκοφάντησής μου.
Ως εκ τούτου λοιπόν, τα πράγματα αλλάζουν άρδην, ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ - ΠΡΟΚΑΛΩ:
α) Όποιον ή όποιαν, του έχω ή της έχω ζητήσει μέχρι σήμερα, να μου αποστείλει μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.
β) Όποιον ή όποιαν, μου έχει προτείνει μέχρι σήμερα, να μου αποστείλει μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, και έχω δεχθεί την πρόταση, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.
γ)Όποιον ή όποιαν, μου έχει αποστείλει μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό που να αφορά μέλη* του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.
δ)Όποιον ή όποιαν, έχει δεχθεί από εμένα μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, φωτογραφικό υλικό που να αφορά μέλη του παρόντος ιστοτόπου ή εν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.
και τέλος
ε)Όποιον ή όποιαν, έχω αλληλογραφήσει μέχρι σήμερα, μέσω π.μ., ή με οιονδήποτε άλλον τρόπο και μέσον, με σκοπό να σχολιάσω φωτογραφικό υλικό, παράνομο ή ακόμα και νόμιμο, που να αφορά μέλη* του παρόντος ιστοτόπου ή έν γένει άλλα άτομα φερόμενα ως μέλη, να βγεί και να δημοσιεύσει στο παρόν νήμα, ή σε οποίοδήποτε άλλο νήμα του παρόντος επιθυμεί, τα τεκμήρια.
*Εξαιρούνται οι επαγγελματίες ιερόδουλες και εν γένει οι εκδιδόμενες, μέλη του παρόντος.
[size=13pt]Δίνω διορία 10 ημερών. Τουτέστιν, μέχρι την 5η πρωινή της 15ης Απριλίου του τρέχοντος έτους. Αν παρουσιασθεί έστω και ένας ή μία, που θα προσκομίσει έστω και ένα γνήσιο τεκμήριο (με πρίντ σκρίν), για κάποιαν από τις παραπάνω περιπτώσεις, δηλώνω ότι θα διαγράψω τον λογαριασμό μου. Αν όχι, πιστεύω ότι θα έχετε την ευθιξία να διαγράψετε εσείς τον δικό σας.[/size]