deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Έχει διαρρεύσει φωτογραφία μου και δεν την παλεύουν για ραντεβού μαζί μου. Άστα να πάνε.Γιατι ρε συ πως γίνεται αυτο; τι τους έκαμες;
Έχει διαρρεύσει φωτογραφία μου και δεν την παλεύουν για ραντεβού μαζί μου. Άστα να πάνε.Γιατι ρε συ πως γίνεται αυτο; τι τους έκαμες;
αααααχαχαχχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχαχχατώρα που δεν βλέπει κανένας!
και εμενα ρε πουτσικ μου έκοψαν τα τυχεραΈχει διαρρεύσει φωτογραφία μου και δεν την παλεύουν για ραντεβού μαζί μου. Άστα να πάνε.
και εμενα ρε πουτσικ μου έκοψαν τα τυχερα
Μια ωραια γκομενα για να την γαμησω μου ζηταει πρωτα να με στραπονιασει αυτη?Τι λετε να κανω?Ειμαι 25 ετων καταδρομεας στο στρατο και str8 100%.Σας εχει τυχει ποτε?
Μια ωραια γκομενα για να την γαμησω μου ζηταει πρωτα να με στραπονιασει αυτη?Τι λετε να κανω?Ειμαι 25 ετων καταδρομεας στο στρατο και str8 100%.Σας εχει τυχει ποτε?
Τυπε λες να γινω Λιλασ?Τύπε κάλυψη, απόκρυψη και μη βγεις μέχρι να σιγουρευτείς ότι έχει αλλάξει νομό.
Τυπε απ οτι βλεπω θα εχουμε γεννητουρια.Θα εμφανιστει και η Κελλυ στο bou.είναι και καταδρομέας ο τύπος?
τι έγινε, τον έψησε τελικά?
Τι να σου πω ρε τύπε, στην εποχή μου οι γκόμενες ήθελαν να τις γαμήσουμε όχι να μας γαμήσουν. Ρώτα τον Λιλά αν ψήνεσαι.Τυπε λες να γινω Λιλασ?
Τυπε απ οτι βλεπω θα εχουμε γεννητουρια.Θα εμφανιστει και η Κελλυ στο bou.
και εγω ετσι μπηκα καποτε για να ρωτησω για τις αιμμοροίδεςμου αρέσει που μπήκε εδώ να πάρει και γνώμες...
Δηλαδη τυπε εσενα δεν σε στραπονιασανε ακομα?Που ζουμε ρε πουστη μου?Σε ποια εποχη?Τυπε εχεις μεινει λιγο πισω.Να το κοιταξεις.Τι να σου πω ρε τύπε, στην εποχή μου οι γκόμενες ήθελαν να τις γαμήσουμε όχι να μας γαμήσουν. Ρώτα τον Λιλά αν ψήνεσαι.
και εγω ετσι μπηκα καποτε για να ρωτησω για τις αιμμοροίδες
Δηλαδη τυπε εσενα δεν σε στραπονιασανε ακομα?Που ζουμε ρε πουστη μου?Σε ποια εποχη?Τυπε εχεις μεινει λιγο πισω.Να το κοιταξεις.
μου αρέσει που μπήκε εδώ να πάρει και γνώμες...
ελα τωρα κολας σε λεπτομερειες,το θες η οχι το γκομενακι? γκομενα χωρις να ματωσεις δεν βγαζεις
εχει προβλημα το παλικαρι πηγε να γαμησει και γαμουσαν αλλοι και δεν προλαβε αν και εκεινος πιστευει οτι οι πουτανες δεν θελαν να γαμηθουν μαζι του το πηρε προσωπικαΔηλαδη τυπε εσενα δεν σε στραπονιασανε ακομα?Που ζουμε ρε πουστη μου?Σε ποια εποχη?Τυπε εχεις μεινει λιγο πισω.Να το κοιταξεις.
Τυπε ειναι μεγαλο το διλλημα.Σε μια εκπομπη μιας ψυχολογου στο Kontra δεν πηρε τηλεφωνο ενας 18χρονος και ρωτησε την παρουσιαστρια οτι αρχισε να τον αρεσει το στραποναρισμα σε σημειο που δεν ηξερε τι να ζητησει απο την γκομενα του?.Και ζητησε την γνωμη της ψυχολογου.μου αρέσει που μπήκε εδώ να πάρει και γνώμες...