Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μια ωραια γκομενα για να την γαμησω μου ζηταει πρωτα να με στραπονιασει αυτη?Τι λετε να κανω?Ειμαι 25 ετων καταδρομεας στο στρατο και str8 100%.Σας εχει τυχει ποτε?

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μια ωραια γκομενα για να την γαμησω μου ζηταει πρωτα να με στραπονιασει αυτη?Τι λετε να κανω?Ειμαι 25 ετων καταδρομεας στο στρατο και str8 100%.Σας εχει τυχει ποτε?

Τύπε κάλυψη, απόκρυψη και μη βγεις μέχρι να σιγουρευτείς ότι έχει αλλάξει νομό.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

είναι και καταδρομέας ο τύπος?
τι έγινε, τον έψησε τελικά? :2funny: :gay:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τι να σου πω ρε τύπε, στην εποχή μου οι γκόμενες ήθελαν να τις γαμήσουμε όχι να μας γαμήσουν. Ρώτα τον Λιλά αν ψήνεσαι.
Δηλαδη τυπε εσενα δεν σε στραπονιασανε ακομα?Που ζουμε ρε πουστη μου?Σε ποια εποχη?Τυπε εχεις μεινει λιγο πισω.Να το κοιταξεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δηλαδη τυπε εσενα δεν σε στραπονιασανε ακομα?Που ζουμε ρε πουστη μου?Σε ποια εποχη?Τυπε εχεις μεινει λιγο πισω.Να το κοιταξεις.
 εχει προβλημα το παλικαρι πηγε να γαμησει και γαμουσαν αλλοι και δεν προλαβε αν και εκεινος πιστευει οτι οι πουτανες δεν θελαν να γαμηθουν μαζι του το πηρε προσωπικα

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
μου αρέσει που μπήκε εδώ να πάρει και γνώμες... :2funny:
Τυπε ειναι μεγαλο το διλλημα.Σε μια εκπομπη μιας ψυχολογου στο Kontra δεν πηρε τηλεφωνο ενας 18χρονος και ρωτησε την παρουσιαστρια οτι αρχισε να τον αρεσει το στραποναρισμα σε σημειο που δεν ηξερε τι να ζητησει απο την γκομενα του?.Και ζητησε την γνωμη της ψυχολογου. :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom