eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Να πει ο δευκα γιατι να πω εγω;
Να πει ο δευκα γιατι να πω εγω;
Καλησπερα τυπε.Οπως βλεπεις λυνουμε κοινωνικα προβληματα.Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά.
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε.
και γιατι να πει ο ιπποτης να πει ο αντισθενηςΚαι γιατι να πει ο δευκα?Να πει ο ιπποτης.
καλως τον διομηδακο. καλη και αγιαΚαλησπέρα σε όλα τα καλά παιδιά.
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε.
Αν μου στείλεις φωτό θα σε καταγγείλω στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Εξηγούμαι για να μη παρεξηγούμαι. Ρε, εσύ διέρρευσες την φωτογραφία;
βοηθαμε την νεολαιαΚαλησπερα τυπε.Οπως βλεπεις λυνουμε κοινωνικα προβληματα.
Ελπίζω να έχει τρύπες στα κατάλληλα σημεία, μεγάλη ταλαιπωρία να βγει αυτό το πράγμα...όχι, εγώ ήμουν.
ορίστε άλλη μία στην κρεβατοκάμαρα...
Κατσε φατον τυπε.
Δεν εχεις ακουσει που λενε "αντρας ειναι αυτος που δοκιμασε και δεν του αρεσε" ;
Διπλάσιοι επισκέπτες απο τα μέλη
Tυπε ο κοσμος θελει να ενημερωνεται σε σοβαρα κοινωνικα θεματα.Η προσφορα του bou απ αυτην την μερια ειναι σημαντικη.Διπλάσιοι επισκέπτες απο τα μέλη
Οπως το μέγεθος της οπισθότρυπας του Λίλα ας πούμε.....Tυπε ο κοσμος θελει να ενημερωνεται σε σοβαρα κοινωνικα θεματα.Η προσφορα του bou απ αυτην την μερια ειναι σημαντικη.
Oπως "ο κολλητος του στο σχολειο εγινε γυναικα και την παντρευεται"Οπως το μέγεθος της οπισθότρυπας του Λίλα ας πούμε.....
Λαβέ ταύτα Ελισσάβετ και ποίησέ τα επί πλαισίουΥπάρχει και το "Πίνακες/κάδρα για το σαλόνι"...
Tυπε αυτο νομιζω οτι ταιριαζει στην θεματολογια.Ποσες φορες δεν γαμησαμε και μετα ξαπλωσαμε στον καναπε και κοιτουσαμε στο κενο?Δεν θα ηταν καλυτερα να βλεπαμε εναν Πικασσο,εναν Μανε εναν Γκικα τελος παντων?.Υπάρχει και το "Πίνακες/κάδρα για το σαλόνι"...
Kυρια μου μας αρεσει να γαμαμε στο σαλονι και οταν τελειωνουμε να κοιταμε εναν ωραιο πινακα.Ειναι κακο?Η αγωνία του κόσμου για τα θέματα που αφορούν την ζωή τους είναι τεράστια
ποιότηταKυρια μου μας αρεσει να γαμαμε στο σαλονι και οταν τελειωνουμε να κοιταμε εναν ωραιο πινακα.Ειναι κακο?