Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δεν ψηφίζεις, είναι ψευτοδίλημμα, ό,τι και να επιλέξεις οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα...

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Έχει σημασία;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παρεπιπτόντως χρόνια πολλά στις Ευτυχίες :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τι να σου πω, είχα τρεις μήνες να μπω και σας βρήκα κώλο, για μένα χωρίς σοβαρό λόγο, άσχετα ότι έγινε μαλακία επί της αρχής, χωρίς κακή πρόθεση όμως.

Άποψη έχω, την κρατάω για μένα, όσο δίκιο και αν είχες για την ουσία ήσουν άδικη με πολλούς, δικαίωμά σου, κρίμα όμως.

Κατά τα άλλα δε με πάει η μέρα, είχα όρεξη για ραντεβού και:

-Η μία είχε περίοδο
-Η άλλη κοιμόταν και απάντησε άκυρη ώρα
-Η τρίτη την έκανε από το γραφείο
-Η τέταρτη δεν ήθελε sms και εγώ δε μπορούσα να πάρω τηλέφωνο εκείνη την ώρα.

Πήγα γυμναστήριο τελικά αλλά είχα ξεχάσει τις κρότου λάμψης και ήταν πιο γεμάτο από το τρόλεϊ Πατήσια κολιάτσου, άντε βγάλε πρόγραμμα. Γαμημένη άνοιξη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι να σου πω, είχα τρεις μήνες να μπω και σας βρήκα κώλο, για μένα χωρίς σοβαρό λόγο, άσχετα ότι έγινε μαλακία επί της αρχής, χωρίς κακή πρόθεση όμως.

Άποψη έχω, την κρατάω για μένα, όσο δίκιο και αν είχες για την ουσία ήσουν άδικη με πολλούς, δικαίωμά σου, κρίμα όμως.

-Η μία είχε περίοδο

Πήγα γυμναστήριο τελικά αλλά είχα ξεχάσει τις κρότου λάμψης και ήταν πιο γεμάτο από το τρόλεϊ Πατήσια κολιάτσου, άντε βγάλε πρόγραμμα. Γαμημένη άνοιξη.
Με ποιον ήμουν άδικη;

Ποσες γκομενες έχεις;

Μια χαρα είναι η άνοιξη. Αν έρθει..  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66

-Η μία είχε περίοδο

το καλύτερο θα ήταν να μην είχε ξεκινήσει ποτέ αυτή η ιστορία, απ' όποιον και αν ξεκίνησε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και κάτω κρύο έχει;  :sunglasses:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
εμένα πάντως μου έστειλαν αυτήν εδώ... :grin:
PfeifferCatwoman.jpg

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Με ποιον ήμουν άδικη;

Ποσες γκομενες έχεις;

Μια χαρα είναι η άνοιξη. Αν έρθει..  :grin:

Με ποιον ήμουν άδικη;

Έλα δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Ό,τι κατάλαβες κατάλαβες ή τέλος πάντως ό,τι ήθελες να καταλάβεις κατάλαβες, σε τσαντισμένη γυναίκα και ο Θεός ο ίδιος δεν της αλλάζει τα μυαλά. 'Ασε να περάσει λίγος καιρός και ζύγισέ τα.

Ποσες γκομενες έχεις;

Το τρίμηνο που απείχα περίπου δύο, τις έστειλα γιατί fake αγαπουλίαση δεν μπορώ να παρέχω, δεν την πάλεψα. Ραντεβού με πουτάνα Έρι, στο bou γιατί να γράψω για ραντεβού με γκόμενα;

Αρχίδια άνοιξη, την Πέμπτη θα ρίξει χιόνια στη Πάρνηθα λένε. Εντάξει καλός ήταν σήμερα, μια χαρά για καφέ έξω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Με ποιον ήμουν άδικη;
Έλα δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Ό,τι κατάλαβες κατάλαβες ή τέλος πάντως ό,τι ήθελες να καταλάβεις κατάλαβες, σε τσαντισμένη γυναίκα και ο Θεός ο ίδιος δεν της αλλάζει τα μυαλά. 'Ασε να περάσει λίγο καιρός και ζύγισέ τα.

Ποσες γκομενες έχεις;
Το τρίμηνο που απείχα περίπου δύο, τις έστειλα γιατί fake αγαπουλίαση δεν μπορώ να παρέχω, δεν την πάλεψα. Ραντεβού με πουτάνα Έρι, στο bou γιατί να γράψω για ραντεβού με γκόμενα;

Αρχίδια άνοιξη, την Πέμπτη θα ρίξει χιόνια στη Πάρνηθα λένε. Εντάξει καλός ήταν σήμερα, μια χαρά για καφέ έξω.
είμαι στο καναπε μπροστά στο κύμα σκεδόνανε και συ με λες τσαντισμενη γυναικα  :2funny:  Πήγες να παρεις πουτανα για ραντευου και σε σουταραν; ωραία φαση  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
είμαι στο καναπε μπροστά στο κύμα σκεδόνανε και συ με λες τσαντισμενη γυναικα  :2funny:  Πήγες να παρεις πουτανα για ραντευου και σε σουταραν; ωραία φαση  :grin:

Τι να σου πω εγώ μια χαρα τσαντισμένος μπορώ να είμαι μπροστά στο κύμα.
Ρε με σούταραν ειναι πολυ λίγο, η άλλη έφυγε από το γραφείο για να μη γαμηθει με εμένα, τι να λέμε τώρα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι να σου πω εγώ μια χαρα τσαντισμένος μπορώ να είμαι μπροστά στο κύμα.
Ρε με σούταραν ειναι πολυ λίγο, η άλλη έφυγε από το γραφείο για να μη γαμηθει με εμένα, τι να λέμε τώρα;
Γιατι ρε συ πως γίνεται αυτο; τι τους έκαμες; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom