You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 916K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Δεν ψηφίζεις, ότι και να επιλέξεις οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα...
Φανταστικο και πανεξυπνο..Μονο που δεν οδηγουν ολα στο ίδιο αποτελεσμα
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Έχει σημασία;
σημασία έχει αλλά η ουσία δεν πάντα στο αποτελεσμα. Έχεις κάτι αλλο στο μυαλό σου;
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Τι να σου πω, είχα τρεις μήνες να μπω και σας βρήκα κώλο, για μένα χωρίς σοβαρό λόγο, άσχετα ότι έγινε μαλακία επί της αρχής, χωρίς κακή πρόθεση όμως.
Άποψη έχω, την κρατάω για μένα, όσο δίκιο και αν είχες για την ουσία ήσουν άδικη με πολλούς, δικαίωμά σου, κρίμα όμως.
Κατά τα άλλα δε με πάει η μέρα, είχα όρεξη για ραντεβού και:
-Η μία είχε περίοδο
-Η άλλη κοιμόταν και απάντησε άκυρη ώρα
-Η τρίτη την έκανε από το γραφείο
-Η τέταρτη δεν ήθελε sms και εγώ δε μπορούσα να πάρω τηλέφωνο εκείνη την ώρα.
Πήγα γυμναστήριο τελικά αλλά είχα ξεχάσει τις κρότου λάμψης και ήταν πιο γεμάτο από το τρόλεϊ Πατήσια κολιάτσου, άντε βγάλε πρόγραμμα. Γαμημένη άνοιξη.
Άποψη έχω, την κρατάω για μένα, όσο δίκιο και αν είχες για την ουσία ήσουν άδικη με πολλούς, δικαίωμά σου, κρίμα όμως.
-Η μία είχε περίοδο
Πήγα γυμναστήριο τελικά αλλά είχα ξεχάσει τις κρότου λάμψης και ήταν πιο γεμάτο από το τρόλεϊ Πατήσια κολιάτσου, άντε βγάλε πρόγραμμα. Γαμημένη άνοιξη.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Με ποιον ήμουν άδικη;Τι να σου πω, είχα τρεις μήνες να μπω και σας βρήκα κώλο, για μένα χωρίς σοβαρό λόγο, άσχετα ότι έγινε μαλακία επί της αρχής, χωρίς κακή πρόθεση όμως.
-Η μία είχε περίοδο
Ποσες γκομενες έχεις;
Μια χαρα είναι η άνοιξη. Αν έρθει..
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καλό χειμώνα!
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τι να σου πω, είχα τρεις μήνες να μπω και σας βρήκα κώλο, για μένα χωρίς σοβαρό λόγο, άσχετα ότι έγινε μαλακία επί της αρχής, χωρίς κακή πρόθεση όμως.
-Η μία είχε περίοδο
το καλύτερο θα ήταν να μην είχε ξεκινήσει ποτέ αυτή η ιστορία, απ' όποιον και αν ξεκίνησε.
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εμένα πάντως μου έστειλαν αυτήν εδώ...
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
και κάτω κρύο έχει;
όχι, ιδιαίτερα. αλλά άλλαξε κάπως.
άκουγα ειδήσεις, θα πέσει και θα ξανανέβει λέει...
καιρός ασανσέρ. :S
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Με ποιον ήμουν άδικη;
Ποσες γκομενες έχεις;
Μια χαρα είναι η άνοιξη. Αν έρθει..
Με ποιον ήμουν άδικη;
Έλα δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Ό,τι κατάλαβες κατάλαβες ή τέλος πάντως ό,τι ήθελες να καταλάβεις κατάλαβες, σε τσαντισμένη γυναίκα και ο Θεός ο ίδιος δεν της αλλάζει τα μυαλά. 'Ασε να περάσει λίγος καιρός και ζύγισέ τα.
Ποσες γκομενες έχεις;
Το τρίμηνο που απείχα περίπου δύο, τις έστειλα γιατί fake αγαπουλίαση δεν μπορώ να παρέχω, δεν την πάλεψα. Ραντεβού με πουτάνα Έρι, στο bou γιατί να γράψω για ραντεβού με γκόμενα;
Αρχίδια άνοιξη, την Πέμπτη θα ρίξει χιόνια στη Πάρνηθα λένε. Εντάξει καλός ήταν σήμερα, μια χαρά για καφέ έξω.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
΄Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε 3.000.000.000 ευρώ να κάναμε Ανάστασητο καλύτερο θα ήταν να μην είχε ξεκινήσει ποτέ αυτή η ιστορία, απ' όποιον και αν ξεκίνησε.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
είμαι στο καναπε μπροστά στο κύμα σκεδόνανε και συ με λες τσαντισμενη γυναικα Πήγες να παρεις πουτανα για ραντευου και σε σουταραν; ωραία φασηΜε ποιον ήμουν άδικη;
Έλα δεν έχει νόημα να συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Ό,τι κατάλαβες κατάλαβες ή τέλος πάντως ό,τι ήθελες να καταλάβεις κατάλαβες, σε τσαντισμένη γυναίκα και ο Θεός ο ίδιος δεν της αλλάζει τα μυαλά. 'Ασε να περάσει λίγο καιρός και ζύγισέ τα.
Ποσες γκομενες έχεις;
Το τρίμηνο που απείχα περίπου δύο, τις έστειλα γιατί fake αγαπουλίαση δεν μπορώ να παρέχω, δεν την πάλεψα. Ραντεβού με πουτάνα Έρι, στο bou γιατί να γράψω για ραντεβού με γκόμενα;
Αρχίδια άνοιξη, την Πέμπτη θα ρίξει χιόνια στη Πάρνηθα λένε. Εντάξει καλός ήταν σήμερα, μια χαρά για καφέ έξω.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τωρα που την εκανα ολοι μπορω λες να βαλω γατακι πλεον αβαταρ;εμένα πάντως μου έστειλαν αυτήν εδώ...
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
είμαι στο καναπε μπροστά στο κύμα σκεδόνανε και συ με λες τσαντισμενη γυναικα Πήγες να παρεις πουτανα για ραντευου και σε σουταραν; ωραία φαση
Τι να σου πω εγώ μια χαρα τσαντισμένος μπορώ να είμαι μπροστά στο κύμα.
Ρε με σούταραν ειναι πολυ λίγο, η άλλη έφυγε από το γραφείο για να μη γαμηθει με εμένα, τι να λέμε τώρα;
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
΄Το καλύτερο θα ήταν να είχαμε 3.000.000.000 ευρώ να κάναμε Ανάσταση
δώσε και μένα μπάρμπα
μακάρι αλλά...
eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τωρα που την εκανα ολοι μπορω λες να βαλω γατακι πλεον αβαταρ;
τώρα που δεν βλέπει κανένας!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Γιατι ρε συ πως γίνεται αυτο; τι τους έκαμες;Τι να σου πω εγώ μια χαρα τσαντισμένος μπορώ να είμαι μπροστά στο κύμα.
Ρε με σούταραν ειναι πολυ λίγο, η άλλη έφυγε από το γραφείο για να μη γαμηθει με εμένα, τι να λέμε τώρα;