Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 937K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δοξα τον Αλλαχ.Εσυ?Ετοιμαζεσαι για τας Ευρωπας?
Με γαμησε σημερις ολίγον η βροχη και εχω ενα καρο απο δουλειες. Ετοιμάζομαι  :grin: θα κανω και μια σταση στας αθηνας και δω και μερικα φιλαρακια  :happy:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Έρη, εννοούσα τα πάθη εντός του νήματος! :grin:

πάλι βροχή? εδώ συννεφιά, μουντός καιρός.
καφεδάκι?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εδω παντως ηλιο με βροχη εχει τωρα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.332
Πόντοι
25.467
Ηρθε και εμφανιστηκαν πολλα και ξεκαθαρα και οσοι επρεπε ειδαν :grin:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Πράγματι!  :)

Και θα δούν ακόμα περισσότερα.  :grin:

και αλεξ επειδη με ρωτησες ξεφτιλα για εμενα ειναι
1. να εχω φιλο τον μπλιζ και να τον δινω για την πρωτη γκομενα
2. να μηντολμω να πω ναι ξερω την ροζυ και τον αλεξ και πιστευω αυτο εστω με καποιο κομψο τροπο
3.να στελνω φωτο της δηθεν ερις σε πμ και να λεω οτι ειναι δικαστης και μετα να της λεω προσεχε θα σε καταλαβουν οτι εισαι δικαστης σε πμ
4. να στελνω φωτο σε πμ σε 15 διαφορετικα μελη απο ανθρωπους που ειναι ανυποψιαστοι στο μπουρδελα και δεν φταινε σε κατι
[size=15pt]5, να παιρνω την φωτο(βλ αγιος χαουζ ..) να μιλαω σε πμ με αλλους γιαυτην και μετα να κανω την παπια και να δινω τα ευσημα στην ροζυ και στον αλεξ[/size]
6. να ρωταω ως ροζυ σε πμ την ερι μετα απο ολα αυτα αν εγινε κατι
7. η αηδια εχει και τα ορια της και εσεις δεν εχετε κανενα .
8. εχω ενηερωσει γιαυτα τις αρχες γιατι ειστε τελιεως μαλακες και θα σκεφτω πολυ τι θα κανω μαζι σας. παπαρες και τελος απο εμενα σε ολο αυτη την αηδια.νταξ αλεξ; αι σιχτιρια λοιπον

Στο ανωτέρω που αναρτήσατε μόλις προχθές, καταρίεστε, κλαίγεστε και οδύρεστε ότι έκανα την πάπια. Πλήν ομως στις από 4 ιανουαρίου αναρτήσεις σας (τρείς μήνες πρίν δηλαδή) προκύπτει ότι σας έχω πληροφορήσει σχετικά με το θέμα, ή τουλάχιστοπν σας έχω βάλει σε υποψίες.

Δεχθηκα αήθη ενέργεια; :-o μπας και όντως δέχθηκα χαχαχαχα

Όχι άγιε δεν κατάλαβα τίποτα .Ούτε η ροζυ δεν τσίμπησε τόσο στο τρολαρισμα.Για πες όμως γιατί τελικά μπορεί να είχα και δίκιο στο βρισίδι χαχαχα

Δηλαδή, όλο το "βρισίδι" ήταν ένα απλό και αθώο "τρολάρισμα"... Ένας αστεϊσμός μεταξύ φίλων, για να διασκεδάσουμε...

Έτσι θα έιναι, αν έτσι νομίζετε.

Προσωπικα, δεν πρόκειται να τροφοδοτήσω, ούτε αήθεις ενέργειες, αλλά ούτε και αμβιβόλου γούστου τρολαρίσματα.  :)

Άγιε τρολαρω όπως κάνουν όλοι ακόμα και σεις για την ηλικία σας και για τα γαμησια που μου ρίχνουν ο μπραμπ και ο Νικ.Μην τα παίρνετε όλα σοβαρά εδώ μέσα χαβαλέ κάνουμε κ σπάμε την μονοτονία.εξάλλου με κανέναν δεν γνωριζομαι Απο εδώ .σε είδα όμως που τσίμπησες προψες και βλέπω τσιμπας κ τώρα.τι ξες τι λέτε πίσω μου στα πμ χαχαχα και από την απάντηση σου βλέπω ότι τελικά έπιασα λαυράκι.. :cheesy:

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Πού ,ναι η πάπια;  :) αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τελικά πόσο σκύβαλο παίζει να είσαι ρε Έρι;;; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Να μην μου λες αυριο μεθαυριο οτι διακινουσα την φωτο στο bou μανταμ.Να εχω το κεφαλι μου ησυχο. :2funny: :2funny:

Ε δεν το ειπα για ανθρωπους που διακινουσαν φωτο που τους εδωσα. Διακινουσαν φωτο που ισχυριζονταν οτι ειμαι εγω λεγοντας και την επαγγελματικη μου ταυτότητα η εστω αυτη που πιστευαν  :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
καλημερα καλη μεγαλη εβδομαδα να εχουμε!!!!

διακινω φωτο της ερις εχω μεγαλο υλικο απο τα παιδικα της χρονια μεχρι σημερα οποιος θελει pm !!!!!!

τιμοκαταλογος

παιδικη ηλικια ερις  35 ευρω η φωτο

εφηβια        12 ευρω

ενηλικη ζωη  40 ευρω

γυμνες      120 ευρω

και τρεις σπανιες σε παρτουζα 1000 ευρω η καθε μια

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ε δεν το ειπα για ανθρωπους που διακινουσαν φωτο που τους εδωσα. Διακινουσαν φωτο που ισχυριζονταν οτι ειμαι εγω λεγοντας και την επαγγελματικη μου ταυτότητα η εστω αυτη που πιστευαν  :grin:
Το ξερω Βαρκελωνερηναλ,απλα προσπαθησα να το ελαφρυνω.Βλεπεις τι γινεται.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλημερα καλη μεγαλη εβδομαδα να εχουμε!!!!

διακινω φωτο της ερις εχω μεγαλο υλικο απο τα παιδικα της χρονια μεχρι σημερα οποιος θελει pm !!!!!!

τιμοκαταλογος

παιδικη ηλικια ερις  35 ευρω η φωτο

εφηβια        12 ευρω

ενηλικη ζωη  40 ευρω

γυμνες      120 ευρω

και τρεις σπανιες σε παρτουζα 1000 ευρω η καθε μια
στην παρτουζα τις δινεις κοψοχρονια λαρυ.. :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Το ξερω Βαρκελωνερηναλ,απλα προσπαθησα να το ελαφρυνω.Βλεπεις τι γινεται.
Αν περασει καποιος τα 40 και δεν μπορει να μαζεψει το χαλι του δεν θα το κανω εγω και σιγουρα οχι απο το μπου και εφοσον δεν τον εχω στην ζωη μου. για οσους τους κανουν παρεα ο θεος μαζι τους  :dunno:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom