erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Οσο και να το πεις παθων ειναι, τα αγια παθηΚαλημέρα και καλή εβδομάδα και από μένα!
Και δε χρειάζεται να είναι των παθών...![]()
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Οσο και να το πεις παθων ειναι, τα αγια παθηΚαλημέρα και καλή εβδομάδα και από μένα!
Και δε χρειάζεται να είναι των παθών...![]()
Με γαμησε σημερις ολίγον η βροχη και εχω ενα καρο απο δουλειες. ΕτοιμάζομαιΔοξα τον Αλλαχ.Εσυ?Ετοιμαζεσαι για τας Ευρωπας?
Ηρθε και εμφανιστηκαν πολλα και ξεκαθαρα και οσοι επρεπε ειδανΤυπε το φως της Αναστασης θα αργησει να ερθει στο νημα αυτπ.
Φιλαρακια απο το bou?Με γαμησε σημερις ολίγον η βροχη και εχω ενα καρο απο δουλειες. Ετοιμάζομαιθα κανω και μια σταση στας αθηνας και δω και μερικα φιλαρακια
![]()
Ενα καφεδακι τωρα που βγαζει ηλιους δεν ειναι κακο..Έρη, εννοούσα τα πάθη εντός του νήματος!
πάλι βροχή? εδώ συννεφιά, μουντός καιρός.
καφεδάκι?
Φιλαρακια απο το bou?![]()
![]()
![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα ναι θα βγαλουμε και φωτο
Μην μου την στειλεις ομως προσεχε.αχαχαχαχαχαχαχαχαχα ναι θα βγαλουμε και φωτο
Θα χασεις την ορεξη σου;Μην μου την στειλεις ομως προσεχε.
Oχι βρε.Μπορει στο μελλον να ειναι στοιχειο κατηγοριας.Θα χασεις την ορεξη σου;![]()
Δεν το επιασα αλλα οκOχι βρε.Μπορει στο μελλον να ειναι στοιχειο κατηγοριας.
Να μην μου λες αυριο μεθαυριο οτι διακινουσα την φωτο στο bou μανταμ.Να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Δεν το επιασα αλλα οκ
Ηρθε και εμφανιστηκαν πολλα και ξεκαθαρα και οσοι επρεπε ειδαν![]()
και αλεξ επειδη με ρωτησες ξεφτιλα για εμενα ειναι
1. να εχω φιλο τον μπλιζ και να τον δινω για την πρωτη γκομενα
2. να μηντολμω να πω ναι ξερω την ροζυ και τον αλεξ και πιστευω αυτο εστω με καποιο κομψο τροπο
3.να στελνω φωτο της δηθεν ερις σε πμ και να λεω οτι ειναι δικαστης και μετα να της λεω προσεχε θα σε καταλαβουν οτι εισαι δικαστης σε πμ
4. να στελνω φωτο σε πμ σε 15 διαφορετικα μελη απο ανθρωπους που ειναι ανυποψιαστοι στο μπουρδελα και δεν φταινε σε κατι
[size=15pt]5, να παιρνω την φωτο(βλ αγιος χαουζ ..) να μιλαω σε πμ με αλλους γιαυτην και μετα να κανω την παπια και να δινω τα ευσημα στην ροζυ και στον αλεξ[/size]
6. να ρωταω ως ροζυ σε πμ την ερι μετα απο ολα αυτα αν εγινε κατι
7. η αηδια εχει και τα ορια της και εσεις δεν εχετε κανενα .
8. εχω ενηερωσει γιαυτα τις αρχες γιατι ειστε τελιεως μαλακες και θα σκεφτω πολυ τι θα κανω μαζι σας. παπαρες και τελος απο εμενα σε ολο αυτη την αηδια.νταξ αλεξ; αι σιχτιρια λοιπον
Δεχθηκα αήθη ενέργεια; :-o μπας και όντως δέχθηκα χαχαχαχα
Όχι άγιε δεν κατάλαβα τίποτα .Ούτε η ροζυ δεν τσίμπησε τόσο στο τρολαρισμα.Για πες όμως γιατί τελικά μπορεί να είχα και δίκιο στο βρισίδι χαχαχα
Δηλαδή, όλο το "βρισίδι" ήταν ένα απλό και αθώο "τρολάρισμα"... Ένας αστεϊσμός μεταξύ φίλων, για να διασκεδάσουμε...
Έτσι θα έιναι, αν έτσι νομίζετε.
Προσωπικα, δεν πρόκειται να τροφοδοτήσω, ούτε αήθεις ενέργειες, αλλά ούτε και αμβιβόλου γούστου τρολαρίσματα.![]()
Άγιε τρολαρω όπως κάνουν όλοι ακόμα και σεις για την ηλικία σας και για τα γαμησια που μου ρίχνουν ο μπραμπ και ο Νικ.Μην τα παίρνετε όλα σοβαρά εδώ μέσα χαβαλέ κάνουμε κ σπάμε την μονοτονία.εξάλλου με κανέναν δεν γνωριζομαι Απο εδώ .σε είδα όμως που τσίμπησες προψες και βλέπω τσιμπας κ τώρα.τι ξες τι λέτε πίσω μου στα πμ χαχαχα και από την απάντηση σου βλέπω ότι τελικά έπιασα λαυράκι..![]()
Να μην μου λες αυριο μεθαυριο οτι διακινουσα την φωτο στο bou μανταμ.Να εχω το κεφαλι μου ησυχο.![]()
![]()
Το ξερω Βαρκελωνερηναλ,απλα προσπαθησα να το ελαφρυνω.Βλεπεις τι γινεται.Ε δεν το ειπα για ανθρωπους που διακινουσαν φωτο που τους εδωσα. Διακινουσαν φωτο που ισχυριζονταν οτι ειμαι εγω λεγοντας και την επαγγελματικη μου ταυτότητα η εστω αυτη που πιστευαν![]()
στην παρτουζα τις δινεις κοψοχρονια λαρυ..καλημερα καλη μεγαλη εβδομαδα να εχουμε!!!!
διακινω φωτο της ερις εχω μεγαλο υλικο απο τα παιδικα της χρονια μεχρι σημερα οποιος θελει pm !!!!!!
τιμοκαταλογος
παιδικη ηλικια ερις 35 ευρω η φωτο
εφηβια 12 ευρω
ενηλικη ζωη 40 ευρω
γυμνες 120 ευρω
και τρεις σπανιες σε παρτουζα 1000 ευρω η καθε μια
Αν περασει καποιος τα 40 και δεν μπορει να μαζεψει το χαλι του δεν θα το κανω εγω και σιγουρα οχι απο το μπου και εφοσον δεν τον εχω στην ζωη μου. για οσους τους κανουν παρεα ο θεος μαζι τουςΤο ξερω Βαρκελωνερηναλ,απλα προσπαθησα να το ελαφρυνω.Βλεπεις τι γινεται.