Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
αχαχαχαχαχα θα πω το ψωμί ψωμάκι ?

γιατί, τι έχει η παέγια? :tickedoff:
εντάξει όλο και κάτι θα βρεις...

μια φορά πήγα εκεί, από Γαλλία με αυτοκίνητο αλλά για λίγες ώρες.
δεν πρόλαβα να δω πολλά, μεγάλη περιπέτεια!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
γιατί, τι έχει η παέγια? :tickedoff:
εντάξει όλο και κάτι θα βρεις...

μια φορά πήγα εκεί, από Γαλλία με αυτοκίνητο αλλά για λίγες ώρες.
δεν πρόλαβα να δω πολλά, μεγάλη περιπέτεια!
ναι μωρέ εντάξει κάτι θα βρω δεν πάω σε βουνό στο πουθενά αχαχαχα Είναι ωραία πόλη ή συνηθισμένη ?

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
ναι μωρέ εντάξει κάτι θα βρω δεν πάω σε βουνό στο πουθενά αχαχαχα Είναι ωραία πόλη ή συνηθισμένη ?

από το λίγο που πρόλαβα, δεν είναι καθόλου άσχημη.
αν και δεν μπορώ να ξέρω τα γούστα σου, πιστεύω θα σου αρέσει. επίσης μου φάνηκε πολύ οικείο σαν μέρος.
αν και ήμουν συνεχώς με αυτοκίνητο μπορούσα να κινηθώ πολύ εύκολα, λες και το ήξερα το μέρος.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
ειναι λιγο παλια πολη η βαρκελωνη.την εφτιαξαν το 92 για τους ολυμπιακους και μετα παπαλα.
ολιγον παρακμα και εχει δικιο ο μπραμπ,σου πρηζουν τ αρχιδια με τον γκαουντι.
και φαντασου οτι το πρωτο κτηριο που εφτιαξε ηταν για τη βασιλικη οικογενεια και μολις το ειδαν πηγαν αλλου να μεινουν :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αχαχαχα Ρε τους βασιλείς

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καληνύχτα ερειζερ τα σέβη μου

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
τωρα κοιμοσαστε ολοι η τα χετε παρει? :cool2:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
εγώ απλά είδα μια κότα και ένα μπουλη να φερονται σαν τελευταίες κατίνες ξεφτιλισμενες και κάτι αναρχιδους να τους σιγονταρουν.   Και όλοι μαζί να κάνουν τις παπιες με πολύ θέατρο.
Τι λες μωρη που οπως ειπες και η ιδια εμαθες ο,τι ηθελες, όχι τι συνεβη!!!!
Δεν εχουμε να κανουμε τπτ καλυτερο στη ζωη μας παρα να ασχολουμαστε με την παρτη σου!!!  :jerking:
Εγω δεν προκειται να ξεκατινιαστω με κανεναν εδω μεσα, ουτε να παιξω τον ρουφιανο και γ ' αυτο ακομη και τωρα σε γραφω στα αρχιδια μου. Αν δεν μπορεις να αντιληφθεις τι συμβαινει γυρω σου δεν ειναι δικο μου προβλημα!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
ομολογία. Ευχαριστώ πάντα είναι χρήσιμη

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Το κατάπιες αμάσητο έτσι;΄αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Είδες ποσο χάπατο γίνεσαι όταν ο άλλος σου γράφει αυτό που θές να διαβάσεις; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Ελα ντε όμως που απο μόνη σου επεσες στην παγίδα που έστηνες για τους άλλους... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Μόλις σου σέρβιρα αυτό που ήθελες να διαβάσεις, σου σερβιρα ταυτόχρονα και καινούργιο στόχο, τον οποιον έσπευσες άμεσα να "δαγκώσεις" πάνω στην λύσσα σου, χωρίς καν να το ψάξεις, και χωρίς καν να σου περάσει από το μυαλό η ιδεα οτι μπορεί και να τρολάρω. Εσκεμμένα το έκανα, για να σε ξεμπροστιάσω, και εσύ την πάτησες μεγαλοπρεπώς. χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Και το γελοίο της υποθέσεως ξέρεις ποιό είναι; αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ότι αυτός που έσπευσες να "δαγκώσεις" λυσσωδώς, όχι μονον δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με το περιστατικό, αλλά ήταν και ο μονος που πάντα είχε να πει τα καλύτερα λόγια για εσένα. Σε υποστήριζε,  έπαιρνε το μέρος σου, και διερύγνυε ακόμα και τα ιμάτια του για την εξυπνάδα σου, την αντίληψή σου, και για τον ευαίσθητο και καλωσυνάτο χαρακτηρα σου.

Άλλωστε επίτηδες σκιαγράφησα αυτόν που πάντα σε υποστήριζε ανοιχτά και δημόσια. Ήμουν απόλυτα σίγουρος πως μπροστά στο μένος σου, θα διέγραφες μονοκοντυλιά όλο το καλό παρελθόν, και θα ριχνόσουν επάνω του σαν λυσσάρα ύαινα. Έτσι θα καταδύκνεια μια και  καλή την κακεντρέχεια και την μισανθωπιά που διακατέχει τον κοπμπλεξικό ανισόρροπο χαρακτήρα σου. Όπερ και εγένετω. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Επίσης, σκύβαλο, για να υπάρχει ομολογία, πρέπει να υπάρχει και έγκλημα. Και εκτός από την συνεχή και απδιάκοπη μίρλα σου,  την μουρμουρα, το κλάμα, την γκρίνια, τους οδυρμούς  σου, δεν έχεις ακόμα προσάγει ούτε το παραμικρό στοιχείο για να το τεκμηριώσεις. Μονο  αρλούμπες, απειλες και κατάρες είσαι.  Αποδεικτικά στοιχεία για το "έγκλημα" μηδεν. 

Και ποιο έγκλημα δηλαδή;;;; χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. 

Σιγά μην πάρει κανείς στα σοβαρά μια καταγγελία  για "εγκληματική διαρροή"  μιας φωτογραφίας από κοινωνική εκδήλωση, στην οποία  μάλιστα οι παριστάμενοι ποζάρουν οικειοθελώς, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι όλο και σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα δημοσιευθεί.  Όπου και να πας να το πεις, θα σου κρεμάσουν κουδούνια μωρή ανισόρροπη. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Άσε που μπορεί και να έκανες την διαρροή απο μόνη σου, για να δημιουργήσεις θέμα, τέτοια attention whore & drama queen που είσαι. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!

Α!!!  Και να μην ξεχνιόμαστε...  :) Η απο 5/4/2015 παράκληση-πρόκλησή μου, ισχύει, και ο χρόνος τρέχει αμείλικτος κατά σου.  :)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
το σωστό : Διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου .

Κατά τα λοιπά, το τάπωμα ήταν απρόσμενο !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
το σωστό : Διαρρηγνύω τα ιμάτιά μου .

Κατά τα λοιπά, το τάπωμα ήταν απρόσμενο !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αφού είναι χάπατο ρε σεις κ. Λαδάκη.  :2funny: :2funny: :2funny:

Καμώνεται την έξυπνη με την οξεία αντίληψη των καταστάσεων, αλλά μόλις της πετάξεις ένα κομματάκι τυράκι, θολώνει και δεν βλέπει την φάκα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom