erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ο μπραμπ είναι σαν τα μωρά ανακαλύπτει τον κόσμο και έχει απορίες.Ευκολάκι το θέμα μπραμπ. Λύθηκε σε 3-4 σελίδες και με το απαραιτητο
τρολάρισμα βεβαίως βεβαίως.
ο μπραμπ είναι σαν τα μωρά ανακαλύπτει τον κόσμο και έχει απορίες.Ευκολάκι το θέμα μπραμπ. Λύθηκε σε 3-4 σελίδες και με το απαραιτητο
τρολάρισμα βεβαίως βεβαίως.
Φίλε τους είχε κλείσει ανταγωνιστικόαν και σ αυτα τα θέματα η γνώμη του μπολντυ και του κρις33 εχουν βαρύνουσα σημασία εντούτοις με καλύψατε![]()
+1 HouseΕμένα όχι.Και ποιος σου λεει πως τα μπάζα είναι καλές , ευγενικές κλπ κλπ?
Τα ίδια σκατά στο κεφάλι τους εχουν πιθανότατα και με τις ωραίες.
Απλά οι ανασφάλειες, τα κόμπλεξ και η περίσσεια υποκρισίας από πλευράς "αντρων" τις καθιστούν επιλογή.
ε τι να πω κοψε τους φιλους με ψυχικα προβληματα η αλλως.. το ποτο εσυ χαχαχααχαχαχαχαχχααχαχαχαχ (μηπως απο το ποτο ζεις μεσα στα βιβλια σου ξερω και εγω )μωρη δεν μιλάω οτι είδα ενα δυο στην χάση και στην φεξη μιλάω οτι εχει γίνει κανόνας
αν και σ αυτα τα θέματα η γνώμη του μπολντυ και του κρις33 εχουν βαρύνουσα σημασία εντούτοις με καλύψατε![]()
δεν μου αρεσουν οι πολυ αδυνατες εμεναΑπλά μ αρέσουν οι λεπτές.Που είναι το περίεργο?
Και δε χαίρεσαι? Λιγότερες πιθανότητες να μας την πέσουν υδροφόρες.
ελα μπόι που σε ρε ; Στα σαλον μπρικολαζια γυρνάς ;σε αυτο το νημα εχει σταματησει ο χρονος , σαν το μουνι της εριναλ που εχει γινει μουσειο.
τα χαιρετισματα μου σε χαουζ , μπραμπ , αγιο κτλ![]()
Χέλοου Λάβερμπόι Νιπλ![]()
φιλιουνται στους δρομους; πως ξερεις οτι ειναι ζευγαρια;είπα κάπου οτι ειναι φίλοι μου; Έξω στον δρόμο τους βλέπω
ελα μπόι που σε ρε ; Στα σαλον μπρικολαζια γυρνάς ;![]()
Από που την είχες αυτή την εντύπωση? "Γνωριζόμαστε" τόσα χρόνια εδω μέσα.Σε ειχα για μερακλη οπως ο αρθμαναλ![]()
φθηνοτερα κι απο το Χολμς στο σιτι λινκεγινε λαικο και αυτο ρε μαν , εχουν γινει οι συνδρομες σαν τις προσφορες στα γυμναστηρια , 1 χρονος 178 ευρω![]()
Ναι κι αυτό υπάρχει φυσικά αλλά λογικό είναι το "αταίριαστο" να χτυπάει στο μάτι.ρε χαουζ εγω γιατι δεν βλεπω στην θεσσαλονικη αυτο που περιγραφει ο μπραμπ; αντιθετως βλεπω πολυ ωραια ζευγαραια και στην νεολαια πραγματικα ωραια παιδια λαμπερα .![]()
Το μαλακίζειν εστί φιλοσοφείν μαν, γύρισα και νωρίς σπιτι, δε γαμείς.μονοι σας το κρατατε το σαιτ παλικάρια ;)