Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Από που την είχες αυτή την εντύπωση? "Γνωριζόμαστε" τόσα χρόνια εδλω μέσα.
καλα δεν σε ειπαμε και καμπουρη χααχαχχααχαχαχ δεν θυμαμαι για ολους τι αρεσει στον καθενα. χιλια συγνωμη δεν θα επαναληφθει  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
σε αυτο το νημα εχει σταματησει ο χρονος , σαν το μουνι της εριναλ που εχει γινει μουσειο.

τα χαιρετισματα μου σε χαουζ , μπραμπ , αγιο κτλ  :hi:
τόσα χρόνια το ίδιο αστείο κοντε δεν βαρέθηκες; Δηλαδή μπραμπ έλα και πες μου ένα άτομο εμμονικο σαν τον νιπλ θα σε εντυπωσιάσει αν τον δεις με κάνα ναυάγιο; Ποια άλλη θα του καθόταν χωρίς λεφτά

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.138
Πόντοι
2.606
τόσα χρόνια το ίδιο αστείο κοντε δεν βαρέθηκες; Δηλαδή μπραμπ έλα και πες μου ένα άτομο εμμονικο σαν τον νιπλ θα σε εντυπωσιάσει αν τον δεις με κάνα ναυάγιο; Ποια άλλη θα του καθόταν χωρίς λεφτά
ο άντρας μπορεί να γαμαει και χωρίς λεφτά αν ειναι στα σωστά κονε δεν λέω για τον νιπλ λέω για όλους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.269
Πόντοι
12.756

:jerking: :jerking:

τοσα χρονια που κανεις την κακομοιρα δεν βαρεθηκες  :jerking:

οσο για τα λεφτα , εσενα και να τους δινεις δεν σου καθονται , μην ξεχνιομαστε παλιοκουνάβι ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ο άντρας μπορεί να γαμαει και χωρίς λεφτά αν ειναι στα σωστά κονε δεν λέω για τον νιπλ λέω για όλους
ε τότε τι μας ρωτάς για τους άντρες που έχουν ναυάγιο δίπλα τους κονε δεν έχουν οι άνθρωποι. Την είχες την απάντηση.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.269
Πόντοι
12.756
τωρα εδω που τα λεμε με 20000 ποστ κ εσυ βαζεις πλατη ;)

10.000 ειναι στο chat τυπε , δεν πιανονται για γαλονια , γαλονια εχει ο yorkie και πολυ σωστα τα εχει , και κατι αλλα σωστα τυπακια εδω μεσα  :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.828
Πόντοι
606

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.815
Πόντοι
35.668
10.000 ειναι στο chat τυπε , δεν πιανονται για γαλονια , γαλονια εχει ο yorkie και πολυ σωστα τα εχει , και κατι αλλα σωστα τυπακια εδω μεσα  :)
Ευχαριστώ τύπε  :hi:
Χρωστάω κ 5 κριτικές ακόμα(Black Angelika,Mya Diamond,Ashley Bulgari,Stracy Stone,Candy Alexa),που όλο λέω να κάτσω να τις γράψω αλλά χαζεύω αριστερά κ δεξιά  :-
Κ σε λίγες μέρες ξαναμπαίνω σε αεροπλάνο  :helpplea: για πορνο-ανταπόκριση πάλι..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ειναι που εισαι γρια και δεν εχεις αντοχες , θα σε παρει σε λιγο καιρο ο χαρος και θα ξεκουραστεις , ελαφρυ το χωμα  :priest:
θα αφήσω τον μπραμπ να σε αβανταρει. Τέτοιους ογκόλιθους Νοησης και καλοσύνη δύσκολα πετυχαίνει κάνεις .λογικο που τα βρίσκετε. Εγώ σας καληνύχτω. Καλά κονε αχαχαχαχαχα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.269
Πόντοι
12.756
θα αφήσω τον μπραμπ να σε αβανταρει. Τέτοιους ογκόλιθους Νοησης και καλοσύνη δύσκολα πετυχαίνει κάνεις .λογικο που τα βρίσκετε. Εγώ σας καληνύχτω. Καλά κονε αχαχαχαχαχα

αυτα τα γελακια της μαλακισμενης βλαχας γκομενιτσας που το παιζει υπερανω ειναι το φορτε σου, για ως εκει εισαι, δηλαδη λίγη

Καλη συνεχεια στους αξιοτιμους κυριους  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom