alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Στα 61?Ε τι να κάνω μια πήγε στα 61 κάποτε και τη χώρισα. 1,74 ήταν.![]()
Λιγο μεγαλη δεν ηταν?
Στα 61?Ε τι να κάνω μια πήγε στα 61 κάποτε και τη χώρισα. 1,74 ήταν.![]()
Εγω τον εχω βγαλει τον κοφτη...Εγω ειμαι πιο γενναιοδωρος.Εχω κοφτη τα 85 κιλα.Κατωτατο οριο.![]()
![]()
μωρη δεν μιλάω οτι είδα ενα δυο στην χάση και στην φεξη μιλάω οτι εχει γίνει κανόναςτωρα μαθαινω οτι προκαλει αγανάκτηση στους αλλους ανδρες να μην επιλεγουν με ιδια κριτηρια ολοι
μπορει να ειναι οι μονες που του ςκαθονται με τον αρακτηρα που εχουνμωρη μαλακω ξερω που το πας αλλά δεν κατάλαβες δεν μιλάμε ένας άντρας του 7 βρίσκει μια γυναίκα του 2 ας το πούμε χοντρά χοντρά εμφανισιακά μιλάμε άντρες του 5,6,7 να βρίσκουν και να Παντρεύονται κιόλας ναυάγια τραγωδίες πως να το πω
Στυλιάρια τύπε?Απλά μ αρέσουν οι λεπτές.Που είναι το περίεργο?
Εμένα όχι.Και ποιος σου λεει πως τα μπάζα είναι καλές , ευγενικές κλπ κλπ?Η απαντηση μου δεν σε καλυψε?
Και δε χαίρεσαι? Λιγότερες πιθανότητες να μας την πέσουν υδροφόρες.
Πέρα απ τον "εκβιασμό" ναι στα υπόλοιπα.μπορει να ειναι οι μονες που του ςκαθονται με τον αρακτηρα που εχουν
μπορει να ειναι ανασφαλεις και να τους εδωσε μια σημασια και να εμειναν σε αυτην
μπορει να θελουν να κανουν παιδια και να εχουν μια γυναικα που δεν θα του ςτην πηδαει αλλος
μπορει να τους εκβιασαν με ενα παιδι
μπορει να τους πιεσαν οι γονεις που θεωρουν το ναυάγιο ευκαιρια για τον γιοκα - και ο γιοκας να ειναι μαμακιας
θες κι αλλα (να μην σε προσφωνησω γιατι δεν θα ειναι ευγενικη ...οπως εσυ)
ειμαστε σιγουροι οτι ο καλος προς 7 γκομενος που βρικσει ναυαγιο πηδαει;; ας πουμε..; οτι δεν ειναι ψιλοχαλιας στο σεξ και δεν του καθεται αλλη για οικογενεια η για τιποτα γενικως παρα μονο το ναυαγιο; αυτα δεν σας περασαν απο το μυαλουδακιΕμένα όχι.Και ποιος σου λεει πως τα μπάζα είναι καλές , ευγενικές κλπ κλπ?
Τα ίδια σκατά στο κεφάλι τους εχουν πιθανότατα και με τις ωραίες.
Απλά οι ανασφάλειες, τα κόμπλεξ και η περίσσεια υποκρισίας από πλευράς "αντρων" τις καθιστούν επιλογή.
το εχω δει να συμβαινει κατα καποιο τροπο..Πέρα απ τον "εκβιασμό" ναι στα υπόλοιπα.
είπα κάπου οτι ειναι φίλοι μου; Έξω στον δρόμο τους βλέπωπαντως οταν βλεπεις απο την μια η την αλλη μια τεραστια διαφορα οπως την σκιαγραφει ο μπραμπ νομιζω υπαρχει κατι πιο βαθύ που με λερώνει...
Γιέ μου πού πας; Μάνα, θα πάω στα καράβια. αχαχαχαχχαχαχαχααχχ
μπορει να ειναι κινκι το παιδιρε παιδιά δεν είπα πουθενά για όμορφη είπα για μέτρια είπα για συμπαθητικης εμφάνισης είπα για αδιάφορης εμφάνισης οχι όμως ρε παιδιά για ανεκδιήγητης εμφάνισης
Που διαφωνούμε? Το ίδιο έγραψα.ειμαστε σιγουροι οτι ο καλος προς 7 γκομενος που βρικσει ναυαγιο πηδαει;; ας πουμε..; οτι δεν ειναι ψιλοχαλιας στο σεξ και δεν του καθεται αλλη για οικογενεια η για τιποτα γενικως παρα μονο το ναυαγιο; αυτα δεν σας περασαν απο το μυαλουδακι![]()
Εγώ έχω δει.Από πολύ κοντάγυναικες δεν εχεις δει μπραμπ ομορφες με ασχημους και πολυ ασχημους αντρες;![]()
εξηγω ως μαλακω στον μπραμπΠου διαφωνούμε? Το ίδιο έγραψα.
της έθιξα το αναφαίρετο δικαίωμα κατα τη γνώμη της να την γαμαει ένας συμπαθητικος και ξεσπάθωσε :Sθα πεσει κανα καντηλι?αργουμε![]()