tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.828
- Πόντοι
- 606
με σχολιαστη αλεξΑυτό χωράει ανάλυση μπόλντυ ντικ.![]()
με σχολιαστη αλεξΑυτό χωράει ανάλυση μπόλντυ ντικ.![]()
εμενα δεν με ενοχλει πλεον τον λυπαμαι, μην σου πβ στεναχωριέμαιλαιφ τις γνωστες αρχιδολογιες του μεδιου λες?
Ναι αυτεs...........στιs οποιεs παντα κατα δηλωσιν του, εμειs ειμαστε τραβελοαντρεs και υποχειρια οντα στην χιλοπιτα(με γιωτα !!) που μαs ριχνει το θηλυκο μελοsλαιφ τις γνωστες αρχιδολογιες του μεδιου λες?
Γιατι προφανως αυτες οι γυναικες ξερουν να σεβονται, να ειναι ευγενικες, να μην σπανε αρχιδια, να ξερουν να μεγαλωνουν παιδια, να εκτιμουν οσα κανεις γι αυτες, να ξερουν να μαγειρεψουν κανενα φαγακι, ακομη-ακομη ξερουν να κανουν και καλο σεξ.Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ νέα παιδιά σαν τα κρύα τα νερά μέτριας προς καλής εμφάνισης να ειναι με κάτι ανεκδιήγητης εμφάνισης γυναίκες που δεν εχω λόγια μιλάμε για μπάζα ολκης ναυάγια και μιλάμε να εχουν κανει και οικογένεια μαζί τους τι να πω δεν ξερω τα χω χαμένα
ρε παιδιά η δίκη μου η λογική λέει βρε άνθρωπε η βρες μια κοπέλα μέτρια η προς το μέτρια αν εισαι και Συ το ίδιο η και λιγο παραπάνω αλλιώς αν δεν μπορείς τραβά και γαμα στα μπουρδελα τι το θες αυτο το σβολι ;ανοιγεις μεγαλη κουβεντα![]()
Εχει μεινει κολλημενοs στο 2000 περιπου , τοτε που γινοτανε δικτυακο καμακι στα τσατ ρουμεμενα δεν με ενοχλει πλεον τον λυπαμαι, μην σου πβ στεναχωριέμαι
ρε αλεξ πραγματικα ωρες ωρες ψαχνω το λαπτοπ μου μηπως εισαι πουθενα μεσαΓιατι προφανως αυτες οι γυναικες ξερουν να σεβονται, να ειναι ευγενικες, να μην σπανε αρχιδια, να ξερουν να μεγαλωνουν παιδια, να εκτιμουν οσα κανεις γι αυτες, να ξερουν να μαγειρεψουν κανενα φαγακι, ακομη-ακομη ξερουν να κανουν και καλο σεξ.
Γιατι να μην τις προτιμησεις απο ενα πανεμορφο γκάου?
γιατι πιστευεις οτι γινεται αυτο ;
Δεν ξερω αλήθεια μου φαίνεται κάτι έξω απο την λογική μου για αυτο ρωτάω την γνώμη σας
Σιγά μη σκίσεις κανά σώβρακο.εμενα μου αρεσουν οι φατσουλιτσες μπλιζ θα τους υβρισω ειδικα εκεινον τον χαουζ![]()
Τι εννοεις?ρε αλεξ πραγματικα ωρες ωρες ψαχνω το λαπτοπ μου μηπως εισαι πουθενα μεσα![]()
Ακομα ο καιροs ειναι καλοs....Εχει δροσια.....Φοβαμαι οταν θα σφιξουνε οι ζεστεs...ο μεδιος,ειμαι σιγουρος,μαζι με το μπου διπλα θα τρεχει και το χαζοβιβλιο ανοιχτο,και εκει θα κανει τον ανετο,χαλαρο και κοινωνικο![]()
γιατι με πληγωνεις αρτισιμαλ;Πως αισθανεσαι τωρα που διαπιστωσες οτι σε ξερογλυφουμε και θελουμε να σε γαμησουμε?Το ειχες καταλαβει οτι ειμαστε τραβελοι με δεκα κλωνους ο καθενας?Χρωστας μηπως ευγνωμοσυνη στον μεντιο Μ.Α.Σ που μας εδωσε ετσι στεγνα?Θα τον κερασει κανενα φοντανακι για την βοηθεια του?
μωρη μαλακω ξερω που το πας αλλά δεν κατάλαβες δεν μιλάμε ένας άντρας του 7 βρίσκει μια γυναίκα του 2 ας το πούμε χοντρά χοντρά εμφανισιακά μιλάμε άντρες του 5,6,7 να βρίσκουν και να Παντρεύονται κιόλας ναυάγια τραγωδίες πως να το πωπαιρνουμε σαν δεδομενο οτι οι ανθρωποι εχουν ολοι ιδια γουστα, ιδιες αναγκες, δεν τους ενδιαφερει ο χαρακτηρας και οι κριτες ειναι αντικειμενικοι παρατηρητες![]()
![]()
![]()
Ητο πονοs η νευροκαβαλικευμα???γιατι με πληγωνεις αρτισιμαλ;![]()
Η απαντηση μου δεν σε καλυψε?μωρη μαλακω ξερω που το πας αλλά δεν κατάλαβες δεν μιλάμε ένας άντρας του 7 βρίσκει μια γυναίκα του 2 ας το πούμε χοντρά χοντρά εμφανισιακά μιλάμε άντρες του 5,6,7 να βρίσκουν και να Παντρεύονται κιόλας ναυάγια τραγωδίες πως να το πω
ολο αυτο το πακέτο που το θεωρώ απόλυτα αναγκαίο δεν μπορεί να το βρει κάποιος κοντά στα δικά του κυβικά;Γιατι προφανως αυτες οι γυναικες ξερουν να σεβονται, να ειναι ευγενικες, να μην σπανε αρχιδια, να ξερουν να μεγαλωνουν παιδια, να εκτιμουν οσα κανεις γι αυτες, να ξερουν να μαγειρεψουν κανενα φαγακι, ακομη-ακομη ξερουν να κανουν και καλο σεξ.
Γιατι να μην τις προτιμησεις απο ενα πανεμορφο γκάου?
Δεν εχεις αντιληφθει ακομη, οτι κατα κανονα η εμφανιση στις γυναικες ειναι αντιστροφως αναλογη με αυτα που προανεφερα?ολο αυτο το πακέτο που το θεωρώ απόλυτα αναγκαίο δεν μπορεί να το βρει κάποιος κοντά στα δικά του κυβικά;