NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
φίλε σε αγαπάω εγώ, δεν σου αρκεί?Αλλο λεω, υποθετω για τον Αγιο πιο βάσιμα πως δε μας αγαπας και πολύ
φίλε σε αγαπάω εγώ, δεν σου αρκεί?Αλλο λεω, υποθετω για τον Αγιο πιο βάσιμα πως δε μας αγαπας και πολύ
Να με γουστάρουν οι γυναίκες και να μ αγαπάνε οι φίλοι, το καλύτερό μου.φίλε σε αγαπάω εγώ, δεν σου αρκεί?
Εσενα δεν σε εμπιστευομαι είσαι σουπια μεγάληΑλλο λεω, υποθετω για τον Αγιο πιο βάσιμα πως δε μας αγαπας και πολύ
Οχι ρε φιλε δεν του αρεκει θελει να τον αγαπω και εγω αμα πιαφίλε σε αγαπάω εγώ, δεν σου αρκεί?
Να με γουστάρουν οι γυναίκες και να μ αγαπάνε οι φίλοι, το καλύτερό μου.
Αλλο λεω, υποθετω για τον Αγιο πιο βάσιμα πως δε μας αγαπας και πολύ
Εσενα δεν σε εμπιστευομαι είσαι σουπια μεγάλη
εσύ να αγαπήσεις πρώτα τα άντερά σουΟχι ρε φιλε δεν του αρεκει θελει να τον αγαπω και εγω αμα πια
ενδιαφέρουσες απόψεις. ποιότηταΤο ζήτημα της αγάπης ενίοτε αρθρώνεται ως εξής:
Την αγαπάς, αυτήν. Αυτή σε αγαπά, όχι εσένα, αλλά την αγάπη που έχεις για αυτήν. Άρα, και ποι δύο αγαπάτε το ίδιο πράγμα, αυτήν.
Λανθάνουσα πλάνη.
Αυτό, ίσως, να σας συμβαίνει με την Ερίτιμη, Έρη. Βεβαίως, δεν αποκλείεται η ανείπωτη ζήλια, να θολώνει τον νού μου......
Τυπάκι χαλαρό ειναι ο σαουλ.. ;)λάθος σου, είναι χαλαρό τυπάκι ο Χάουζ.
Ειμαι μπιτςεσύ να αγαπήσεις πρώτα τα άντερά σου
Ποιον ζηλέυεις;Το ζήτημα της αγάπης ενίοτε αρθρώνεται ως εξής:
Την αγαπάς, αυτήν. Αυτή σε αγαπά, όχι εσένα, αλλά την αγάπη που έχεις για αυτήν. Άρα, και ποι δύο αγαπάτε το ίδιο πράγμα, αυτήν.
Λανθάνουσα πλάνη.
Αυτό, ίσως, να σας συμβαίνει με την Ερίτιμη, Έρη. Βεβαίως, δεν αποκλείεται η ανείπωτη ζήλια, να θολώνει τον νού μου......
Ειμαι μπιτς
Ειμαι μπιτς
Δεν ξέρει άστη να λέει.λάθος σου, είναι χαλαρό τυπάκι ο Χάουζ.
Ποιον ζηλέυεις;
Δεν ειπα ότι το αποζητώ.Οχι ρε φιλε δεν του αρεκει θελει να τον αγαπω και εγω αμα πια
Κι εγώ το ίδιο.άντε νύχτες, λέω να βγω καμιά βολτίτσα