House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Σήμερα σ αγαπάω κι εσένα, είμαι στις καλές μου.Εσενα δεν σε εμπιστευομαι είσαι σουπια μεγάλη![]()
Σήμερα σ αγαπάω κι εσένα, είμαι στις καλές μου.Εσενα δεν σε εμπιστευομαι είσαι σουπια μεγάλη![]()
βρηκα κατι νεα γατακια στην γειτονια. Με ακολουθουν σαν να ειμαι παπια με παπακι![]()
διπλα στην δικη σου μπλιζΠου ειναι η γειτονια σας, κυρια;
διπλα στην δικη σου μπλιζ
ε στην γειτονια σου τοτεΔεν εχει αλλη γειτονια διπλα στη δικη μου.
Μπλιζ τα παιδια τον θέλουν. να τον αφησειςΟ μονος που αγαπα το νηματοθετη ειναι ο κ. Alex71 και δε λεει να ξεκουμπισθει απο εδω μεσα.
Βλεπετε ... τιμα τον λογο του...
Ειμεθα γειτονες;ε στην γειτονια σου τοτε![]()
Μπλιζ τα παιδια τον θέλουν. να τον αφησεις
Νομίζω πρέπει να αλλαξεις αποψη. Τα παιδια θέλουν τον αλεξ τον θεωρούν φιλο τους. Μην τους τον στερήσεις . ειναι κριμα.Οσοι τον θελουν, μπορουν να τον βρουν σε αλλα νηματα.
Γι αυτο το νημα ειναι τελειωμενος.
κ εγω γουσταρω αλεξ αλλα ο μπλιζ,για να ειναι τοσο σαφης,μηπως εχει λογους?Νομίζω πρέπει να αλλαξεις αποψη. Τα παιδια θέλουν τον αλεξ τον θεωρούν φιλο τους. Μην τους τον στερήσεις . ειναι κριμα.
ετσι.Και για να σε βοηθήσω.. και εγω ακριβως το ιδιο αισθανομαι με τον μπλιζκ εγω γουσταρω αλεξ αλλα ο μπλιζ,για να ειναι τοσο σαφης,μηπως εχει λογους?
δεν ειναι εμπαθης ο μπλιζ :-
ειμαι εμπαθης ο τομα ξερει ..Εχεις λόγους ή δεν εισαι εμπαθής ;
ΧΑ ΧΑ ΧΑ
τομα καλο παιντι ακουει κυριος χαουζΟ τόμα ειναι καλο παιδι , ακούει house
ο τομα ειναι αστεριΟ τόμα ειναι καλο παιδι , ακούει house
εγκο ερι εσυ τομα;τομα καλο παιντι ακουει κυριος χαουζ![]()
Νομίζω πρέπει να αλλαξεις αποψη. Τα παιδια θέλουν τον αλεξ τον θεωρούν φιλο τους. Μην τους τον στερήσεις . ειναι κριμα.
με τα δυο χερια για την περισταση..