life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εναs μονο????? Ειναι μεγαλοs ο καημοs ειναι μακρυ το κυμαΠοιος σε εχει πληγωσει μανα μου και εκδικεισαι ολο τον κοσμο?
Εναs μονο????? Ειναι μεγαλοs ο καημοs ειναι μακρυ το κυμαΠοιος σε εχει πληγωσει μανα μου και εκδικεισαι ολο τον κοσμο?
Θα σε χρειαστω γιατι ο λογιστης μου εγινε Δημαρχοςρώτα, αν μπορώ να βοηθήσω
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςολοι εχουμε πουλησει κατι εδω μεσα
ηλιου φαηνοτερο...Ποιος σε εχει πληγωσει μανα μου και εκδικεισαι ολο τον κοσμο?
εσυ ναι ο νικ δεν θα ελεγα να κανει το ιδιο απ τη μερια του
Αμα την τσιμεντωσεις δεν θα χρειαζεσαι δικηγορο για να σε βγαλει απο μεσα, αλλά τον Παλαιοκώστα.δεν αμφισβητώ τις γνώσεις του επί νομικών θεμάτων, αλλά έχω 20 δικηγόρους πελάτες, έχω Μπλιζ και Χάιμ, κάποιος θα με βγάλει από μέσα, όταν τσιμεντώσω την Έρη και την πετάξω στη θάλασσα.
Τι λες καλε τον μπραμπ τον λατρευωΕχασα κατι? Εχεις καταφερει να τσακωθεις και με τον Μπραμπ?
στον αλεξ αναθετεις την υπερασπιση σου οταν κρυβεσαι και θες να μπεις στη φυλακη για να γλιτωσειςδεν αμφισβητώ τις γνώσεις του επί νομικών θεμάτων, αλλά έχω 20 δικηγόρους πελάτες, έχω Μπλιζ και Χάιμ, κάποιος θα με βγάλει από μέσα, όταν τσιμεντώσω την Έρη και την πετάξω στη θάλασσα.
Εχω αφησει την περιουσία μου σε ίδρυμα για γάτες που ίδρυσα, να ξες..δεν αμφισβητώ τις γνώσεις του επί νομικών θεμάτων, αλλά έχω 20 δικηγόρους πελάτες, έχω Μπλιζ και Χάιμ, κάποιος θα με βγάλει από μέσα, όταν τσιμεντώσω την Έρη και την πετάξω στη θάλασσα.
έτσι με σωστή χρήση του ηηλιου φαηνοτερο...
από ποιον να κρυφτώ?στον αλεξ αναθετεις την υπερασπιση σου οταν κρυβεσαι και θες να μπεις στη φυλακη για να γλιτωσεις
Εγω σας πουλάω και σας αγοράσω συνήθωςολοι εχουμε πουλησει κατι εδω μεσα
Σπερααααααααααα
Καλώς το ναυτάκι το ζουμπουρδουδικο
δεν σε νογαω μανδαμέτσι με σωστή χρήση του η
Oπως το "πολυ" σαβουρα?έτσι με σωστή χρήση του η
ν απλωσω τα ξεραδια μου?Καλώς το ναυτάκι το ζουμπουρδουδικο
οχι εσυ γενικα μιλαωαπό ποιον να κρυφτώ?
Δεν πειράζει πλακα ηταν αφου δεν την καταλαβες αστοδεν σε νογαω μανδαμ