House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Είσαι αλλά και η καργόλα ή γάτα κατάλαβε πως εχεις μέλι όλο σε σένα ερχότανείμαι και γκαζιάρης παρά τα γεράματα
Είσαι αλλά και η καργόλα ή γάτα κατάλαβε πως εχεις μέλι όλο σε σένα ερχότανείμαι και γκαζιάρης παρά τα γεράματα
Pacta sunt servanda.
Απο ολες τις πλευρες.
Σαλια, μελια και λοιπες γελοιοτητες στα αλλα νηματα και οχι εδω.
Ο νηματοθετης τηρει την συμφωνια και αναμενει και την αλλη πλευρα να την τηρησει ...
υφαρχει κοινη αναγνωση της συμφωνίας?
Υπαγω να δω την νεα παρασταση της ομαδας μου.
με είδε έτσι στα χάλια μου, που με το ζόρι περπατάω και σου λέει ακίνδυνος είναι αυτός, εσένα σε είδε ακμαιότατο και έτσι μου την έπεσε.Είσαι αλλά και η καργόλα ή γάτα κατάλαβε πως εχεις μέλι όλο σε σένα ερχόταν
με είδε έτσι στα χάλια μου, που με το ζόρι περπατάω και σου λέει ακίνδυνος είναι αυτός, εσένα σε είδε ακμαιότατο και έτσι μου την έπεσε.
κρατα δυναμεις για το γηπεδο αυριο....με είδε έτσι στα χάλια μου, που με το ζόρι περπατάω και σου λέει ακίνδυνος είναι αυτός, εσένα σε είδε ακμαιότατο και έτσι μου την έπεσε.
μην ανησυχείς, θα τη βγάλω και αύριο ;)κρατα δυναμεις για το γηπεδο αυριο....
μην ανησυχείς, θα τη βγάλω και αύριο ;)
Η συμφωνια υφισταται. Σποραδικά σχόλια δεν μεταβαλλουν την ουσια. Δεν επιθυμω ούτε προκειται να επιστρεψω. Εκτός εαν μού ζητηθεί. Ουδείς λόγος ανησυχιας κ. Συναδελφε.Pacta sunt servanda.
Απο ολες τις πλευρες.
Σαλια, μελια και λοιπες γελοιοτητες στα αλλα νηματα και οχι εδω.
Ο νηματοθετης τηρει την συμφωνια και αναμενει και την αλλη πλευρα να την τηρησει ...