tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.006
- Πόντοι
- 606
ενας υπνος μας χωριζειΡε Τομα θα μας τρελάνει ς ξέρεις τον βαθρακοκοιλη ?
ενας υπνος μας χωριζειΡε Τομα θα μας τρελάνει ς ξέρεις τον βαθρακοκοιλη ?
ελα άνοιξε μας την καρδιά σουναι ε; Ο άνεμος από την καθημερινοτητα στο φανάρι;
αν ρωτήσεις τον μπραμπ ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή του θα σου πει όταν πήρα αι φον και εβγαλα το πουλί μου φωτο, οπότε λογικόΓια Παπαζόλη δε νομίζω, δεν επιτρέπεται ακόμα στην Ελλάδα ο γάμος των trolls.
Για την Έρη της το εύχομαι αν και δε νομιζω ν αναφερόταν σε κάτι τέτοιο.
ο υιός είναι δικαστης Θεσσαλονίκη χοχο. Κάθε μέρα με εκπλήσσειςενας υπνος μας χωριζει
η γνωριμία μου μαζί σου ήταν το δεύτερο πιο σημαντικό γεγονός στην ζωή μου το πρώτο ήταν οταν προσέλαβα την καθαρίστρια σπίτι μουαν ρωτήσεις τον μπραμπ ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή του θα σου πει όταν πήρα αι φον και εβγαλα το πουλί μου φωτο, οπότε λογικό
ποιος ειμαι τελος παντωνο υιός είναι δικαστης Θεσσαλονίκη χοχο. Κάθε μέρα με εκπλήσσεις
παρτο αλλιώς γιατί θα βρειςη γνωριμία μου μαζί σου ήταν το δεύτερο πιο σημαντικό γεγονός στην ζωή μου το πρώτο ήταν οταν προσέλαβα την καθαρίστρια σπίτι μου
βαλε με στον ίσιο δρόμοπαρτο αλλιώς γιατί θα βρεις
Ναι κάτω, ήπιες πολυ?Χαουζ Αθήνα ειισαι; Έχει τραγουδαρες ο πσπαδο
τι γιορτάζουμε;Έχω πιει θα δείτε πολλά λάθη. Ευχαριστώ
Εξελισσεσαι ........Θα σου δωσω τα σκηπτρα μου :oΜπραμπ δε ξέρω Πόσο ήπια τι γιορτάζουμε θες να σου πω Αχαχαχαχα
για πεςΜπραμπ δε ξέρω Πόσο ήπια τι γιορτάζουμε θες να σου πω Αχαχαχαχα
Ναι έχω πιει πολύ νομίζω
Θαυμα, θαυμα !!!!!!!!!! Δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει...Κοίτα Λαιφ εγώ απλά έπινα από ένα ποτήρι. Λογικά αυτό γέμιζε συνεχώς εν αγνοία μου. Γιατί έτσι νομίζω