gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
kalhmera manΠες πρώτα μια καλημέρα βρε γρουσούζι τσομπάνι![]()
kalhmera manΠες πρώτα μια καλημέρα βρε γρουσούζι τσομπάνι![]()
Ο Γλ τόσα χρόνια που είμαι εδω μέσα (νιός ήμουν και γέρασα) παραμένει το ίδιο καλό παιδί όπως όταν τον γνώρισα πριν απο 78 χρόνιατσομπανη ζηλευεις που οταν κατεβαινεις αθηνα δεν θελει κανενας να σε δει?![]()
μονο το αλτσχαιμερ μπορει να μας χωρισει εμας τους δυοΟ Γλ τόσα χρόνια που είμαι εδω μέσα (νιός ήμουν και γέρασα) παραμένει το ίδιο καλό παιδί όπως όταν τον γνώρισα πριν απο 78 χρόνια![]()
και ο θάνατος, μην το ξεχνάς είσαι σε νήμα υπερηλίκων.μονο το αλτσχαιμερ μπορει να μας χωρισει εμας τους δυο
εγω δεν σκοπευω συντομα,για σενα δεν ξερωκαι ο θάνατος, μην το ξεχνάς είσαι σε νήμα υπερηλίκων.
φιλε αμα ερθει η ωρα να αποδημησεις εις κυριον θα μου τα φησεις το κοπαδι?εγω δεν σκοπευω συντομα,για σενα δεν ξερω
να το προσεχεις ομως ετσι;φιλε αμα ερθει η ωρα να αποδημησεις εις κυριον θα μου τα φησεις το κοπαδι?
τι εννοεις, να το πηδαει οπως εσυ ρε κτηνοβατη???????να το προσεχεις ομως ετσι;
φιλε θα του παρω βοσκο με μεταπτυχιακο στην ζωικη παραγωγη και πτυχιουχο μουσικων οργανων για την φλογερα.η γκλιτσα του θα ναι απο εβενο σκαλιστη που ομοια της δεν θα χει δει ουτε το θρεντ με τα ξυλογληπτα η δε προβια που θα φοραει τον χειμωνα θα ναι σχεδιασμενη απο σοφια κοκοσαλακη.το κουρεμα τους θα το αναλαβει προσωπικα ο τρυφωνας σαμαρας,το μενου της διατροφης θα το αναλαβει ο λευτερης λαζαρου και θα σταβλιζονται σε κληματιζομενο χωρο εφοδιασμενο με επιχρυσες ταιστρες και στρωματα της μιντια στρομνα το προσεχεις ομως ετσι;
"Ενδεχομενος" δολος προφανως...Τι δόλος δηλαδή;
Την πήδαγε από δόλο για να την σκοτώσει;
ενδεχομενος κωλος"Ενδεχομενος" δολος προφανως...
ενδεχομενος ψωλοςενδεχομενος κωλος