blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Καλή η διαφήμιση θενκς αλλά ειναι κρίμα να δίνεις στους φιλους μας ψεύτικες εντυπωσεις![]()
γατάκι γάλακτος = σουβλάκι γάλακτος!
Καλή η διαφήμιση θενκς αλλά ειναι κρίμα να δίνεις στους φιλους μας ψεύτικες εντυπωσεις![]()
η πολύωρη θεση σε καρέκλα μου προξενεί πονους. ο υπολογιστής μου προξενεί πόνους, και ενα ψιλοαυχενικουλι που με βασανιζει μαζί με μερικες τενοντιτιδεςΗ προσπαθεί να αποσείσει τις ευθύνες του για την κακή γυμναστική του που σας προξενεί πόνους!
θα σου κοψω την καλημερα την καληνυχτα και πιθανόν και κανένα μέλος του σώματός σου έτσι οπως το πας...γατάκι γάλακτος = σουβλάκι γάλακτος!
Γεράματα και μπου αυτά κάνουν,Φτιάξε ένα κλώνο να σε ξεκουράζει λίγοη πολύωρη θεση σε καρέκλα μου προξενεί πονους. ο υπολογιστής μου προξενεί πόνους, και ενα ψιλοαυχενικουλι που με βασανιζει μαζί με μερικες τενοντιτιδες![]()
με γιαουρτι και ντομάτες;αν πω την αλήθεια, θα μαζευτεί, όλο το σάιτ![]()
αν ηταν ετσι θα χα παιξει με το πουλι μου κονσερτο σε φα ελασσονα πανω στο πληκτρολογιο του κομπιουτερε
το γεράματα το δέχομαιΓεράματα και μπου αυτά κάνουν,Φτιάξε ένα κλώνο να σε ξεκουράζει λίγο![]()
θα σου κοψω την καλημερα την καληνυχτα και πιθανόν και κανένα μέλος του σώματός σου έτσι οπως το πας...Θα σε αφήσω να επιλέξεις ομως
![]()
Tον κλώνο όχι? Τα περί γεραμάτων αλλού. Σε περνάω μια δεκαετία.το γεράματα το δέχομαι![]()
έχει ωραία μάτια και πολύ όμορφο χαμόγελο, δεν θα πω περισσότερα δεν επιτρέπεται![]()
Το ανέκδοτο με την αγελάδα?Κάτι μου θυμίζει αυτό...![]()
ανήλικη είναι?Tον κλώνο όχι? Τα περί γεραμάτων αλλού. Σε περνάω μια δεκαετία.
χαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχα μπλιζ μπλιζακιιιι :-*
30+ εικάζω, σίγουρα κάτω από 40, ας πούμε late thirties.ανήλικη είναι?
ειχα κλώνο το σοκοφρετακι και ουτε το καταλαβε κανειςTον κλώνο όχι? Τα περί γεραμάτων αλλού. Σε περνάω μια δεκαετία.
30+ εικάζω, σίγουρα κάτω από 40, ας πούμε late thirties.
Tι ράτσα ήταν?ειχα κλώνο το σοκοφρετακι και ουτε το καταλαβε κανεις![]()