eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
νομίζω πως έχει πάει ήδη...όχι είμασταν καλά παιδιά, δεν αναφερθήκαμε καθόλου σε εσάς κατά την απουσία σας
μην πάει προς τα πίσω![]()
νομίζω πως έχει πάει ήδη...όχι είμασταν καλά παιδιά, δεν αναφερθήκαμε καθόλου σε εσάς κατά την απουσία σας
μην πάει προς τα πίσω![]()
νομίζω πως έχει πάει ήδη...![]()
Δυσκολάκι.. μπορεί να με κοροιδεύει όμως γιατι ολο κάτι μου πονεί και ολο τον ρωτάω γιατι νοιωθω αυτο και γιατι το αλλο και με έχει βαρεθεί χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαΟ γυμναστής σας δεν ξέρει τι του γίνεται!
νομίζω πως έχει πάει ήδη...![]()
Εχεις πει και συ κατι; θα τα δω σε λιγο..και πέρασε και ο χρόνος και δε σβήνουνε τα γαμημένα, λες να με γαμήσει?![]()
Μοιάζει μ αυτή που ήθελε να με παντρευτει σε τρεις μέρες απλά εκείνη τα είχε λίγο μεγαλύτερα![]()
σχόλιο στο φβ: Where's the boobs !?![]()
![]()
![]()
αν και την αδικεί το σχόλιο...
Δυσκολάκι.. μπορεί να με κοροιδεύει όμως γιατι ολο κάτι μου πονεί και ολο τον ρωτάω γιατι νοιωθω αυτο και γιατι το αλλο και με έχει βαρεθεί χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
Μοιάζει μ αυτή που ήθελε να με παντρευτει σε τρεις μέρες απλά εκείνη τα είχε λίγο μεγαλύτερα![]()
Εχεις πει και συ κατι; θα τα δω σε λιγο..
Εχεις πει και συ κατι; θα τα δω σε λιγο..
Διεθνής ημέρα πιτόγυρου στη Θεσσαλονίκη η 3η Μαϊου
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/sothvlaki.png?itok=8Ypk298O[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.iefimerida.gr/news/193750/apisteyto-diethnis-imera-pitogyroy-sti-thessaloniki-i-3i-maioy[/URL]
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
[/quote]
Από την γάτα της κας. Έριναλ είναι φτιαγμένα τα εδέσματα αυτά;;;
Ναι μια χαρά ήταν η φουφιάνα, κρίμα.:o :o :o
κουκλί!!
έχω βάλει εξάρτηση ματατζήκ. NICK TRIVE κάντε την όσο είναι καιρός ...
Καλή η διαφήμιση θενκς αλλά ειναι κρίμα να δίνεις στους φιλους μας ψεύτικες εντυπωσειςόχι όχι, πριν 800 σελίδες είχα πει κάτι αλλά δεν το θυμάμαι![]()