NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
τότε καθείστε στο ΄νήμα των αποκαλύψεων ;)μην ενοχλείστε ! μιά καλημέρα λέω ...και φεύγω ...καθάρματα![]()
![]()
![]()
υγ Νίκ για αυτή την κριτική ...ζούμε![]()
τότε καθείστε στο ΄νήμα των αποκαλύψεων ;)μην ενοχλείστε ! μιά καλημέρα λέω ...και φεύγω ...καθάρματα![]()
![]()
![]()
υγ Νίκ για αυτή την κριτική ...ζούμε![]()
Μπραμπ η 'Ερη είναι 'ομορφη
Καστανόξανθα μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, γύρω στα 35 με σώμα όχι μοντελέ αλλά πολύ καλό θα έλεγα.
Θα ανεβάσω και κριτική όταν ευκαιρήσω![]()
Μπα;
Έχουμε και περιγραφή;;;
Είμεθα όλο αυτιά για περισσότερες λεπτομέρειες, κύριε.
τότε καθείστε στο ΄νήμα των αποκαλύψεων ;)
ραντεβου στα μπριζολαδικαπρέπει να συσκευθούμε ..στα μπριζολάκια ...να δούμε πώς θα σερβίρουμε αυτή την κριτική στα ....παιδιά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έχει ωραία μάτια και πολύ όμορφο χαμόγελο, δεν θα πω περισσότερα δεν επιτρέπεται![]()
Μπραμπ η 'Ερη είναι 'ομορφη
Καστανόξανθα μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους, συμπαθητικά χαρακτηριστικά προσώπου, γύρω στα 35 με σώμα όχι μοντελέ αλλά πολύ καλό θα έλεγα.
Θα ανεβάσω και κριτική όταν ευκαιρήσω![]()
Τι αποκαλύψεις είναι αυτές, κύριε!
Σεις πότε την είδατε; Και που;
Η Ερι ειναι καβλαρος και πολυ παθιαρα γκομενα. Οταν γαμιεται κουνιουνται και οι πολυελαιοι στο δωματιο.
δε σας λέω τίποτα περισσότερο, θα σας τα αποκαλύπτω λίγα λίγα για τη θεαματικότητα
το κακο ειναι οτι δεν ανοιγει αυτο που πρεπει να τον επαρει καμια πιπαΕπιτέλους άνοιξαν τα στόματα στο νήμα μας!
το κακο ειναι οτι δεν ανοιγει αυτο που πρεπει να τον επαρει καμια πιπα
ΠΡΟΣ την κα. Εριναλ.
Ενταυθα.
6. Τελος σας προειδοποιουμε οτι εντονοι πονοι, εμετοι και υψηλοι πυρετοι εχουν αναφερθει απο ατομα που ερχονται σ επαφη με ΨΟΦΟΓΑΤΑ!!!
Εκ του Ιατρικου Τομεα του νηματος.
Με εκτιμηση.
όχι είμασταν καλά παιδιά, δεν αναφερθήκαμε καθόλου σε εσάς κατά την απουσία σαςκαλημέρα απο την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη.
Ερώτηση α είπε κάτι μπλιζ για το γατί μου ;
Δήλωση α Ο γυμναστης μου είπε οτι μπορεί ο πόνος στο γονατο στην συγκεκριμένη διάταση να οφείλεται σε μέση ειστε άσχετοι επομένως
Δηλωση β Ο ποπός μου πόνεσε γιατι θυμήθηκα ότι κάπου είχα χτυπήσει![]()
καλημέρα απο την ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη.
Ερώτηση α είπε κάτι μπλιζ για το γατί μου ;
Δήλωση α Ο γυμναστης μου είπε οτι μπορεί ο πόνος στο γονατο στην συγκεκριμένη διάταση να οφείλεται σε μέση ειστε άσχετοι επομένως
Δηλωση β Ο ποπός μου πόνεσε γιατι θυμήθηκα ότι κάπου είχα χτυπήσει![]()