wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Γτ εχεις το βλέμμα της αγελαδας??το δεύτερο το καταλαβαίνω αλλά με τα μάτια δεν μπορώ να κάνω τίποτα καυλωτικό![]()
Γτ εχεις το βλέμμα της αγελαδας??το δεύτερο το καταλαβαίνω αλλά με τα μάτια δεν μπορώ να κάνω τίποτα καυλωτικό![]()
για το σεξ μιλάω φίλε, όχι γενικά ;)Ένα γερό πορτοφόλι, φίλες πιο άσχημες απ αυτή και μαγαζιά όλη μέρα ανοιχτά.
Λάθος, τα πιο καυλωτικά είναι μάτια - βλέμμα, χείλη - φωνη. Αρχικά.το δεύτερο το καταλαβαίνω αλλά με τα μάτια δεν μπορώ να κάνω τίποτα καυλωτικό![]()
Κι αυτά σεξ είναι Νικ.για το σεξ μιλάω φίλε, όχι γενικά ;)
Γτ εχεις το βλέμμα της αγελαδας??
Να ΜΗΝ ?Δεν έχω διαβάσει αλ Πατσίνο. Ο μπλιζ μου δίνει ακριβώς την αίσθηση του τι νοιώθει.αυτό είναι επιτυχία στη γραφή. Ας ευ χηθουμε να γαμαει όπως γράφει Αχαχαχαχα
Το φερες στα μετρα σου τωρα!!!Λάθος, τα πιο καυλωτικά είναι μάτια - βλέμμα, χείλη - φωνη. Αρχικά.
Μα δεν έχω κάτι απ όλα αυτά.Το φερες στα μετρα σου τωρα!!!
![]()
φίλε εγώ έχω περάσει στο επόμενο στάδιο. Αν της παίξω την ευαίσθητη περιοχή με τα υπέροχα ακροδάκτυλά μου, τη γλύψω με την υπέροχή γλώσσα μου και την καρφώσω με το ακόμη πιο υπέροχο εργαλείο μου, τι άλλο θέλει?Λάθος, τα πιο καυλωτικά είναι μάτια - βλέμμα, χείλη - φωνη. Αρχικά.
Χεσε με δε μιλαω!!!Μα δεν έχω κάτι απ όλα αυτά.
Αυτά είναι μετά συμφωνώ, έγραψα αρχικά.φίλε εγώ έχω περάσει στο επόμενο στάδιο. Αν της παίξω την ευαίσθητη περιοχή με τα υπέροχα ακροδάκτυλά μου, τη γλύψω με την υπέροχή γλώσσα μου και την καρφώσω με το ακόμη πιο υπέροχο εργαλείο μου, τι άλλο θέλει?
χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ναι πως θα φτασεις εκει λεμε...εσυ το προχωρησες!!φίλε εγώ έχω περάσει στο επόμενο στάδιο. Αν της παίξω την ευαίσθητη περιοχή με τα υπέροχα ακροδάκτυλά μου, τη γλύψω με την υπέροχή γλώσσα μου και την καρφώσω με το ακόμη πιο υπέροχο εργαλείο μου, τι άλλο θέλει?
χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Και καλά κάνεις. Δεν προλαβαίνω αυτό τον καιρόΧεσε με δε μιλαω!!!![]()
Αυτά είναι μετά συμφωνώ, έγραψα αρχικά.
Εμεις ειμαστε αθωα πλασματα!!! 0Αυτά είναι μετά συμφωνώ, έγραψα αρχικά.
Σ εμένα μία γλίτωσε.καλά για φωνή τι να πω.......όχι να περιαυτολογήσω αλλά όποια με ακούσει στο τηλέφωνο χύνει.
Εμεις ειμαστε αθωα πλασματα!!! 0![]()