NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Όχι δε γκαβλωσα αλλά γράφει καλά πολύ καλά ο μπλιζ
συμφωνώ, από δω και πέρα θα τον πληρώνω να γράφει και τις δικές μου
Όχι δε γκαβλωσα αλλά γράφει καλά πολύ καλά ο μπλιζ
όντως γράφει εξαιρετικά αλλά και μιλά υπέρχοχα ελληνικά.Όχι δε γκαβλωσα αλλά γράφει καλά πολύ καλά ο μπλιζ
Στο τέλος θα τον βάλουμε να τις γαμάει κιόλας.συμφωνώ, από δω και πέρα θα τον πληρώνω να γράφει και τις δικές μου
έτσι μπράβο, δημόσια βάλτη και εσύ.και γω δεν ξερω να στελνω με πμ![]()
Συμφωνουμε ειναι καλογραμμενες οι κριτικες πολυ, αλλα οχι καυλωτικες.Όχι δε γκαβλωσα αλλά γράφει καλά πολύ καλά ο μπλιζ
Νικ την πρωταπριλιά θα βάλω κι εγώ μια δικια μου.έτσι μπράβο, δημόσια βάλτη και εσύ.
Στο τέλος θα τον βάλουμε να τις γαμάει κιόλας.![]()
Νεατερνταλικές είναι του τελευταίου και πουτανακαψουρίστικες.Συμφωνουμε ειναι καλογραμμενες οι κριτικες πολυ, αλλα οχι καυλωτικες.
Καυλωτικες ειναι του αλ πατσινο, μονο καυλωτικες ομως!!!![]()
Νικ την πρωταπριλιά θα βάλω κι εγώ μια δικια μου.
γ αυτο ειναι καυλωτικες χαρα μου!!! ;)Νεατερνταλικές είναι του τελευταίου και πουτανακαψουρίστικες.
δεν έχω διαβάσει ποτέ αλ πατσίνοΝεατερνταλικές είναι του τελευταίου και πουτανακαψουρίστικες.
Αν ήξερες μόνο τι μούφα παιζει εδώ μέσα, αλλά μάλλον ξέρεις.και εγώ πρωταπριλιάτικες ανεβάζω συνέχεια ;)
Δε χάνεις κάτι.δεν έχω διαβάσει ποτέ αλ πατσίνο![]()
κτηνωδες χυσιμο με κραυγες!!!δεν έχω διαβάσει ποτέ αλ πατσίνο![]()
Αν ήξερες μόνο τι μούφα παιζει εδώ μέσα, αλλά μάλλον ξέρεις.
ματια και χειλη!!!έτσι έχτισα και εγώ το μύθο για τα ωραία χέρια, πόδια και εργαλείο. Τώρα μένει μια γλώσσα για να πέσουν όλες ξερές. Τι άλλο θέλει μια γυναίκα![]()
κτηνωδες χυσιμο με κραυγες!!!![]()
Ένα γερό πορτοφόλι, φίλες πιο άσχημες απ αυτή και μαγαζιά όλη μέρα ανοιχτά.έτσι έχτισα και εγώ το μύθο για τα ωραία χέρια, πόδια και εργαλείο. Τώρα μένει μια γλώσσα για να πέσουν όλες ξερές. Τι άλλο θέλει μια γυναίκα![]()
Απ αυτά πάσχω ρε γμτματια και χειλη!!!
ματια και χειλη!!!