life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Οινοs ευφραινει καρδιαν ανθρωπου...το λεει και το Ευαγγελιο, αρα δεν υπαρχει αμαρτια , αρα ολα καλαΕιναι γλυκο το ποτο της αμαρτιας.
Οινοs ευφραινει καρδιαν ανθρωπου...το λεει και το Ευαγγελιο, αρα δεν υπαρχει αμαρτια , αρα ολα καλαΕιναι γλυκο το ποτο της αμαρτιας.
Εγω εχω κανει κατι αμαρτιες μετα απο κρασια.....Οινοs ευφραινει καρδιαν ανθρωπου...το λεει και το Ευαγγελιο, αρα δεν υπαρχει αμαρτια , αρα ολα καλα![]()
Δεν πιανονται.....Διοτι η αφεση των κρασιων εσωκλειει και τιs αμαρτιεs ...Υπαγεται στον νομοΕγω εχω κανει κατι αμαρτιες μετα απο κρασια.....![]()
Σιγουρα; Οσο ξεδιαντροπες και να ειναι;Δεν πιανονται.....Διοτι η αφεση των κρασιων εσωκλειει και τιs αμαρτιεs ...Υπαγεται στον νομο![]()
Τυπε δεν πιστεω να γαμησες και συ την κωφαλαλη?Εγω εχω κανει κατι αμαρτιες μετα απο κρασια.....![]()
Νηστικοs, οδοιποροs και.....πιωμενοs, αμαρτιαν ουκ εχει ....Το ξερω απο σιγουρη πηγηΣιγουρα; Οσο ξεδιαντροπες και να ειναι;
Οχι αλλα πιανετε αν ειναι δεμενη και φημωμενη;Τυπε δεν πιστεω να γαμησες και συ την κωφαλαλη?
Αν το ζητησε απο μονη τηs δεν υπαρχει θεμαΟχι αλλα πιανετε αν ειναι δεμενη και φημωμενη;![]()
Τυπε αυτα λες ανωμαλια?Δεν ακους την Ερη που ζηταει πουτσα και ξυλο?Και συ κολλησες στις χειροπεδες?Οχι αλλα πιανετε αν ειναι δεμενη και φημωμενη;![]()
Μα κι αυτη τα ζηταει ολα......Να ζηταγε εστω σκετο ξυλο , να το ψαξουμε το θεμαΤυπε αυτα λες ανωμαλια?Δεν ακους την Ερη που ζηταει πουτσα και ξυλο?Και συ κολλησες στις χειροπεδες?
Και που ξερεις τι επακολουθησε....;Τυπε αυτα λες ανωμαλια?Δεν ακους την Ερη που ζηταει πουτσα και ξυλο?Και συ κολλησες στις χειροπεδες?
Τυπε δεν ξερω αλλα αυτα που περιγραφεις δεν ειναι αμαρτιες.Ειναι παιχνιδια του σεξ.Αν εσυ μετα την πυροβολησες ειναι αλλο θεμαΚαι που ξερεις τι επακολουθησε....;![]()
![]()
Σιγουρα την πυροβολησε......αλλα με κρεατινο πιστολιΤυπε δεν ξερω αλλα αυτα που περιγραφεις δεν ειναι αμαρτιες.Ειναι παιχνιδια του σεξ.Αν εσυ μετα την πυροβολησες ειναι αλλο θεμα![]()
![]()
Υπαρχουν καλες και κακες αμαρτιες...Τυπε δεν ξερω αλλα αυτα που περιγραφεις δεν ειναι αμαρτιες.Ειναι παιχνιδια του σεξ.Αν εσυ μετα την πυροβολησες ειναι αλλο θεμα![]()
![]()
Σιγουρα την πυροβολησε......αλλα με κρεατινο πιστολι
Αν το εκανε με σιδερενιο θα μιλαγε με τον Καπετανακη πουχει τουγκλα το μουστακι![]()
Υπαρχουν καλες και κακες αμαρτιες...
[/quote
Τυπε να γαμησει ειπαμε ο τυπος.
ΟυυυυυυυυΓαματε γαματε;
οπως το παρει κανεις...
http://[URL unfurl="true"]www.pinnokio.gr/Uploads/Articles/TO-HKSERES-AYTO-GIA-THN-PALAMH-SOY-MEME/ArticleImage_141834-jpg.xpng?p=141834&w=330[/img[/URL]]
[/quote]
Εγω συνηθως κανω και παρτουζες :2funny: