brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.133
- Πόντοι
- 2.606
καλα και εγω φανταρος που ημουνα μην σου πω θα γαμαγα και την καλλιοπημε ηθελε κολασμενα![]()
καλα και εγω φανταρος που ημουνα μην σου πω θα γαμαγα και την καλλιοπημε ηθελε κολασμενα![]()
οι αθηναιοι που εχουν ερθει θεσσαλονικη δεν το ξερουνΟυδείς Θεσσαλονικιός έξω το βράδυ!
Όλοι κλεισμένοι στα σπίτια μας!!!!
φαινομενικη φιλια ομως... υποβοσκει και υποκρυπτεται η ακορεστη επιθυμια μας να σας ανοιξουμε τον κωλο...αν δεν υπαρξει σεξ υπαρχει φιλια αναγκαστικα ειτε το θετε ειτε δεν το θετε![]()
Καλά εσύ δεν πιάνεσαι, εδω και τωρα γαμησες δυσμορφικήκαλα και εγω φανταρος που ημουνα μην σου πω θα γαμαγα και την καλλιοπη
οι αθηναιοι που εχουν ερθει θεσσαλονικη δεν το ξερουνχχχιχιχιχιχιχοχοοχοχοχεχεχεχεχ
Έστω.φαινομενικη φιλια ομως... υποβοσκει και υποκρυπτεται η ακορεστη επιθυμια μας να σας ανοιξουμε τον κωλο...
τυπε εσυ φαινεσαι καλο παιδι...πως και δεν επεσες θυμα bullying στη θητεια σου??καλα και εγω φανταρος που ημουνα μην σου πω θα γαμαγα και την καλλιοπη
Μόνο αυτό θυμηθήκατε;
Κάτι άλλο;![]()
Και πως να με γαμησει ο μπραμπ με το μπαμιακι τουΘα τους ενημερώσει ο κ. brabus, που σας θέλει μόνο για τον εαυτό του!
επεσε συρμα θα με κανει πασα και σε μια φιλη ομοια της στη θεσσαλονικηΚαλά εσύ δεν πιάνεσαι, εδω και τωρα γαμησες δυσμορφική![]()
επεσε συρμα θα με κανει πασα και σε μια φιλη ομοια της στη θεσσαλονικη![]()
τυπε απεδρασα με Ι 5 ψυχολογικοτυπε εσυ φαινεσαι καλο παιδι...πως και δεν επεσες θυμα bullying στη θητεια σου??![]()
![]()
![]()
Τουλαχιστον είχε βυζα αυτη; Γιατι εγω εχω 70Fεπεσε συρμα θα με κανει πασα και σε μια φιλη ομοια της στη θεσσαλονικη![]()
για 70 εφ δεν ξεκουμπωνω μηδε το ζοναρι μουΤουλαχιστον είχε βυζα αυτη; Γιατι εγω εχω 70F![]()
επεσε συρμα θα με κανει πασα και σε μια φιλη ομοια της στη θεσσαλονικη![]()
ημασταν σιγουροι μωρη γελαδα...Τουλαχιστον είχε βυζα αυτη; Γιατι εγω εχω 70F![]()
Και πως να με γαμησει ο μπραμπ με το μπαμιακι του![]()
![]()
![]()
Ναι γιατι αν το ξεκουμπώσεις θα με πιάσει ο φοβος του πεους και θα τραγουδάω "του μικρου βορια"για 70 εφ δεν ξεκουμπωνω μηδε το ζοναρι μου![]()