astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Μη μας χωρεψουν το χωρο του ζαλωγκου που θα παμε καινουρια βυσματα εκεινπανω.
τιποτα δε θα γινει !!! ακουμε !!!
Μη μας χωρεψουν το χωρο του ζαλωγκου που θα παμε καινουρια βυσματα εκεινπανω.
τι με θυμησες.. καποτε πηγα εβρο να δω ενα φιλαρακι πολυ καλο που ηταν στρατο με επαιρνε τηλεφωνα, διαβιβασεις ητο, πολυ γελιοΚαι αν δεν μπορείτε να βγείτε, θα σας επισκέπτεται η κα. Εριναλ εκεί.
Από το συρματόπλεγμα ...
στα λεγα εγω τυπε..και τωρα που καλιοκαιριαζει ειναι ωραια στον εβρο....βγαινουν και τα κολεοπτερα..Την πατησαμε κοσμε. Ο καμενος θα μας στειλει ευρο για 3 μηνες οπως φαινετε... :S![]()
τι με θυμησες.. καποτε πηγα εβρο να δω ενα φιλαρακι πολυ καλο που ηταν στρατο με επαιρνε τηλεφωνα, διαβιβασεις ητο, πολυ γελιο![]()
Μην φοβου η ερι μετα σουΜη μας χωρεψουν το χωρο του ζαλωγκου που θα παμε καινουρια βυσματα εκεινπανω.
τι με θυμησες.. καποτε πηγα εβρο να δω ενα φιλαρακι πολυ καλο που ηταν στρατο με επαιρνε τηλεφωνα, διαβιβασεις ητο, πολυ γελιο![]()
οχι δεν με επαιρνε. Φιλος καρδιας μεχρι σημερα αγαπημενος και μουρλοκομειο, τεραστιο μυαλο... μεγαλωσαμε μαζι. . Συγκινηθηκαμωρη κουφαλα σε ποιον τα πουλς αυτα !!! πηγες να δεις ντεμεκ ενα φιλαρακι που σε επερνε τηλεφωνο ?! σε επερνε γενικως ! γιατι δε το λες !? ε?
ειπαμε φανταρος ηταν ο ανθρωπος οχι καμικαζι αυτοκτονιαςΜόνο αυτό θυμηθήκατε;
Κάτι άλλο;![]()
οχι δεν με επαιρνε. Φιλος καρδιας μεχρι σημερα αγαπημενος και μουρλοκομειο, τεραστιο μυαλο... μεγαλωσαμε μαζι. . Συγκινηθηκα![]()
πιπες το βραδυ μπλιζ στον τυχονταΜόνο αυτό θυμηθήκατε;
Κάτι άλλο;![]()
με ηθελε κολασμεναειπαμε φανταρος ηταν ο ανθρωπος οχι καμικαζι αυτοκτονιας![]()
Λοιπον σας αφηνω !! παω για Τελη με Νικ τριβη! Τα λεμε μετα !!!
δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρας και γυναικας...οχι δεν με επαιρνε. Φιλος καρδιας μεχρι σημερα αγαπημενος και μουρλοκομειο, τεραστιο μυαλο... μεγαλωσαμε μαζι. . Συγκινηθηκα![]()
καλη ορεξη να μου προσεχεις τον νικολακη μου να περασετε τελειαοκ .....θα σε πιστεψουμε !
πιπες το βραδυ μπλιζ στον τυχοντα![]()
αν δεν υπαρξει σεξ υπαρχει φιλια αναγκαστικα ειτε το θετε ειτε δεν το θετεδεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρας και γυναικας...
raopau 13-3-2015
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
δεν υπαρχει φιλια μεταξυ ανδρας και γυναικας...
raopau 13-3-2015
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ