NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
οτι ωρα θες !!!!!!
παιρνω ντει οφ απο δω και περα !!!
λοιπόν, στις 13:00 στον Τέλη?
οτι ωρα θες !!!!!!
παιρνω ντει οφ απο δω και περα !!!
λοιπόν, στις 13:00 στον Τέλη?
Την πατησαμε κοσμε. Ο καμενος θα μας στειλει ευρο για 3 μηνες οπως φαινετε... :S![]()
εκλεισε !!!!!!!!
Μπα θα βαλω βυσμα αν δεν κοβετε η μεταθεση να παω ασυρο τουλαχιστον...κουφαλα διακοπες στον Εβρο !!!! μπραβο ρε μπαγασα !!!
Μπα θα βαλω βυσμα αν δεν κοβετε η μεταθεση να παω ασυρο τουλαχιστον...
δεν λεω καλος εργολαβος ο γκαιτε αλλα μπαμπη βωβο δεν τον λες με τιποτα"οταν δυο ανθρωποι μαλώνουν, φταίει εκείνος που είναι πιο έξυπνος"Γκαίτεερι![]()
Άσυρο;;;;
Θα είσθε πολύ κοντά στην κα. Έριναλ!!!
ακομα και το λονδινο γαμησες;ρε πούθτη μου σήμερα που δεν έχω πολλή δουλειά να πηγαίναμε κανένα Τέλη, βρέχει και δεν μπορώ να καβαλήσω μηχανή
γαμώ το Λονδίνο που ζούμε πια![]()
Εχω ακουσει οτι η υπηρεσια παει πολυ καλα εκει και οτι βγενεις καθε μερα. Αλλα τωρα. Οι βυσματόαγηδεα παιζουν τρελα
πως καμεις ετσι βρε σαουλ.. εχει και ομορφιες η γκατζολια. Θα μαθεις και θρακιωτικους χορουςΤην πατησαμε κοσμε. Ο καμενος θα μας στειλει ευρο για 3 μηνες οπως φαινετε... :S![]()
Φεύγω, πάω να κρεπαλιάσω με τον Άστατο
Αλήθεια πως θα τον αναγνωρίσω?![]()
Το βρήκα εγώ θα ψάχνω κάποιον καπως έτσικαι εκέινος κάποιον καπως έτσι
αχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχ
Φεύγω, πάω να κρεπαλιάσω με τον Άστατο
Αλήθεια πως θα τον αναγνωρίσω?![]()
Το βρήκα εγώ θα ψάχνω κάποιον καπως έτσικαι εκέινος κάποιον καπως έτσι
αχαχχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχ
Αν με πανε πανω θα βγω γιοτασβκαι θα κανω μονο θαλαμπβτογκυΚαι αν δεν μπορείτε να βγείτε, θα σας επισκέπτεται η κα. Εριναλ εκεί.
Από το συρματόπλεγμα ...
πως καμεις ετσι βρε σαουλ.. εχει και ομορφιες η γκατζολια. Θα μαθεις και θρακιωτικους χορους![]()
Μη μας χωρεψουν το χωρο του ζαλωγκου που θα παμε καινουρια βυσματα εκεινπανω.πως καμεις ετσι βρε σαουλ.. εχει και ομορφιες η γκατζολια. Θα μαθεις και θρακιωτικους χορους![]()
Αν με πανε πανω θα βγω γιοτασβκαι θα κανω μονο θαλαμπβτογκυ