Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
[move]ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ[/move]

Παρακαλούμε για τη μαζική συμμετοχή σας στη νέα μας ψηφοφορία!
Ας επιχειρήσουμε να λύσουμε, όλοι μαζί, ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του νήματος αυτού.
Αν βρούμε την απάντηση στο ερώτημα, τότε όλοι μας θα μπορούμε να ελπίζουμε σε < αξιοπρεπή > γηρατειά.
Μη διστάσετε να ψηφίσετε άμεσα και ειλικρινά.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Πραγματικός άντρας,γιατί ο αντρας δεν φαίνεται μόνο απο το γαμήσι αλλά και απο την συμπεριφορά.
Τέλος!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πραγματικός άντρας,γιατί ο αντρας δεν φαίνεται μόνο απο το γαμήσι αλλά και απο την συμπεριφορά.
Τέλος!

Δυνητικά θα συμφωνούσα.
Αλλά σας παρακαλώ μη προκαταλαμβάνετε την ψήφο των μελών μας.
:s&m_1:   :s&m_2:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Το ενδεχόμενο να μην ισχύει το παραπάνω και να έχω δίκιο σχετικά με τις πληροφορίες που έχω συλλέξει, δεν σας πέρασε από το μυαλό να βάλετε και μια άλλη εκδοχή στην ψηφοφορία?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Το ενδεχόμενο να μην ισχύει το παραπάνω και να έχω δίκιο σχετικά με τις πληροφορίες που έχω συλλέξει, δεν σας πέρασε από το μυαλό να βάλετε και μια άλλη εκδοχή στην ψηφοφορία?
το να τρωει μυδια σην ψαροταβερνα ¨γαρμπη"?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Ο νηματοθέτης απέδειξε την ηλικία των 78 ετών.
Ο νηματοθέτης προβληματίζεται σοβαρά από όσα αναφέρει εδώ και 2 ημέρες ο ανακριτής του νήματος.
Ο νηματοθέτης αναμένει τον Ανακριτή να προβεί στην στοιχειοθέτηση και απόδειξη του εισφερομένου πορίσματος.
Έως τότε καλούμε και εσάς να ψηφίσετε.
Εάν αλλάξουν τα δεδομένα, θα αλλάξει και η ψηφοφορία.
Από την πρώτη στιγμή γνωρίζουμε πόσο δύσκολο έργο έχουμε αναλάβει να επιτελέσουμε και γι΄ αυτό ζητούμε την βοήθεια όλων.

[move]WE SHALL WIN!
Quality matters!
NEVER SHALL WE DIE!
[/move]

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
Να σας πω άρχισα να βαριέμαι,ο κάθε ενας που το παίζει έξυπνος γράφει και την μαλακία του,έτσι για να νιώσει όμορφα μιας και στην προσωπική του ζωή τρώει σφαλιάρες απο το πρωί μέχρι το βράδυ,το κακό είναι οτι περνάει και σε "ανώτερα" κλιμάκια,λέγε με mods,admins κ.α,αυτου του ιστιοτόπου η συγκεκριμένη συμπεριφορά.
Μας περνάνε ή για πολύ μαλάκες για να προλάβω κάποιους όχι δεν αισθάνομαι έτσι ή οι συγκεκριμένοι είναι αμετανόητοι εραστές της παπαρολογίας και του δηθεν-ισμου!

Καλημέρα, συμβαίνουν τέτοια πράγματα? Μένω έκπληκτος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καλημέρα στους φίλους και κακή ψυχρή και ανάποδη στους οχτρούς μας  :grin:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
ερώτηση:που βρήκατε παρθενες και μάλιστα 12?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ερώτηση:που βρήκατε παρθενες και μάλιστα 12?

Αυτό είναι δουλειά του νήματος και του νηματοθέτη.
Για να κατανοείτε το μέγεθος της εργασίας που επιτελείται εδώ μέσα, κύριε!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Ο νηματοθέτης απέδειξε την ηλικία των 78 ετών.
Ο νηματοθέτης προβληματίζεται σοβαρά από όσα αναφέρει εδώ και 2 ημέρες ο ανακριτής του νήματος.
Ο νηματοθέτης αναμένει τον Ανακριτή να προβεί στην στοιχειοθέτηση και απόδειξη του εισφερομένου πορίσματος.
Έως τότε καλούμε και εσάς να ψηφίσετε.
Εάν αλλάξουν τα δεδομένα, θα αλλάξει και η ψηφοφορία.
Από την πρώτη στιγμή γνωρίζουμε πόσο δύσκολο έργο έχουμε αναλάβει να επιτελέσουμε και γι΄ αυτό ζητούμε την βοήθεια όλων.

[move]WE SHALL WIN!
Quality matters!
NEVER SHALL WE DIE!
[/move]
Δεν ψηφίζω γιατί έχω αμφιβολίες. Μαρτυρίες κορασίδων που ανέφερα πριν από λίγη ώρα δείχνουν κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να έχω αποδεικτικά στοιχεία ακόμη γιατί όλοι επηρεασμένοι από την αύρα του λίγα πράγματα αναφέρουν. Άλλωστε δεν έχω βρει πουθανά ακόμη φωτογραφία του, αν και αναμένω κάτι από τη συνάντηση του Ασπροπύργου.

Ως τότε απέχω της ψηφοφορίας.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Δεν ψηφίζω γιατί έχω αμφιβολίες. Μαρτυρίες κορασίδων που ανέφερα πριν από λίγη ώρα δείχνουν κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να έχω αποδεικτικά στοιχεία ακόμη γιατί όλοι επηρεασμένοι από την αύρα του λίγα πράγματα αναφέρουν. Άλλωστε δεν έχω βρει πουθανά ακόμη φωτογραφία του, αν και αναμένω κάτι από τη συνάντηση του Ασπροπύργου.

Ως τότε απέχω της ψηφοφορίας.
αρα είναι αντρας full

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom