House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Παντού περικοπές αγαπητέ , παρθένες με το "δελτίο" θα ψωνίζουμε όπως πάμε.αυγα είναι τύπε?
Παντού περικοπές αγαπητέ , παρθένες με το "δελτίο" θα ψωνίζουμε όπως πάμε.αυγα είναι τύπε?
Δεν ψηφίζω γιατί έχω αμφιβολίες. Μαρτυρίες κορασίδων που ανέφερα πριν από λίγη ώρα δείχνουν κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να έχω αποδεικτικά στοιχεία ακόμη γιατί όλοι επηρεασμένοι από την αύρα του λίγα πράγματα αναφέρουν. Άλλωστε δεν έχω βρει πουθανά ακόμη φωτογραφία του, αν και αναμένω κάτι από τη συνάντηση του Ασπροπύργου.
Ως τότε απέχω της ψηφοφορίας.
Παρθένες δίπλα στο The Saint.Παντού περικοπές αγαπητέ , παρθένες με το "δελτίο" θα ψωνίζουμε όπως πάμε.
αδερφε...προχθες ανοιγει μια ενα θρεντ και τη ρωταω κατι δημοσια και μπερδευεται και μου δινει απαντηση με αλλο ψευδονυμο αντρικου μελους και τοπ αξιολογητη....βεβαια το καταλαβε σχεδον αμεσως και το εσβησε το σχολιο και απαντησε με το αλλο το και καλα "κανονικο" γκομενας δηλαδη...βγαλε τα συμπερασματα σου εσυ λοιπον για το τι παιζει εδω μεσα....μην τσιμπατε παιδια με τισ κριτικες ακομα και να ειναι πολυ παλια μελη και με πολλες κριτικες...μη τσιμπατε....διασταυρωστε και βγάλτε συμπερασματα μονοι σας...αμα τη δεις και σε καυλωνει πηγαινε...τουλαχιστον θα εχεις ακολουθησει το ενστικτο σου και οχι να την εχεις πατησει απο προμοτορα...ειναι και θεμα εγωισμου....
Παρθένες δίπλα στο The Saint.![]()
Καλά είστε τρελοί όλοι εδώ μέσα? Λύκος στα πρόβατα?![]()
Και μάλιστα 12!!!
Αν και ο νηματοθέτης έχει δηλώσει [ και εγγράφως σε κριτική ] ότι προτιμά τας milf ...
Υ.Γ. Εκτός εάν πρόκειται για ανέραστες ηλικιωμένες του οίκου ευγηρίας πλησίον της οικίας του κ. The Saint!
Υπήρξα εγώ για λίγο. Φαντάζομαι λύθηκε η παρεξήγηση.
Δεν ξέρω αν έχω οχτρούς
Να μπει στην επομενη ψηφοφορία παρακαλώ γιατι δεν μπορώ να ταλανίζω τον εγκέφαλό μου
![]()
κάτσε ρε ερινακι,εχουμε και εμεις σειρα για ψηφοφορια,αμεσως να περασετε την ουρά?ποια νομίζετε οτι είστε Κυρια μου?Δεν ξέρω αν έχω οχτρούς
Να μπει στην επομενη ψηφοφορία παρακαλώ γιατι δεν μπορώ να ταλανίζω τον εγκέφαλό μου
![]()
εεεεεεε μαστορα!!!Η πρότασή σας καταχωρήθηκε.
Ο μπραμπ είναι γαύρος άρα αδελφός. Δε θα έμπαινα ποτέ ανάμεσά τους, ούτε ως γραμματέας ούτε ως οτιδήποτε.Και μάλιστα παραλύθηκε ... αν κρίνουμε από την μακρά νυκτερινή χθεσινή συνομιλία σας.
Λυπάμαι τον κ. brabus67. Θα διάβαζε Σελίν εκείνη την ώρα και δεν σας πήρε χαμπάρι ...
και εγω που ειμαι ΑΕΚ πως και αδελφοποιηθηκαμε?Ο μπραμπ είναι γαύρος άρα αδελφός. Δε θα έμπαινα ποτέ ανάμεσά τους, ούτε ως γραμματέας ούτε ως οτιδήποτε.
Ο μπραμπ είναι γαύρος άρα αδελφός. Δε θα έμπαινα ποτέ ανάμεσά τους, ούτε ως γραμματέας ούτε ως οτιδήποτε.
εεεεεεε μαστορα!!!
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
στην σειρά η Κυριαααααααααααααααααα
όλα τα καλά παιδιά τα αγαπάω εγώ, μέχρι και τον παλιοΠαοκτζή νηματοθέτη.και εγω που ειμαι ΑΕΚ πως και αδελφοποιηθηκαμε?
good morning my friendτις καλημερες μου![]()
Φελυγωωωωωωωωω μλκ μου σκάσε.Εσύ κάτσε εκεί !, μην πας για δουλειά θα στήλης το Βοηθό σου !!![]()
![]()
Και μάλιστα παραλύθηκε ... αν κρίνουμε από την μακρά νυκτερινή χθεσινή συνομιλία σας.
Λυπάμαι τον κ. brabus67. Θα διάβαζε Σελίν εκείνη την ώρα και δεν σας πήρε χαμπάρι ...