Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
ρε gl κάντε κανενα meeting εκει περα με τους admins να πεταξετε τους κλωνους εξω,να καθαρισει λιγο το forum ρε αδλεφε εκτος αν ειναι τακτική αυτη!

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα στη μαντάμ αγία, την ρουφίχτρα των Αμπελοκήπων..

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα επίσης και στην αγαπούλα την αλπούλα..

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Καλημέρα Μακούλη μαλακούλη  :grin:

ΜΑΚΗΣ14

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
1
Και για να μη κάνεις μουτράκια την καλημέρα μου και σε σένα ανοιχτοκώλη νηματοθέτη..μη νομίζεις οτι σε ξέχασα..
Μη ξαναδηλώσεις ΠΑΟΚτσής, ντροπιάζεις τον ένδοξο λαό του ΠΑΟΚ.. Ασχολείσου με τη μαντάμ αγία και τον τράβελο τον Nick trive γιατί για μέχρι εκεί είσαι φλωρούμπα..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Και για να μη κάνεις μουτράκια την καλημέρα μου και σε σένα ανοιχτοκώλη νηματοθέτη..μη νομίζεις οτι σε ξέχασα..
Μη ξαναδηλώσεις ΠΑΟΚτσής, ντροπιάζεις τον ένδοξο λαό του ΠΑΟΚ.. Ασχολείσου με τη μαντάμ αγία και τον τράβελο τον Nick trive γιατί για μέχρι εκεί είσαι φλωρούμπα..

Κσλημερα λουλου!
Μιλας εσυ για ΠΑΟΚ; Ρε υπολειμμα του ανδρικου γενους, ειναι ντροπη που χρησιμοποιεις αυτο το ονομα, που ειναι ιστορικο για την 4.
Αλλα τι ξερεις εσυ απο αυτα;
Για γιουσουφακι σε ειχαν στη Θ4, ρε φουκαρα οσφυοκαμπτη.
Καυμενε καραγκιοζη ...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Μακούληηηηη

Ο Λιλάς είναι πιο άντρας από σένα. Αν σας φωτογραφήσω δίπλα δίπλα μάλιστα, στημένους στα 4 όπως σου αρέσει, εκείνος θα φαίνεται αγάμητος μπροστά σου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ρε gl κάντε κανενα meeting εκει περα με τους admins να πεταξετε τους κλωνους εξω,να καθαρισει λιγο το forum ρε αδλεφε εκτος αν ειναι τακτική αυτη!
δεν γινεται αυτο μαν γιατι δεν υπαρχουν και κλωνοι στο σαιτ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.373
Πόντοι
25.467
δεν γινεται αυτο μαν γιατι δεν υπαρχουν και κλωνοι στο σαιτ

Σαφώς. Οτι υπάρχουν κλώνοι καθώς και Μοντεράτορες στον παρόντα, είναι ένας αστικός μύθος. Κάτι σαν το περιποιημένο δονητάρι που αγόρασε ο κ. Όξος για μια φίλη του.  :)  

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Σαφώς. Οτι υπάρχουν κλώνοι καθώς και Μοντεράτορες στον παρόντα, είναι ένας αστικός μύθος. Κάτι σαν το περιποιημένο δονητάρι που αγόρασε ο κ. Όξος για μια φίλη του.  :)  
Σε έψαχνα στη Βούλα χθες, αλλά μου ξεγλίστρησες. Μου είπαν πως τελικά σε είδαν στο Καβούρι στην ψαροταβέρνα Γαρμπή, να τρως μύδια σκορδαλιά (για να ρίξεις την πίεση) και την υπέροχη μελιτζανοσαλάτα τους.

Ξέρω ότι η απάντησή σου θα είναι παραπλανητική, μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις, να ξέρεις μόνο ότι ο κλοιός σφίγγει.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλημέρα στην παρέα  ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.373
Πόντοι
25.467
Σε έψαχνα στη Βούλα χθες, αλλά μου ξεγλίστρησες. Μου είπαν πως τελικά σε είδαν στο Καβούρι στην ψαροταβέρνα Γαρμπή, να τρως μύδια σκορδαλιά (για να ρίξεις την πίεση) και την υπέροχη μελιτζανοσαλάτα τους.

Ξέρω ότι η απάντησή σου θα είναι παραπλανητική, μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις, να ξέρεις μόνο ότι ο κλοιός σφίγγει.

Χαζομάρες σας είπαν. Ούτε που τα αγγίζω τα μύδια. Ανεβάζουν την χοληστερόλη. Λιγο χταποδάκι έφαγα, και μια φέτα συναγρίδα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλημέρα στο θρύλο του βορρά.
Καλημέρα φιλε σύνγαυρε.
Να δώσουμε και τα ειλικιρινή μας συγχαρητήρια στον νηματοθέτη για την ισοπαλία της ομάδας του που έδωσε και πόντους στην Ελλάδα γιατί αν περιμέναμε απ' τον "πρέσβη"...σωθήκαμε.

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Σε έψαχνα στη Βούλα χθες, αλλά μου ξεγλίστρησες. Μου είπαν πως τελικά σε είδαν στο Καβούρι στην [move][size=10pt]ψαροταβέρνα Γαρμπή[/size][/move], να τρως μύδια σκορδαλιά (για να ρίξεις την πίεση) και την υπέροχη μελιτζανοσαλάτα τους.

χαχαχαχα   :2funny: :2funny: :2funny:  ...  εκεί  ταΐζεις τα  πιπίνια  ??? 

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Χαζομάρες σας είπαν. Ούτε που τα αγγίζω τα μύδια. Ανεβάζουν την χοληστερόλη. Λιγο χταποδάκι έφαγα, και μια φέτα συναγρίδα.
Ήμουν σίγουρος ότι θα τα διαψεύσετε όλα γι' αυτό ζήτησα να μην απαντήσετε.
Μάστορας στην παραπληροφόρηση, οδηγήσατε το νηματοθέτη σε λάθος συμπεράσματα.
Οι πληροφορίες μου λένε ότι είστε νεότατος, αρρενωπός, αρκετά εμφανίσιμος και με αρκετή τεστοστερόνη, πράγμα που επιβεβαιώνεται από τις συχνές επισκέψεις σας σε οίκους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom