wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 166
Εγω κ δεν προλαβαινω να ασχοληθω τοσο μαζι σου!!!Εφιάλτης σας εχει γινει ο αλεξ.
Εγω κ δεν προλαβαινω να ασχοληθω τοσο μαζι σου!!!Εφιάλτης σας εχει γινει ο αλεξ.
Και για να μη κάνεις μουτράκια την καλημέρα μου και σε σένα ανοιχτοκώλη νηματοθέτη..μη νομίζεις οτι σε ξέχασα..
Μη ξαναδηλώσεις ΠΑΟΚτσής, ντροπιάζεις τον ένδοξο λαό του ΠΑΟΚ.. Ασχολείσου με τη μαντάμ αγία και τον τράβελο τον Nick trive γιατί για μέχρι εκεί είσαι φλωρούμπα..
δεν γινεται αυτο μαν γιατι δεν υπαρχουν και κλωνοι στο σαιτρε gl κάντε κανενα meeting εκει περα με τους admins να πεταξετε τους κλωνους εξω,να καθαρισει λιγο το forum ρε αδλεφε εκτος αν ειναι τακτική αυτη!
δεν γινεται αυτο μαν γιατι δεν υπαρχουν και κλωνοι στο σαιτ
Σε έψαχνα στη Βούλα χθες, αλλά μου ξεγλίστρησες. Μου είπαν πως τελικά σε είδαν στο Καβούρι στην ψαροταβέρνα Γαρμπή, να τρως μύδια σκορδαλιά (για να ρίξεις την πίεση) και την υπέροχη μελιτζανοσαλάτα τους.Σαφώς. Οτι υπάρχουν κλώνοι καθώς και Μοντεράτορες στον παρόντα, είναι ένας αστικός μύθος. Κάτι σαν το περιποιημένο δονητάρι που αγόρασε ο κ. Όξος για μια φίλη του.![]()
Σε έψαχνα στη Βούλα χθες, αλλά μου ξεγλίστρησες. Μου είπαν πως τελικά σε είδαν στο Καβούρι στην ψαροταβέρνα Γαρμπή, να τρως μύδια σκορδαλιά (για να ρίξεις την πίεση) και την υπέροχη μελιτζανοσαλάτα τους.
Ξέρω ότι η απάντησή σου θα είναι παραπλανητική, μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις, να ξέρεις μόνο ότι ο κλοιός σφίγγει.
Καλημέρα στην παρέα ;)
Καλημέρα στο θρύλο του βορρά.Καλημέρα στην παρέα ;)
Καλημέρα φιλε σύνγαυρε.Καλημέρα στο θρύλο του βορρά.
Σε έψαχνα στη Βούλα χθες, αλλά μου ξεγλίστρησες. Μου είπαν πως τελικά σε είδαν στο Καβούρι στην [move][size=10pt]ψαροταβέρνα Γαρμπή[/size][/move], να τρως μύδια σκορδαλιά (για να ρίξεις την πίεση) και την υπέροχη μελιτζανοσαλάτα τους.
Ξέρω ότι η απάντησή σου θα είναι παραπλανητική, μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις, να ξέρεις μόνο ότι ο κλοιός σφίγγει.
Ήμουν σίγουρος ότι θα τα διαψεύσετε όλα γι' αυτό ζήτησα να μην απαντήσετε.Χαζομάρες σας είπαν. Ούτε που τα αγγίζω τα μύδια. Ανεβάζουν την χοληστερόλη. Λιγο χταποδάκι έφαγα, και μια φέτα συναγρίδα.