gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τι μου λέτε;
Άντεξε το χιούμορ σας δύο χρόνια;
Οχι, ρε, εννοει μαλλον οτι δυο χρονια πηρε γαι τα γραφειοκρατικα του διαζυγιου.
Τι μου λέτε;
Άντεξε το χιούμορ σας δύο χρόνια;
Κάθε πόσους μήνες ξυπνάτε;
μαγκες θελω να παρω την ερι απο το κωλαρακι αλλα φοβαμαι μην εχω κανενα ατυχημα σαν το χθεσινο...
όλα τα ξέρεις ρε μπαγασάκο, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.Τι να ψάξω για κάποιον που είναι φίλος με τον Πάπια ρε φίλε ? :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Δεν έχει και άλλη τρύπα από την οποία μπορείς να την πάρεις φίλε :S
Όχι, είχαμε παντρευτεί αλλά για ενάμιση χρόνο δεν ζούσαμε μαζί λόγω της δουλειάς μου.Οχι, ρε, εννοει μαλλον οτι δυο χρονια πηρε γαι τα γραφειοκρατικα του διαζυγιου.
Να του στείλλω λες ενα βρακι μου απο τα μικρά, αυτα που έστησες το καλοκαιρι Χαλκιδικούλα για 3 ατομα ευρύχωρα ,μπας και το γλυτωσεις το ξεγύμνωμα;Μα και που πρόσεχα τι κατάλαβα? Είναι τόσο έξυπνος που μπορεί να βρει τα πάντα. Τρεμω στην ιδέα τι άλλο μπορεί να ανακαλύψει σου λέω.
Τώρα αν ρωτήσω θα μου τα ψάλλει πάλι η κα. Έριναλ ...
Ποίος είναι ο Πάπιας;![]()
Μηπως πρεπει να ανησυχησουν ολοι οι θαμωνες αυτου του ιστοτοπου?
www.newsonly.gr/article.asp?catid=36388&subid=2&pubid=130001205]http://www.newsonly.gr/article.asp?catid=36388&subid=2&pubid=130001205[/url]
Να σας θέσω μία υπόθεση εργασίας, κύριε;
Αν σας διαβεβαιώναμε ότι στο παρόν νήμα υπάρχουν μέλη που την έχουν δει ή έχουν μιλήσει μαζί της στο τηλέφωνο, σεις τι θα λέγατε;
Μιλήστε μας, ανοίξτε την ψυχούλα σας.Σας το πα κωλοπαιδια ο μενδιος ειναι ευαίσθητη ψυχή
πορνοπαπος. Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι ο μενδιος ειναι φασιστάκι και εκνευρίζεται με τους αριστερούς, αριστεριστές και αναρχοάπλυτες, οσο και να το πεις. Εμένα δε τέτοια τυπάκια μου κολλάνε βδέλλα τους έχω συνηθίσειΤώρα αν ρωτήσω θα μου τα ψάλλει πάλι η κα. Έριναλ ...
Ποίος είναι ο Πάπιας;![]()
Στειλε με πμ.Να του στείλλω λες ενα βρακι μου απο τα μικρά, αυτα που έστησες το καλοκαιρι Χαλκιδικούλα για 3 ατομα ευρύχωρα ,μπας και το γλυτωσεις το ξεγύμνωμα;![]()
Ρε φίλε πλάκα κάνουμε, μήπως έχεις πάρει στα σοβαρά το κωλοθρέντ σου ?
οριστε και μετά λεει έχω εγώ θέμα με το γάμοΘα αποκαλυψω και εγω οσα ξερω για τον Μεντιο. Ειναι πλουσιος και επιτυχημενος. Μενει σε μονοκατοικια στα νοτια προαστια και πριν το 1990 γαμαγε αβερτα στο ανατολικο μπλοκ. Εχει δωσει δειγματα γνωσης της σερβικης γλωσσας (χμ...) και εχει κανει δυο γαμους εκ των οποιων ο πρωτος κρατησε 6 μηνες.
αυτός δεν ειναι ο Νικ;Εχετε σκεφτει οτι μπορει να ειναι το ονειρο καθε γυναικας ?...παραθετω εικονα για να βουλωσω στοματα!!
καλά αλαλαλ. Θα ήθελα να φάω γεμιστα με φέτα![]()
Η εχει πεσει πολυ ειρωνια η πολυ χιουμορ.Τι απο τα 2 συμβαινει?Καλησπερα.