Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μέδιε πόσο τραγικός παπάρας πρέπει να είσαι ρε μάγκα που κάθεσαι και ψάχνεις μπας και βρεις τα νικνέιμς ή τα μέηλ μελών εδώ σε άλλα φόρουμς για να τους κάνεις άουτινγκ?
Μην απαντήσεις ρητορική ήταν η ερωτηση.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
get_off_of_my_cloud_by_misterjamez-d3k6f1h.jpg

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μέδιε πόσο τραγικός παπάρας πρέπει να είσαι ρε μάγκα που κάθεσαι και ψάχνεις μπας και βρεις τα νικνέιμς ή τα μέηλ μελών εδώ σε άλλα φόρουμς για να τους κάνεις άουτινγκ?

Εγω δεν κινδυνευω. Μονο εδω ειμαι. Αλλου με διαγραφουν κατευθειαν  :grin:

Επισκέπτης
ο Μένδιος είναι μεγάλο αλάνι. Το σκέφτηκε απο εδώ το σκέφτηκε απο εκεί πως να πει οτι λατρεύει το θρεντάκι αλλά να μην γενεί ρεζίλι στα φιλαράκια του στο μπου που ειναι όλοι άντρακλες βαρβάτοι. Σου λέει θα μπώ και θα το παίξω άντρας να μην φανεί η συμπάθεια  :grin: Μην τον παρεξηγείς
Κανας κλωνος των διαχειριστων θα ειναι  :grin: χωνεται παντου (μαγκικα πολλες φορες) και το συμαντικοτερο δεν εχει καμια σχεση με την βασικη θεματολογια του φορουμ. Αλλος στην θεση του θα ειχε φυγει νυχτα.   ;)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Μιλάς με τον άνθρωπο που βρήκε ποιος είναι ο Λίλας, που διέλυσε καμία δεκαριά thread με φίδια.  :grin:

Λέγεται google φίλε και σε 0,0005 δευτερόλεπτα το βρίσκεις  ;)

Πόσο τραγικός παπάρας είσαι εσύ που χέστηκες πάνω σου μην και βρούμε πόσο μαλάκας είσαι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κανας κλωνος των διαχειριστων θα ειναι  :grin: χωνεται παντου (μαγκικα πολλες φορες) και το συμαντικοτερο δεν εχει καμια σχεση με την βασικη θεματολογια του φορουμ. Αλλος στην θεση του θα ειχε φυγει νυχτα.   ;)
Εδω δεν έχω φύγει εγω βρε τζαμάικαν νυχτα που κι αν είμαι άσχετη  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μιλάς με τον άνθρωπο που βρήκε ποιος είναι ο Λίλας, που διέλυσε καμία δεκαριά thread με φίδια.  :grin:

Πόσο τραγικός παπάρας είσαι εσύ που χέστηκες πάνω σου μην και βρούμε πόσο μαλάκας είσαι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην μπεις στον κόπο, τα πλήρη στοιχεία μου στη διάθεσή σου ένι τάιμ. Τι να φοβηθώ ρε παπαρίδη? Τη γυναίκα μου μη μου ρίξει παντόφλα?

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Ποια είναι η θεματολογία του thread  αυτού φίλε?
Τρεις χλιμίτζουρες και δύο τελειωμένες ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αύτο το thread  να διαγραφεί ΑΜΕΣΑ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Τι ειναι το Google ?!   :idiot:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

καλά που τον ξετρύπωσες μενδιε. Μου είπε το βρακί μου αντίσκηνο  :2funny:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ποια είναι η θεματολογία του thread  αυτού φίλε?
Τρεις χλιμίτζουρες και δύο τελειωμένες ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αύτο το thread  να διαγραφεί ΑΜΕΣΑ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Νομιζω οτι αρχιζεις και το χανεις, το θεμα !  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
καλά που τον ξετρύπωσες μενδιε. Μου είπε το βρακί μου αντίσκηνο  :2funny:
Πως θα κυκλοφορώ τώρα στην κοινωνία μου λες? Καμία δε θα θέλει να με παντρευτεί να φτιάξουμε τη φωλίτσα μας , να βάλουμε την αγάπη μας κάτω από ένα κεραμίδι βρε αδερφέ  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πως θα κυκλοφορώ τώρα στην κοινωνία μου λες? Καμία δε θα θέλει να με παντρευτεί να φτάξουμε τη φωλίτσα μας , να βάλουμε την αγάπη μας κάτω από ένα κεραμίδι βρε αδερφέ  :grin:
 εσύ φταις να πρόσεχες. Σε ξεσκέπασε τώρα ο μενδιος και τον ήπιες. Και φυσικά να πούμε για τους τηλεθεατές μας ότι ο μενδιος ειναι δάχτυλος του Άγιου που πασχίζει να ξεπαστρέψει το θρεντ ώστε να μην τον πλησιάσουμε... για ακόμη μια φορά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom