KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ντροπη σας !! 0![]()
Χλιμίτζουρες φίλε :S
Ντροπη σας !! 0![]()
Μέδιε πόσο τραγικός παπάρας πρέπει να είσαι ρε μάγκα που κάθεσαι και ψάχνεις μπας και βρεις τα νικνέιμς ή τα μέηλ μελών εδώ σε άλλα φόρουμς για να τους κάνεις άουτινγκ?
Μην απαντήσεις ρητορική ήταν η ερωτηση.
Εγω δεν κινδυνευω. Μονο εδω ειμαι. Αλλου με διαγραφουν κατευθειαν![]()
Κανας κλωνος των διαχειριστων θα ειναιο Μένδιος είναι μεγάλο αλάνι. Το σκέφτηκε απο εδώ το σκέφτηκε απο εκεί πως να πει οτι λατρεύει το θρεντάκι αλλά να μην γενεί ρεζίλι στα φιλαράκια του στο μπου που ειναι όλοι άντρακλες βαρβάτοι. Σου λέει θα μπώ και θα το παίξω άντρας να μην φανεί η συμπάθειαΜην τον παρεξηγείς
Χλιμίτζουρες φίλε :S
Μέδιε πόσο τραγικός παπάρας πρέπει να είσαι ρε μάγκα που κάθεσαι και ψάχνεις μπας και βρεις τα νικνέιμς ή τα μέηλ μελών εδώ σε άλλα φόρουμς για να τους κάνεις άουτινγκ?
Μην απαντήσεις ρητορική ήταν η ερωτηση.
Εδω δεν έχω φύγει εγω βρε τζαμάικαν νυχτα που κι αν είμαι άσχετηΚανας κλωνος των διαχειριστων θα ειναιχωνεται παντου (μαγκικα πολλες φορες) και το συμαντικοτερο δεν εχει καμια σχεση με την βασικη θεματολογια του φορουμ. Αλλος στην θεση του θα ειχε φυγει νυχτα. ;)
Μην μπεις στον κόπο, τα πλήρη στοιχεία μου στη διάθεσή σου ένι τάιμ. Τι να φοβηθώ ρε παπαρίδη? Τη γυναίκα μου μη μου ρίξει παντόφλα?Μιλάς με τον άνθρωπο που βρήκε ποιος είναι ο Λίλας, που διέλυσε καμία δεκαριά thread με φίδια.
Λέγεται google φίλε και σε 0,0005 δευτερόλεπτα το βρίσκεις ;)
Πόσο τραγικός παπάρας είσαι εσύ που χέστηκες πάνω σου μην και βρούμε πόσο μαλάκας είσαι ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανας κλωνος των διαχειριστων θα ειναιχωνεται παντου (μαγκικα πολλες φορες) και το συμαντικοτερο δεν εχει καμια σχεση με την βασικη θεματολογια του φορουμ. Αλλος στην θεση του θα ειχε φυγει νυχτα. ;)
Μιλάς με τον άνθρωπο που βρήκε ποιος είναι ο Λίλας, που διέλυσε καμία δεκαριά thread με φίδια.
Λέγεται google φίλε και σε 0,0005 δευτερόλεπτα το βρίσκεις ;)
Πόσο τραγικός παπάρας είσαι εσύ που χέστηκες πάνω σου μην και βρούμε πόσο μαλάκας είσαι ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εδω δεν έχω φύγει εγω βρε τζαμάικαν νυχτα που κι αν είμαι άσχετη![]()
ο αντισθενης ειμαι εγωΚρατας την τηλεθεαση ψηλα. Ποιο πιθανο ειναι να φαει μπαν ο αντισθενης παρα εσυ.![]()
Ποια είναι η θεματολογία του thread αυτού φίλε?
Τρεις χλιμίτζουρες και δύο τελειωμένες ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αύτο το thread να διαγραφεί ΑΜΕΣΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Πως θα κυκλοφορώ τώρα στην κοινωνία μου λες? Καμία δε θα θέλει να με παντρευτεί να φτιάξουμε τη φωλίτσα μας , να βάλουμε την αγάπη μας κάτω από ένα κεραμίδι βρε αδερφέκαλά που τον ξετρύπωσες μενδιε. Μου είπε το βρακί μου αντίσκηνο![]()
ο αντισθενης ειμαι εγωκαιρός να το ομολογησουμε
καλά που τον ξετρύπωσες μενδιε. Μου είπε το βρακί μου αντίσκηνο![]()
εσύ φταις να πρόσεχες. Σε ξεσκέπασε τώρα ο μενδιος και τον ήπιες. Και φυσικά να πούμε για τους τηλεθεατές μας ότι ο μενδιος ειναι δάχτυλος του Άγιου που πασχίζει να ξεπαστρέψει το θρεντ ώστε να μην τον πλησιάσουμε... για ακόμη μια φορά.Πως θα κυκλοφορώ τώρα στην κοινωνία μου λες? Καμία δε θα θέλει να με παντρευτεί να φτάξουμε τη φωλίτσα μας , να βάλουμε την αγάπη μας κάτω από ένα κεραμίδι βρε αδερφέ![]()