Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Και μετα θα γυρνάει σπίτι ο κυρ μένδιος και θα λέει γυναίκα κουράστηκα σήμερις τον έπαιζα όλη μέρα με τσόντες απο το μπουρδέλα :2funny:

Βούρλο, έχεις θεματάκι τελικά.  :grin:

Εσύ με δεκαπλάσια μηνύματα από εμένα τι  λες όταν γυρίζεις σπίτι σου ρε όρνιο ?  :think:

Έχεις δει ένα σχόλιο μου σε thread  με τσόντες, μπουρδέλα και τέτοια εδώ μέσα ρε ηλίθια ?
(τα thread του Λίλα και του Μπίμπι δεν μετράνε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: )

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Βούρλο, έχεις θεματάκι τελικά.  :grin:

Εσύ με δεκαπλάσια μηνύματα από εμένα τι  λες όταν γυρίζεις σπίτι σου ρε όρνιο ?  :think:

Έχεις δει ένα σχόλιο μου σε thread  με τσόντες, μπουρδέλα και τέτοια εδώ μέσα ρε ηλίθια ?
(τα thread του Λίλα και του Μπίμπι δεν μετράνε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: )
Δεν έχεις χιούμορ και έχεις πρόβλημα με τις γυναίκες :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
τωρα ειναι.ο μεδιος
Παίχτη σε παρακαλώ λίγα με τον Μέδιο Στρομ. Είναι σκληρό αγόρι. Και μεγάλος χιουμορίστας επίσης. Μια ατάκα του μπορεί να σε ρίξει στα τάρταρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τωρα ειναι.ο μεδιος
ο Μένδιος είναι μεγάλο αλάνι. Το σκέφτηκε απο εδώ το σκέφτηκε απο εκεί πως να πει οτι λατρεύει το θρεντάκι αλλά να μην γενεί ρεζίλι στα φιλαράκια του στο μπου που ειναι όλοι άντρακλες βαρβάτοι. Σου λέει θα μπώ και θα το παίξω άντρας να μην φανεί η συμπάθεια  :grin: Μην τον παρεξηγείς

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
ο Μένδιος είναι μεγάλο αλάνι. Το σκέφτηκε απο εδώ το σκέφτηκε απο εκεί πως να πει οτι λατρεύει το θρεντάκι αλλά να μην γενεί ρεζίλι στα φιλαράκια του στο μπου που ειναι όλοι άντρακλες βαρβάτοι. Σου λέει θα μπώ και θα το παίξω άντρας να μην φανεί η συμπάθεια  :grin: Μην τον παρεξηγείς

Και εσύ μπουλινγκ ρε συ ?  :S

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ντροπη σας !!  0:)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν υπάρχουν γυναίκες στο μπου  ;)
φιλε θα σε κάνω αναφορά και μετα θα σε καταγγείλω στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πήρα το οκ απο τον μπολ μου ειπε οτι νομικα γίνεται . δεν μπορώ να την αφήσω έτσι την προσβολή  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom