KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Σεις σίγουρα το έχετε πάρει στα σοβαρά.
Πως το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα ρε μπαγλαμά ?
Σεις σίγουρα το έχετε πάρει στα σοβαρά.
Δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί σου μένδιε![]()
αυτός δεν ειναι ο Νικ;![]()
![]()
![]()
![]()
Εμένα καθόλου. Εσένα να μην πονάνε τα καρουμπαλα κι όλα τζετ.Πειράζει ?
Τέτοια ώρα εμένα με πιάνει πείνα πάντωςΗ εχει πεσει πολυ ειρωνια η πολυ χιουμορ.Τι απο τα 2 συμβαινει?Καλησπερα.
Τέτοια ώρα εμένα με πιάνει πείνα πάντως![]()
Εχω λαχανοσαρμαδες με φετα.Κοντα στις απαιτησεις σου?καλά αλαλαλ. Θα ήθελα να φάω γεμιστα με φέτα![]()
Ε μα σου είπα βρες έναν άντρα σαν τον Μέδιο να σου έχει έτοιμο φαγητό όταν γυρίζεις σπίτι απ τα γαμωχοτέλια που είσαι όλη μέρα, δε μ ακούς.Τέτοια ώρα εμένα με πιάνει πείνα πάντως![]()
πω πω αστατε.....θελω και γω σουπιτσαεγω εφαγα σουπα!! μαλακωσε το μεσα μου !!
πω πω αστατε.....θελω και γω σουπιτσα![]()
![]()
Εχω λαχανοσαρμαδες με φετα.Κοντα στις απαιτησεις σου?
Μου υποσχεθηκε αν συμπληρωσει χιλιες διαφορετικες ονομασιες,να μου χαρισει χιλιες και μια νυχτες.Γι αυτο τις καταγραφω κυριε.![]()
![]()
κ. agharal, νομίζω ότι πρέπει να κάνετε μία αναδρομή στις σελίδες μας και να καταγράψετε τους 1000 τρόπους με τους οποίους σας έχει αποκαλέσει η κα. Έριναλ.
Το αποτέλεσμα θα ήταν ξεκαρδιστικό!
:-*σας κερναω ελατε !
Μου υποσχεθηκε αν συμπληρωσει χιλιες διαφορετικες ονομασιες,να μου χαρισει χιλιες και μια νυχτες.Γι αυτο τις καταγραφω κυριε.
Δεν γίνεται να προσπαθεις να μου τραβάς την προσοχή με βρισιές. δεν είναι αυτός τρόπος για την ηλικία σου![]()
πουτσα. (εσυ φταίς αρμπαθαλ που ρωτηξεςΤι θα ηθελες να φας τωρα?
Τα λυσσακά της ως συνήθως.Τι θα φάτε, κυρία;
Με αυγολεμονο και φετα τυπε,και μια φετα ζυμωτο ψωμι.Αδερφε αυτο δεν το λενε δημοσια !! ΛΑΧΑΝΟΣΑΡΜΑΔΕΣ !!!![]()
![]()
![]()