Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
το τελευταιο καιρο νιωθω μια ατονια και μια κουραση....τι τροφες να τρωω για να εχω φουλ ενεργεια????  :think: :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το τελευταιο καιρο νιωθω μια ατονια και μια κουραση....τι τροφες να τρωω για να εχω φουλ ενεργεια????  :think: :think: :think:
ωραιο θεμα...επρεπε να ανοιξεις τοπικ

προτεινω αρνισιο κεμπαμπ ,πατσα μοσχαροκεφαλη με σκορδοστουμπι,σαλατα χορτα σαν αυτα που ετρωγε ο παιχτουρας και πετουρα ή τραχανα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
ωραιο θεμα...επρεπε να ανοιξεις τοπικ

προτεινω αρνισιο κεμπαμπ ,πατσα μοσχαροκεφαλη με σκορδοστουμπι,σαλατα χορτα σαν αυτα που ετρωγε ο παιχτουρας και πετουρα ή τραχανα
δηλαδη μου προτεινεις να μεταναστευσω στη σπηλια που ζεις εσυ???? :headbang: :headbang: :headbang:
που να βρω αρνισιο κεμπαπ, μοσχαροκεφαλες και σκορδοστουμι????? κατι πιο πρακτικο δεν εχεις???

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
δηλαδη μου προτεινεις να μεταναστευσω στη σπηλια που ζεις εσυ???? :headbang: :headbang: :headbang:
που να βρω αρνισιο κεμπαπ, μοσχαροκεφαλες και σκορδοστουμι????? κατι πιο πρακτικο δεν εχεις???

βρές το νήμα του αμτζίκιου στις Υγειηνές τροφές  έχει  πολύ καλές αναφορές
τον gl nά τον ακούς σε θέματα .....γυναικώνενε :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω αυτα τρωω και εφτασα στα βαθια γεραματα,γαμαω καθε μερα και δεν αρρωσταινω ποτες.....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.302
Πόντοι
5.006
φυτικό προϊόν ..από ρίζες ,εισαγώμενο  το βρίσκεις σε είδη υγειηνής διατροφής βιολογικά κτλ.
Σε κάνει τούρμπο  ;)
θα το ψαξω... :thumbsup:
δεν πιστευω να εχει καμια παρενεργεια (π.χ. να μου πεσουν τα μαλλια σαν του τσομπανη)???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom