Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ε και σε ρε εριναλ εβγαλες την φωτο με την κωλαρα και πιο πριν με την πλαταρα για να βαλεις το ψωφογατο; Τζισους κραιστ :S
Δεν ήταν για τους καλεσμένους. Ήταν στο τραπέζι της οικογένειας.
Αυτό θα πρέπει να απασχολεί εσάς, που δεν βρισκατε τον δρόμο να πάτε στο σπίτι σας τις προάλλες
καλως τον τομα και τον σαουλ, καλημερουδια αν και μου διωχνουν τα γατουλια μου :-
Το γατουλι ειναι πανω απο καθε κωλαρα και καθε πλαταρα σαουλΕ και σε ρε εριναλ εβγαλες την φωτο με την κωλαρα και πιο πριν με την πλαταρα για να βαλεις το ψωφογατο; Τζισους κραιστ :S
Καλημερά σας.
Ο κ. Σισές επικοινώνησε μαζί μου, και με παρακάλεσε να σας μεταφέρω τα εξής, αυτολεξεί :
" Έρη μου! Σε διαβάζω τακτικά και χαιρομαι που είσαι καλά. Σου στέλνω του χαιρετισμούς μου και τα φιλιά μου. Με στεναχώρησες πολύ όμως που δεν επικοινώνησες μαζί μου με τον τρόπο που ξέρεις, καριόλα (αυτό το τελευταίο είναι δική μου προσθήκη)".![]()
Αφηστε τα γατακια και βαλτε μας μουνακια.Το γατουλι ειναι πανω απο καθε κωλαρα και καθε πλαταρα σαουλ![]()
Αφηστε τα γατακια και βαλτε μας μουνακια.
Ερη τον ζωολογικο τυπο θα μας ποσταρεις?Χαθηκε κανα μπουτακι?Κανενα κωλαακι?αν βαλω αντι για γατια παπακια;![]()
Ερη τον ζωολογικο τυπο θα μας ποσταρεις?Χαθηκε κανα μπουτακι?Κανενα κωλαακι?
Ναι. Και κυρίως συντηρεί την φαντασιοπληξία όσων την έχουν συναντήσει ότι είναι σημαντικοί, ή από τους λίγους και εκλεκτούς. Άριστος τρόπος για να ταΐζεις την ανδρική ματαιοδοξία.
Έξυπνη κοπέλα.![]()
θα αλλαξω μετα αβαταρ παιδια τωρα δεν μπορω γιατι φευγω σας φιλω
Αφηστε τα γατακια και βαλτε μας μουνακια.
εδω φιλε,ολα καλα...μηπως ειδες πουθενα τον λουτσο;τι κανετε μ@λ@κιστηρι@! ?>!![]()
εδω φιλε,ολα καλα...μηπως ειδες πουθενα τον λουτσο;
θα πηγε για χεσιμο μαλλονοχι εχω ωρα να τον δω καπου!