erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
το Θού ...σου έμεινε κατάλοιπο απο ισπανικό γκανγκ μπάνγκ![]()
![]()
το Θού ...σου έμεινε κατάλοιπο απο ισπανικό γκανγκ μπάνγκ![]()
![]()
γατουδια και τιγρουδια θα βαζω μεχρι το καλοκαιρι![]()
![]()
![]()
δεν με αφηκεις να εκφραστω , τι σου φταίνε τα γατοειδουλια μου;Αυτο μόνο να κάνετε και θα συστήσουμε ομάδα εξόντωσης γατοειδών εδώ μέσα!
περαστικά σου και γρηγορα γερος και δυνατοςEβαλα σημερα για πρωτη φορα αντιβιωση μετα απο συσταση των ειδικων του νηματος,και ηδη αισθανομαι η νομιζω οτι αισθανομαι καλυτερα.Για να γιανω πληρως πρεπει να αλλαξεις την φωτο.Τα γατια δεν ειναι για να τα βλεπουμε,ειναι για να τα χαιδευουμε.
Υ.Γ Σε λιγο θα μας πεις και αγκιναρα.Επηρεασμενη μαλλον απο την επιτυχια του αντιστοιχου μεσημεριανου γευματος?
Eυχαριστω μανδαμ.περαστικά σου και γρηγορα γερος και δυνατος![]()
Τιποτα τα εχουμε ιδιαιτερη συμπαθεια.Μια τιγρη που ειχα δει σε ενα ταξιδι που ειχα κανει,το αφεντικο της ηταν με το ενα χερι κομμενο.Να προσεχετε.δεν με αφηκεις να εκφραστω , τι σου φταίνε τα γατοειδουλια μου;![]()
Ποτά; Με τον Άγιο;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ...
[move][/move]![]()
:o το έφαγε για μεσημεριανο;Τιποτα τα εχουμε ιδιαιτερη συμπαθεια.Μια τιγρη που ειχα δει σε ενα ταξιδι που ειχα κανει,το αφεντικο της ηταν με το ενα χερι κομμενο.Να προσεχετε.
Δεν γνωριζα το διατροφικο της προγραμμα,αλλα ο αθεοφοβος μου προτεινε να βγω και φωτογραφια αγκαλιαζοντας την.Ενα ζευγαρι Γερμανων το τολμησε,αλλα πιανεται κοροιδο ο Ελληνας?:o το έφαγε για μεσημεριανο;
μεζε.για προαριστο :o:o το έφαγε για μεσημεριανο;
Το ζευγάρι γερμανωνανε σιγουρα δεν το εφαγε δεν εχουν νοστιμο κρεας χαχαχαχααχχαχαχαχαχαΔεν γνωριζα το διατροφικο της προγραμμα,αλλα ο αθεοφοβος μου προτεινε να βγω και φωτογραφια αγκαλιαζοντας την.Ενα ζευγαρι Γερμανων το τολμησε,αλλα πιανεται κοροιδο ο Ελληνας?
Ναι ρε!!! ΠΟΤΑ!!!
Έχω ψειρίσει ένα Courvoisier από ένα μνημόσυνο και θα το πιούμε. Υπάρχει πρόβλημα;
Δεν το εφαγε μπορει να μην ειχε νοστιμο κρεας,αλλα η γυναικα ηταν καλο μουνι,αν και γω πηγα απο πισω της για να τραβηξω υποτιθεται βιντεο την τιγρη, αλλα προτιμησα να ζουμαρω τον κωλο της,οσο ο Φριτς αγκαλιαζε την τιγρη.Το ζευγάρι γερμανωνανε σιγουρα δεν το εφαγε δεν εχουν νοστιμο κρεας χαχαχαχααχχαχαχαχαχα
Καλησπέρα.
Θα απέχω μέχρι να φύγουν οι γάτες.
Ξερω στα αρχαία σας.
Χαιρετώ
αν ειναι να φυγει ο Νικ θα αλλαξω αβαταρΚαλησπέρα.
Θα απέχω μέχρι να φύγουν οι γάτες.
Ξερω στα αρχαία σας.
Χαιρετώ
Courvoisier σε μνημόσυνο; Στου Λάτση ήσασταν;
Προσέξτε πάντως. Ενα σωρό πάπλιοκες την πάτησαν [] προσπαθώντας να παραστήσουν το τζόβενο ...
Άκου εκεί ποτά ... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ....