Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Eβαλα σημερα για πρωτη φορα αντιβιωση μετα απο συσταση των ειδικων του νηματος,και ηδη αισθανομαι η νομιζω οτι αισθανομαι καλυτερα.Για να γιανω πληρως πρεπει να αλλαξεις την φωτο.Τα γατια δεν ειναι για να τα βλεπουμε,ειναι για να τα χαιδευουμε.

Υ.Γ Σε λιγο θα μας πεις και αγκιναρα.Επηρεασμενη μαλλον απο την επιτυχια του αντιστοιχου μεσημεριανου γευματος?
περαστικά σου και γρηγορα γερος και δυνατος  :rockon:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν με αφηκεις να εκφραστω , τι σου φταίνε τα γατοειδουλια μου; :think:
Τιποτα τα εχουμε ιδιαιτερη συμπαθεια.Μια τιγρη που ειχα δει σε ενα ταξιδι που ειχα κανει,το αφεντικο της ηταν με το ενα χερι κομμενο.Να προσεχετε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
Ποτά;  Με τον Άγιο;
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ...

[move]
images
[/move]

Ναι ρε!!! ΠΟΤΑ!!!

Έχω ψειρίσει ένα  Courvoisier από ένα μνημόσυνο και θα το πιούμε. Υπάρχει πρόβλημα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τιποτα τα εχουμε ιδιαιτερη συμπαθεια.Μια τιγρη που ειχα δει σε ενα ταξιδι που ειχα κανει,το αφεντικο της ηταν με το ενα χερι κομμενο.Να προσεχετε.
 :o  το έφαγε για μεσημεριανο;

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
 :o  το έφαγε για μεσημεριανο;
Δεν γνωριζα το διατροφικο της προγραμμα,αλλα ο αθεοφοβος μου προτεινε να βγω και φωτογραφια αγκαλιαζοντας την.Ενα ζευγαρι Γερμανων το τολμησε,αλλα πιανεται κοροιδο ο Ελληνας?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν γνωριζα το διατροφικο της προγραμμα,αλλα ο αθεοφοβος μου προτεινε να βγω και φωτογραφια αγκαλιαζοντας την.Ενα ζευγαρι Γερμανων το τολμησε,αλλα πιανεται κοροιδο ο Ελληνας?
Το ζευγάρι γερμανωνανε σιγουρα δεν το εφαγε δεν εχουν νοστιμο κρεας χαχαχαχααχχαχαχαχαχα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ναι ρε!!! ΠΟΤΑ!!!

Έχω ψειρίσει ένα  Courvoisier από ένα μνημόσυνο και θα το πιούμε. Υπάρχει πρόβλημα;

Courvoisier σε μνημόσυνο; Στου Λάτση ήσασταν;
Προσέξτε πάντως. Ενα σωρό πάπλιοκες την πάτησαν [  :priest: ] προσπαθώντας να παραστήσουν το τζόβενο ...
Άκου εκεί ποτά ... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ....

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το ζευγάρι γερμανωνανε σιγουρα δεν το εφαγε δεν εχουν νοστιμο κρεας χαχαχαχααχχαχαχαχαχα
Δεν το εφαγε μπορει να μην ειχε νοστιμο κρεας,αλλα η γυναικα ηταν καλο μουνι,αν και γω πηγα απο πισω της για να τραβηξω υποτιθεται βιντεο την τιγρη, αλλα προτιμησα να ζουμαρω τον κωλο της,οσο ο Φριτς αγκαλιαζε την τιγρη.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλησπέρα.
Θα απέχω μέχρι να φύγουν οι γάτες.

Ξερω στα αρχαία σας.

Χαιρετώ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.387
Πόντοι
25.467
Courvoisier σε μνημόσυνο; Στου Λάτση ήσασταν;
Προσέξτε πάντως. Ενα σωρό πάπλιοκες την πάτησαν [  :priest: ] προσπαθώντας να παραστήσουν το τζόβενο ...
Άκου εκεί ποτά ... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ....

Δεν ήταν για τους καλεσμένους. Ήταν στο τραπέζι της οικογένειας.

Αυτό θα πρέπει να απασχολεί εσάς, που δεν βρισκατε τον δρόμο να πάτε στο σπίτι σας τις προάλλες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
καλως τον τομα και τον σαουλ, καλημερουδια αν και μου διωχνουν τα γατουλια μου  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom