eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Στην ουρά ειναι ένα καλό μουνάκι. Να την πέσω;
Καλησπέρα σε όλους!!
Νικ, στέλνω βοήθεια...
Τι μας ρωτάς αφού θα το κάνεις έτσι κι αλλιως.Στην ουρά ειναι ένα καλό μουνάκι. Να την πέσω;
Τα τρενα που φυγαν αγαπες μου πηρανεΠάρτε το απόφαση, κυρία.
Το τρένο σας προσπέρασε ...
κουραγιο μπειμπι :-*Δεν υπαρχει άλλος τρόπος. Οι δουλειές που πρέπει να βγουν μέχρι το πέρας ωραρίου δημοσίων υπηρεσιών, με ταξί θέλουν 3 ημέρες. Δεν τις εχω. Αγγούρι στον κωλο αδιάβροχα και πάμε.
Μια ΦΑΕ εχω ακόμη
Ο μπλιζ ειναι να χωρισεις και να βγαινεις παρεακι μαζι να σου φτιάχνει το κεφι. Ειδικα αν σε εχει χωρισει ο αλλος πιστευω οτι αν τυην βγαλεις καθαρη με φονο θα ειναι τυχαίοΜ αεροπλάνα και βαπόρια
και γίναμε παπόρια
Πες μου ότι δεν έχεις πιει γιατί αδυνατώ να σε καταλάβω.Τι έγραψες?
Τι μας ρωτάς αφού θα το κάνεις έτσι κι αλλιως.
Το σωστό να πεις είναι , την πέφτω τώρα σ ένα μουνάκι σε λίγο θα σας έχω νέα,
Caro Diario γίναμε γαμω
Σε νιώθω you know mate ;)xaxaxaxax πήρα τηλ. Ο τρόπος την άφησε κάγκελο. Πλάκα είχε η ιστορία, αν δεν φοβόμουν να χαρακτηριστώ σαν κάποιους άλλους θα την εγραφα
Διάλλειμα μιας ώρας γιατό από τις 7.30 ούτε τσιγάρο δεν΄πρόλαβα και μετά πάλι στα σκατά.
τα παραπάνω χαουζ τα λεω με βαση αυτα που εχουν ειπωθει στο θρεντ και μου εχει μεινει η εντυπωση κανε μια λιστα και εσυ αναλογη με τα παιδια
επισης ταινίες θα εβλεπα με χαουζ ερειζερ και νικ και με μπραμπους τσοντες
αντε να συνεννοηθουμε εδω μεσανες...Έχω μέρες να γαμήσω όχι απλά ώρες και δε γάμησα και κώλο οπότε καταλαβαίνεις.
Με το μπλιζ θα βγεις να τα πιεις όχι με μένα? Μάλιστα.
τα παραπάνω χαουζ τα λεω με βαση αυτα που εχουν ειπωθει στο θρεντ και μου εχει μεινει η εντυπωση κανε μια λιστα και εσυ αναλογη με τα παιδιαΜωρή με μένα σε συναυλίες όχι? Παίζει νάχω πάει σε πάνω από 200 live.
Oύτε για φαγητό? θα σε πήγαινα στις καλύτερες καντίνες άντε και στο MET για asian.
Τομα, εμείς θα πάμε βόλτα με μηχανές μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός.μονος μου,εγω κ ο πονος μου
μεσαΤομα, εμείς θα πάμε βόλτα με μηχανές μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός.
Θα πάρουμε και τον Άγιο με το μοτοσακό