Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Φιλε το ίδιο έπαθα κι εγω το βραδυ της Κυριακής.
Με το ζόρι το άνοιξα το κρασί. Αλλά αν βγει ο φελός τα υπόλοιπα είναι εύκΩλα μετά  :grin:
τοιχο τοιχο θα παμε με εσενα ετσι πως σε εχει πιασει η ανοιξις τελευταιως  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
χαουζ σημερα εχεις διπλοβαρδια καλα ακουσα ; :erection:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Ενδιαφέρον αυτό που παρατηρείτε!
Παρά ταύτα όμως φρονούμε ότι πολλές φορές η εκκεντρικότητα ή ο σουρεαλισμός οδηγούν σε προβλέψιμες λύσεις και άρα ομοιόμορφες.
Και μην ξεχνάτε ότι για πολλούς και αξιόλογους λόγους δεν έχουμε συγχωνευθεί με το τσατοσπαμοθρεντ.
ευχαριστω για την τοποθετηση σας
οσο για το τελευταιο, ειλικρινως ουτε καν υπονοησα κατι τετοιο, απλα μια παρατηρηση εκανα περι διαφορετικων ιδιοσυγκρασιων...αλλωστε δεν με ενοχλει ο πλουραλισμος

εντιτ: να συμπληρωσω, οτι ο σουρεαλισμος επειδη πολλες φορες ειναι ερειστικος και προκαλλει, "σπαει" την κοινοτυπια και την κανονικοτητα, τον κανει περισσοτερο διεγερτικο και ερεθιστικο

μορνινγκ  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
ευχαριστω για την τοποθετηση σας
οσο για το τελευταιο, ειλικρινως ουτε καν υπονοησα κατι τετοιο, απλα μια παρατηρηση εκανα περι διαφορετικων ιδιοσυγκρασιων...αλλωστε δεν με ενοχλει ο πλουραλισμος

εντιτ: να συμπληρωσω, οτι ο σουρεαλισμος επειδη πολλες φορες ειναι ερειστικος και προκαλλει, "σπαει" την κοινοτυπια και την κανονικοτητα, τον κανει περισσοτερο διεγερτικο και ερεθιστικο

μορνινγκ  :)

Ο.Κ. Συμφωνώ!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Τομα την πάτησα παλι. Έφυγα καλοκαιρινός 7.30 με μηχανή και τωρα βρέχει.

Πως θα προλάβω  :headbang:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δεν υπαρχει άλλος τρόπος. Οι δουλειές που πρέπει να βγουν μέχρι το πέρας ωραρίου δημοσίων υπηρεσιών, με ταξί θέλουν 3 ημέρες. Δεν τις εχω. Αγγούρι στον κωλο αδιάβροχα και πάμε.
Μια ΦΑΕ εχω ακόμη

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Δεν υπαρχει άλλος τρόπος. Οι δουλειές που πρέπει να βγουν μέχρι το πέρας ωραρίου δημοσίων υπηρεσιών, με ταξί θέλουν 3 ημέρες. Δεν τις εχω. Αγγούρι στον κωλο αδιάβροχα και πάμε.
Μια ΦΑΕ εχω ακόμη

Ευτυχώς που ο κ. kostasm2005 δεν τα διαβάζει όλα αυτά για να τα σχολιάσει ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο μπλιζ ειναι να χωρισεις και να βγαινεις παρεακι μαζι να σου φτιάχνει το κεφι. Ειδικα αν σε εχει χωρισει ο αλλος πιστευω οτι αν τυην βγαλεις καθαρη με φονο θα ειναι τυχαίο :2funny:
Πες μου ότι δεν έχεις πιει γιατί αδυνατώ να σε καταλάβω.Τι έγραψες?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εχεις ωρα να γαμησεις και ο εγκεφαλος ζοριζεται χαχαχαχαχαχαχα
Με αυτα που λεει ο μπλιζ ως σχολια για εμενα και τις χυλοπιπες.. ειναι ο ανθρωπος, το φιλαρακι που θα προτιμησω να βγω για να ξεσκασω σε περιπτωση χωρισμού. αντιλαβου;
Έχω μέρες να γαμήσω όχι απλά ώρες και δε γάμησα και κώλο οπότε καταλαβαίνεις.
Με το μπλιζ θα βγεις να τα πιεις όχι με μένα? Μάλιστα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Εχεις ωρα να γαμησεις και ο εγκεφαλος ζοριζεται χαχαχαχαχαχαχα
Με αυτα που λεει ο μπλιζ ως σχολια για εμενα και τις χυλοπιπες.. ειναι ο ανθρωπος, το φιλαρακι που θα προτιμησω να βγω για να ξεσκασω σε περιπτωση χωρισμού. αντιλαβου;
Δε σου δίνω διαζύγιο μωρή.
Εχω αρχίσει πλεύρισμα σε μισή ώρα που θα γυρίσω γραφείο, θα σας πω αν πήρα τηλεφωνο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom