blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.548
- Πόντοι
- 26.096
Mόνο εγώ καταλαβαίνω πως κρενς φίλε. ;)κρενς;
ημουν ετοιμη μαζι με το καλημερα να γραψω ποσο αθλια μεραΚαλημέρα Έρι, ωραία μέρα σήμερα με ήλιο, πιο αισιόδοξη από χτες
Φτου σου μωρή, μια χαρά μέρα έχουμε, σταμάτα με τη γκρίνια.ημουν ετοιμη μαζι με το καλημερα να γραψω ποσο αθλια μερα
Και οι νύχτες, να τα λέμε αυτα, λες να βρήκε κανά μουνέτο και να το μουσκεύει ο αλήτης ? όλο χάνεται τελευταία.Χωρις τον μπραμπ ολες οι μερες ειναι ενα τιποτα
Γαμείς μουνάκι και δε το μαρτυράςκαλησπερα κοσμε
εδω εχει ξεχασει το τιρμπουσον πως η αποστολη του ειναι να τρυπαει τον φελλο κι εσεις παιζετε με τον πονο μου μουνιαναι και μου ριχνει την μια χυλοπιπα πισω απο την αληνε και η ζωη μου ειναι κολαστηριο :-
Φιλε το ίδιο έπαθα κι εγω το βραδυ της Κυριακής.εδω εχει ξεχασει το τιρμπουσον πως η αποστολη του ειναι να τρυπαει τον φελλο κι εσεις παιζετε με τον πονο μου μουνια
xexexexe εγω παραμενω μονο στα κρασαΦιλε το ίδιο έπαθα κι εγω το βραδυ της Κυριακής.
Με το ζόρι το άνοιξα το κρασί. Αλλά αν βγει ο φελός τα υπόλοιπα είναι εύκΩλα μετά
εισαι μουνι προστατευομενης ονομασιας προελευσηςαπλο μουνια; παει το βρωμομουνακι; :-
ναι και μου ριχνει την μια χυλοπιπα πισω απο την αληνε και η ζωη μου ειναι κολαστηριο :-Γαμείς μουνάκι και δε το μαρτυράς
Η σύζηγος πάντα τελευταία το μαθαίνει ότι ο άντρας της γαμάει, Έρι ακούς? Γαμεί και δέρνει
Καλημέρα φίλε μπραμπ
Κάνε σα να μπαίνει η άνοιξη κι έρχεται και η διάνοιξη ( δις )τοιχο τοιχο θα παμε με εσενα ετσι πως σε εχει πιασει η ανοιξις τελευταιως
Μπα το μεσημεριανό ακυρώθηκε, μόνο βραδυχαουζ σημερα εχεις διπλοβαρδια καλα ακουσα ;