blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Mόνο εγώ καταλαβαίνω πως κρενς φίλε. ;)κρενς;
ημουν ετοιμη μαζι με το καλημερα να γραψω ποσο αθλια μεραΚαλημέρα Έρι, ωραία μέρα σήμερα με ήλιο, πιο αισιόδοξη από χτες![]()
Φτου σου μωρή, μια χαρά μέρα έχουμε, σταμάτα με τη γκρίνια.ημουν ετοιμη μαζι με το καλημερα να γραψω ποσο αθλια μερα![]()
Και οι νύχτες, να τα λέμε αυτα, λες να βρήκε κανά μουνέτο και να το μουσκεύει ο αλήτης ? όλο χάνεται τελευταία.Χωρις τον μπραμπ ολες οι μερες ειναι ενα τιποτα![]()
Γαμείς μουνάκι και δε το μαρτυράςκαλησπερα κοσμε![]()
εδω εχει ξεχασει το τιρμπουσον πως η αποστολη του ειναι να τρυπαει τον φελλο κι εσεις παιζετε με τον πονο μου μουνιαναι και μου ριχνει την μια χυλοπιπα πισω απο την αληνε και η ζωη μου ειναι κολαστηριο :-
Φιλε το ίδιο έπαθα κι εγω το βραδυ της Κυριακής.εδω εχει ξεχασει το τιρμπουσον πως η αποστολη του ειναι να τρυπαει τον φελλο κι εσεις παιζετε με τον πονο μου μουνια![]()
xexexexe εγω παραμενω μονο στα κρασαΦιλε το ίδιο έπαθα κι εγω το βραδυ της Κυριακής.
Με το ζόρι το άνοιξα το κρασί. Αλλά αν βγει ο φελός τα υπόλοιπα είναι εύκΩλα μετά![]()
εισαι μουνι προστατευομενης ονομασιας προελευσηςαπλο μουνια; παει το βρωμομουνακι; :-
ναι και μου ριχνει την μια χυλοπιπα πισω απο την αληνε και η ζωη μου ειναι κολαστηριο :-Γαμείς μουνάκι και δε το μαρτυράς
Η σύζηγος πάντα τελευταία το μαθαίνει ότι ο άντρας της γαμάει, Έρι ακούς? Γαμεί και δέρνει
Καλημέρα φίλε μπραμπ![]()
Κάνε σα να μπαίνει η άνοιξη κι έρχεται και η διάνοιξη ( δις )τοιχο τοιχο θα παμε με εσενα ετσι πως σε εχει πιασει η ανοιξις τελευταιως![]()
Μπα το μεσημεριανό ακυρώθηκε, μόνο βραδυχαουζ σημερα εχεις διπλοβαρδια καλα ακουσα ;![]()