blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.696
- Πόντοι
- 26.096
ολοι για υπνο?τελικα τα ταπερ με κρατανε σε φορμα
Ως τωρα ταπερ πλενατε;
ολοι για υπνο?τελικα τα ταπερ με κρατανε σε φορμα
εβαλα και μια σκουπαΩς τωρα ταπερ πλενατε;
εβαλα και μια σκουπα
Βλεπω εκμεταλλευεσαι δημιουργικα τον χρονο............Ειδεs τελικα που δεν σου χρησιμευσε η πιπα τηs Ε(ι)ρηνηs ???εβαλα και μια σκουπα
παραδουλευτρα ψαχνει?Προκομενος!
Πιστευω οτι η κα. Εριναλ σ εσας θα καταληξει.
Ποτε μη λεs ποτε........Βασικα προτιμω το I ll be backΚαληνυχτα ( οριστικο ειναι αυτο )
Ε οχι μην περιμένεις να σου χαριστώ αν λες μαλακίες. Θα τα ακους. Τωρα συνεχισε να κλαίγεσαι πίσω απο τα ποστ μου σαν κλαμμένο μουνάκι. Ελεύθερα..
την γιδα μου την πηδηξες ομως......αγιε φεβρουαριεΤο ίδιο ακριβώς ισχύει και για εσάς. Η μηπως πιστεύετε ότι οφείλουμε όλοι μας να σας δίδουμε το ακαταλόγιστο.
Πάντως, άλλη είναι η κλαμμένη που με κάθε ευκαιρία ωρύεται στον ένα και στον αλλον χαρακτηρίζοντας με ηλίθιο, γλίτσα, κατίνα, στέλνοντας με να πάω να συνουσιαστώ (λες και η συνουσία είναι κατάρα).
Συνεχίστε να απαντάτε άλλα αντ΄ αλλων και να καμώνεστε την εξυπνοχαριτοβρυτη. Το βρίσκω εξόχως διασκεδαστικό.
την γιδα μου την πηδηξες ομως......αγιε φεβρουαριε
Τα φαινόμενα απατούν, ενίοτε και οι γίδες.Δεν γνωρίζω τι σας είπε... αλλά σίγουρα δεν ειναι αυτό που νομίζετε.
Τα φαινόμενα απατούν, ενίοτε και οι γίδες.
Δεν γνωρίζω τι σας είπε... αλλά σίγουρα δεν ειναι αυτό που νομίζετε.
Ο σεξουαλικός εθισμός με τη μορφή του πληρωμένου σεξ, μπορεί να έχει μεγαλύτερη αρνητική επίδραση στη ζωή ενός ατόμου από ότι κάποιες άλλες συμπεριφορές εξάρτησης από το σεξ. Όχι μόνο μπορεί να αποτελέσει εξάρτηση σε λανθασμένες σχέσεις, αλλά μπορεί να προκαλέσει οικονομικά, νομικά προβλήματα καθώς και προβλήματα υγείας.
Το νήμα σήμερα σας αποκαλύπτει ότι ο Άγιος είναι εξαρτημένος με το πληρωμένο σεξ. Γι΄ αυτό κάποια στιγμή απεφάσισε να προσπαθήσει να απεξαρτηθεί. Αυτό όμως είχε σύνεπειες απρόβλεπτες. Τι του συνέβη λοιπόν όταν αποφάσισε να απεξαρτηθεί;
Σε λίγο η νέα μας ψηφοφορία!
παρε μπουφαν,σορτσακι,αδιαβροχα,μαγιω και γαντια.
στο βαλιτσάκι υπάρχει πάντα όλος ο εξοπλισμός. Παντός καιρούπαρε μπουφαν,σορτσακι,αδιαβροχα,μαγιω και γαντια.
παλι για δεσιμο ειναι ο καιρος
κ εγω θα παρω τη σκουτερια που κουβαλαω την προικα μου.στο βαλιτσάκι υπάρχει πάντα όλος ο εξοπλισμός. Παντός καιρού
Το κρύο μόνο δεν αντέχω στα γεράματα. Αλλά κρύο δεν έχει