life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ναι ειναι στεναχωρα......Και δεν ειμαστε για τετοιατώρα που τα κοίταζα, είναι λίγο πικρά...
Ναι ειναι στεναχωρα......Και δεν ειμαστε για τετοιατώρα που τα κοίταζα, είναι λίγο πικρά...
καταλαβαίνω και συμφωνώ...Ναι ειναι στεναχωρα......Και δεν ειμαστε για τετοια
Μου τοχει βγάλει και μενα παλιότερα αυτό σε παραλλαγή, πως να σου κανει μια βίζιτα προταση γαμουΣ εμενα βγαζει.. Πως να πεισεις μια πορνη να σε παντρευτει.
χαχαχαχαχαχα...
Μου τοχει βγάλει και μενα παλιότερα αυτό σε παραλλαγή, πως να σου κανει μια βίζιτα προταση γαμου
Φανταζομαι το λεξιλογιο....Τουτο μονο λεωΜου τοχει βγάλει και μενα παλιότερα αυτό σε παραλλαγή, πως να σου κανει μια βίζιτα προταση γαμου
Τουs επιασε το ρομανδικο??????Προωθημενο το μπου!
Τους μελαγχολησα ολους και εφυγαν...
Φανταζομαι το λεξιλογιο....Τουτο μονο λεω
Κι ομωs...........Δεν μπορω να την φανταστω να ........κοκινιζειχαχαχα..
Μιλωντας σοβαρα ομως ... ειναι πιο ευκολο απο οσο φανταζεται ο πολυς κοσμος...
Κι ομωs...........Δεν μπορω να την φανταστω να ........κοκινιζει
Η να δυσκολευεται να μιλησει
Αυτο εννοω δια τηs ατοπου απαγωγηs.......Οτι δλδ θα τα λενε παρα πολυ χυμα διχωs κομπιασματα με ψηγματα σεξουαλικηs ομιλιαs και καπου θα πρεπει να χαλαει την μαγεια....Λεω, δεν ξερωΓιατι τα χειραφετημενα θηλεα κοκκινιζουν η δυσκολευονται να ομιλησουν;
Αντε καληνυχτα και ονειρα ασκανδαλισταΤελος παντων. Θα το συζητησουμε αλλη φορα.
GOOD NIGHT!
Αυτο εννοω δια τηs ατοπου απαγωγηs.......Οτι δλδ θα τα λενε παρα πολυ χυμα διχωs κομπιασματα με ψηγματα σεξουαλικηs ομιλιαs και καπου θα πρεπει να χαλαει την μαγεια....Λεω, δεν ξερω
Αντε καληνυχτα και ονειρα ασκανδαλιστα
Ε οχι και ολοι......Δεν τελειωσα το ποτο μου.....Δεν εκανα το μπανιο μου...δεν επλυνα τα δοντακια μουολοι για υπνο?τελικα τα ταπερ με κρατανε σε φορμα