erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
:-* απλυτος εισαι;οκεικ.αφηνω τα ταπερ και παω να πλυνω το πουλι μου
:-* απλυτος εισαι;οκεικ.αφηνω τα ταπερ και παω να πλυνω το πουλι μου
Χαχαχαχαοκεικ.αφηνω τα ταπερ και παω να πλυνω το πουλι μου
Χαχαχαχα
Γιόγκα κανεις;
Ο μοναδικός τρόπος για πίπα (μην παει και το πλύσιμο στράφι) ειναι να αυτοπιπωθεις
Το πλυσιμο παντα κανει καλο πριν απο τον υπνο.......Οσο για την πιπα καλυτερα να την ξεχασει και να μην σκανδαλιζεται περαιτερωΧαχαχαχα
Γιόγκα κανεις;
Ο μοναδικός τρόπος για πίπα (μην παει και το πλύσιμο στράφι) ειναι να αυτοπιπωθεις
αφου το βρισκεις κινκυ:-* απλυτος εισαι;
Το πλυσιμο παντα κανει καλο πριν απο τον υπνο.......Οσο για την πιπα καλυτερα να την ξεχασει και να μην σκανδαλιζεται περαιτερω
Ειναι αποτελεσμα πειραs......... Πολλαι γυναικαι υποσχεθηκαν για πιπα βραδυνη, μετα απο το μπανιο, οποτε κι εμεινε η συνηθεια του βραδυνου μπανιου.........Ωστοσο, η βραδυνη πιπα εμεινε απλα υποσχεσηΕισθε σοφος!
Σιγουρα θελετε αυτο???? Ειχα υπ οψιν μου το take me to the moon.....Πιο πιασαρικοΚαληνυχτα, κυριε.
Καποιος μπορει ν αναρτησει το take me to church - hoziert η καπως ετσι.
Σιγουρα θελετε αυτο???? Ειχα υπ οψιν μου το take me to the moon.....Πιο πιασαρικο
Καλωs.........Εγω τα βραδυα και προτου αφεθω στον Μορφεα και για διαστημα μισηs ωραs(πολυ ειναι!!) εχω ρομανδικην διαθεσινΔεν ειμαι του πιασαρικου...
Καλωs.........Εγω τα βραδυα και προτου αφεθω στον Μορφεα και για διαστημα μισηs ωραs(πολυ ειναι!!) εχω ρομανδικην διαθεσιν
Γιατι το πρωι με τον καφε, τον τσιγαροβηχα και τιs κατουροκαβλεs δεν υπαρχει διαθεση
Το κατανοω αν και τα λογια του take me to church δεν ειναι ρομαντικα.