Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
κοιτα εγω γενικως δεν ερωτευτηκα πολλες φορες στην μικρη μου ζωη. αν εξαιρεσουμε ενα παιδικο ερωτα πλατωνικο λογικα εχω ερωτευθει μια φορα  και δε βαζω και στοιχημα :think: :2funny:
Εγω στην μεγαλη μου ζωη μια φορα ερωτευτηκα και ειμαι η νομιζω οτι ειναι γεματος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σ αυτο δεν συμφωνω.Αν εχεις σχεση με μια,δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να εχεις και με αλλη.Αλλο πραγμα αν μιλαμε για σεξ,και αλλο για σχεση.Και δεν κανω τον ηθικολογο αλλα αυτο πιστευω.
η ερωτηση σε αυτες τιςπ εριπτωσεις ειναι αλλη. πως δεν ξενερωνουν με το περιμενε.. εγω αν εχω μια ερωτικη σχεση θελω σεξ και μπορει να μου ρθει 3 το βραδυ 7 το πρωι κτλ. αν ο αλλος δεν ειναι διαθεσιμος ειναι τρελη ξενερα και ψιλομαλακια. και προφανως αν εχει αλλη μια η αλλες δυο στανταρ θα ειναι συνεχεια μη διαθεσιμος  :think:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
η ερωτηση σε αυτες τιςπ εριπτωσεις ειναι αλλη. πως δεν ξενερωνουν με το περιμενε.. εγω αν εχω μια ερωτικη σχεση θελω σεξ και μπορει να μου ρθει 3 το βραδυ 7 το πρωι κτλ. αν ο αλλος δεν ειναι διαθεσιμος ειναι τρελη ξενερα και ψιλομαλακια. και προφανως αν εχει αλλη μια η αλλες δυο στανταρ θα ειναι συνεχεια μη διαθεσιμος  :think:
Εσυ μιλας μονο για πρακτικα ζητηματα?Αρα μιλας για απλες σχεσεις.Φαντασου να εισαι και ερωτευμενος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εσυ μιλας μονο για πρακτικα ζητηματα?Αρα μιλας για απλες σχεσεις.Φαντασου να εισαι και ερωτευμενος.
πως γινεται να ερωτευτεις εναν που εχεικαι αλλη; ο μοναδικος τροπος για να μπλεξεις σε τετοια φαση  ειναι το σεξ αλλα και αυτο μπουρδα θα ειναι αφου δεν θα το εχεις  :dunno:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
πως γινεται να ερωτευτεις εναν που εχεικαι αλλη; ο μοναδικος τροπος για να μπλεξεις σε τετοια φαση  ειναι το σεξ αλλα και αυτο μπουρδα θα ειναι αφου δεν θα το εχεις  :dunno:
Ετσι πως το εγραψες η απαντηση ειναι ευκολη.Δεν θα το ξερεις. :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω καταλαβαινω μοναχα το κονσεπτ εχω ενα βαρετο γαμο εχει και η αλλη και μαλακιζομεθα για να μην τον εγκαταλειψουμε. μπορει να το θεωρω τραγικο να εισαι σε αυτη την φαση αλλα τουλαχιστον το κατανοω

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω καταλαβαινω μοναχα το κονσεπτ εχω ενα βαρετο γαμο εχει και η αλλη και μαλακιζομεθα για να μην τον εγκαταλειψουμε. μπορει να το θεωρω τραγικο να εισαι σε αυτη την φαση αλλα τουλαχιστον το κατανοω
Ηθικον συμπερασμα.Δεν εισαι σε κανεναν γαμο,παρα μονο σε σχεση που αν και οταν καταντησει βαρετη,πας παρακατω.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ηθικον συμπερασμα.Δεν εισαι σε κανεναν γαμο,παρα μονο σε σχεση που αν και οταν καταντησει βαρετη,πας παρακατω.
Ηθικον συμπερασμα με κουραζουν τα δυο τριο κουαρτετα γιατι δεν κερδιζεις τιποτα ουτε καν σεξ και σερνεσαι ασκοπα  :grin: δεν κακολογω οσους πραττουν αλλιως δεν με αφορα εξαλλου και καποια απο αυτα τα ψιλοκατανοω απλα νοιωθω οτι λειπει ουσια και ο χρονος ειναι πολυτιμος για να τον χανεις σε ανουσιες στιγμες  :dunno: :happy:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ερωτικα τρογωνα, παρτουζες,νταμπλ πενετρεισον,μπουκακε και μπονταντζ.... Ολα μεσα αδην καθημερηνοτητα ειναι  :rockon: :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ηθικον συμπερασμα με κουραζουν τα δυο τριο κουαρτετα γιατι δεν κερδιζεις τιποτα ουτε καν σεξ και σερνεσαι ασκοπα  :grin: δεν κακολογω οσους πραττουν αλλιως δεν με αφορα εξαλλου και καποια απο αυτα τα ψιλοκατανοω απλα νοιωθω οτι λειπει ουσια και ο χρονος ειναι πολυτιμος για να τον χανεις σε ανουσιες στιγμες  :dunno: :happy:
Ερη σου υποσχομαι ερχομαι μονος μου,και με κρατας ολο το βραδυ σπιτι σου.ειμαι διαθεσιμος και στις 3 και στις 7 και οποτε αλλο μου ζητησεις.Ο χρονος ειναι πολυτιμος για να τον χανουμε σε ανουσιες στιγμες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αρκαχαλ Θα το έχω υπόψη. Ευχαριστώ  :hi:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω θελω να προσθεσω στη συζητηση οτι μπορει κανεις νατον βαλει αε πολλες τρυπες αλλα το θεμα ειναι σε ποια θα γυρναει για παντοφλα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πολλοί άντρες σαουλ γυρνάνε για παντόφλα σαν τα σκυλάκια του παβλοφ.. Συνήθεια και νευρικες οσμωσεις. Να το βράσω δηλαδή.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ναι αυτο λεω. Η οτι κινειτε εκτελειτε η δινεις λογαριασμο καπου. Και τα 2 μαζι δεν κανουν ωραιο συνδιασμο.
Απο την αλλη ποιος ειδε το μουνι και δε το λυμπιστικε;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τι Ωραίοι φιλοσοφικοι στοχασμοι ΑαχΑχαχαχαχα πάντως δεν συμφωνω,δεν θέλουν όλοι οι άνθρωποι αναφορά η παντόφλα η όλοι πολλά μουνια κτλ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αρκαναλ Πώς φτάσαμε στον υπνο;

Stories

Νέο!

Stories