Εγω στην μεγαλη μου ζωη μια φορα ερωτευτηκα και ειμαι η νομιζω οτι ειναι γεματος.κοιτα εγω γενικως δεν ερωτευτηκα πολλες φορες στην μικρη μου ζωη. αν εξαιρεσουμε ενα παιδικο ερωτα πλατωνικο λογικα εχω ερωτευθει μια φορα και δε βαζω και στοιχημα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 917K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
η ερωτηση σε αυτες τιςπ εριπτωσεις ειναι αλλη. πως δεν ξενερωνουν με το περιμενε.. εγω αν εχω μια ερωτικη σχεση θελω σεξ και μπορει να μου ρθει 3 το βραδυ 7 το πρωι κτλ. αν ο αλλος δεν ειναι διαθεσιμος ειναι τρελη ξενερα και ψιλομαλακια. και προφανως αν εχει αλλη μια η αλλες δυο στανταρ θα ειναι συνεχεια μη διαθεσιμοςΣ αυτο δεν συμφωνω.Αν εχεις σχεση με μια,δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να εχεις και με αλλη.Αλλο πραγμα αν μιλαμε για σεξ,και αλλο για σχεση.Και δεν κανω τον ηθικολογο αλλα αυτο πιστευω.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Εσυ μιλας μονο για πρακτικα ζητηματα?Αρα μιλας για απλες σχεσεις.Φαντασου να εισαι και ερωτευμενος.η ερωτηση σε αυτες τιςπ εριπτωσεις ειναι αλλη. πως δεν ξενερωνουν με το περιμενε.. εγω αν εχω μια ερωτικη σχεση θελω σεξ και μπορει να μου ρθει 3 το βραδυ 7 το πρωι κτλ. αν ο αλλος δεν ειναι διαθεσιμος ειναι τρελη ξενερα και ψιλομαλακια. και προφανως αν εχει αλλη μια η αλλες δυο στανταρ θα ειναι συνεχεια μη διαθεσιμος
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πως γινεται να ερωτευτεις εναν που εχεικαι αλλη; ο μοναδικος τροπος για να μπλεξεις σε τετοια φαση ειναι το σεξ αλλα και αυτο μπουρδα θα ειναι αφου δεν θα το εχειςΕσυ μιλας μονο για πρακτικα ζητηματα?Αρα μιλας για απλες σχεσεις.Φαντασου να εισαι και ερωτευμενος.
Ετσι πως το εγραψες η απαντηση ειναι ευκολη.Δεν θα το ξερεις.πως γινεται να ερωτευτεις εναν που εχεικαι αλλη; ο μοναδικος τροπος για να μπλεξεις σε τετοια φαση ειναι το σεξ αλλα και αυτο μπουρδα θα ειναι αφου δεν θα το εχεις
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
α οποταν απευθύνονται σε ηλίθιες ..Ετσι πως το εγραψες η απαντηση ειναι ευκολη.Δεν θα το ξερεις.
Ηθικον συμπερασμα.Δεν εισαι σε κανεναν γαμο,παρα μονο σε σχεση που αν και οταν καταντησει βαρετη,πας παρακατω.εγω καταλαβαινω μοναχα το κονσεπτ εχω ενα βαρετο γαμο εχει και η αλλη και μαλακιζομεθα για να μην τον εγκαταλειψουμε. μπορει να το θεωρω τραγικο να εισαι σε αυτη την φαση αλλα τουλαχιστον το κατανοω
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Ηθικον συμπερασμα με κουραζουν τα δυο τριο κουαρτετα γιατι δεν κερδιζεις τιποτα ουτε καν σεξ και σερνεσαι ασκοπα δεν κακολογω οσους πραττουν αλλιως δεν με αφορα εξαλλου και καποια απο αυτα τα ψιλοκατανοω απλα νοιωθω οτι λειπει ουσια και ο χρονος ειναι πολυτιμος για να τον χανεις σε ανουσιες στιγμεςΗθικον συμπερασμα.Δεν εισαι σε κανεναν γαμο,παρα μονο σε σχεση που αν και οταν καταντησει βαρετη,πας παρακατω.
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ερωτικα τρογωνα, παρτουζες,νταμπλ πενετρεισον,μπουκακε και μπονταντζ.... Ολα μεσα αδην καθημερηνοτητα ειναι
Ερη σου υποσχομαι ερχομαι μονος μου,και με κρατας ολο το βραδυ σπιτι σου.ειμαι διαθεσιμος και στις 3 και στις 7 και οποτε αλλο μου ζητησεις.Ο χρονος ειναι πολυτιμος για να τον χανουμε σε ανουσιες στιγμες.Ηθικον συμπερασμα με κουραζουν τα δυο τριο κουαρτετα γιατι δεν κερδιζεις τιποτα ουτε καν σεξ και σερνεσαι ασκοπα δεν κακολογω οσους πραττουν αλλιως δεν με αφορα εξαλλου και καποια απο αυτα τα ψιλοκατανοω απλα νοιωθω οτι λειπει ουσια και ο χρονος ειναι πολυτιμος για να τον χανεις σε ανουσιες στιγμες
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Εγω θελω να προσθεσω στη συζητηση οτι μπορει κανεις νατον βαλει αε πολλες τρυπες αλλα το θεμα ειναι σε ποια θα γυρναει για παντοφλα...
Eχω μονο ενα φετιχ.Μου αρεσει να κοιμαμαι με το προσωπο πανω στα καρπουζια.Δεν υπαρχει προβλημα ε?Αρκαχαλ Θα το έχω υπόψη. Ευχαριστώ
Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Ναι αυτο λεω. Η οτι κινειτε εκτελειτε η δινεις λογαριασμο καπου. Και τα 2 μαζι δεν κανουν ωραιο συνδιασμο.
Απο την αλλη ποιος ειδε το μουνι και δε το λυμπιστικε;
Απο την αλλη ποιος ειδε το μουνι και δε το λυμπιστικε;