Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έλα ρε μπραμ γιατί με λένε ανήθικο, καλά που δε με είπαν και πίθηκο  :zfuck:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε μαλάκες δε μιλάτε τόση ώρα? Τώρα το είδα.
Το xxxx πέρασε με 13 ψήφους μπροστά έναντι 12 του xxxx.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αργκασαλ νομιζω οτι οι περισσοτεροι  ζητουσαν τριο εστω στην πλακα και κυριως με γυναικες  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και τις αντιπαθώ τις αγκινάρες ρε πούστη μου.
κακως, αλλα δεν θα μαλωκουμε. τα εχεις με δυο και θες μια τριτη καλη φαση ας συζητησουμε γιαυτο. πιστευεις οτι θα μπορουσες και τεταρτη  :kneel:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
κακως, αλλα δεν θα μαλωκουμε. τα εχεις με δυο και θες μια τριτη καλη φαση ας συζητησουμε γιαυτο. πιστευεις οτι θα μπορουσες και τεταρτη  :kneel:
Δε τα έχω με δυο, ΔΕΝ τα έχω με καμία τους. Ημουν σαφής. Η τρίτη θέλεια γαμο παιδια. Αυτα. Μόνος μου ειμαι Σάββατο βράδυ απόκριες να είμαι εδώ να λέω τον πόνο μου  :grin:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
α γιορκι εισαι και εσυ κανονισε να ζητας τιποτα εξτριμ σπορτ χααχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχ
Με έχεις παρεξηγήσει!
Με την σημερινή πορνοστάρ ούτε κώλο δεν πήρα και πέρασα καλύτερα από την άλλη με την οποία έκανα ότι μπορούσα να φανταστώ και περισσότερα.

Τέτοια κροτίδα  :kissass:
daypic230.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατι αοριστος?.Ενεστωτα διαρκειας παρακαλω.
κοιτα εγω γενικως δεν ερωτευτηκα πολλες φορες στην μικρη μου ζωη. αν εξαιρεσουμε ενα παιδικο ερωτα πλατωνικο λογικα εχω ερωτευθει μια φορα  και δε βαζω και στοιχημα :think: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Με έχεις παρεξηγήσει!
Με την σημερινή πορνοστάρ ούτε κώλο δεν πήρα και πέρασα καλύτερα από την άλλη με την οποία έκανα ότι μπορούσα να φανταστώ και περισσότερα.

Τέτοια κροτίδα  :kissass:
daypic230.jpg
τα λες με τετοια φυσικοτητα που  ειναι σαν να λες πηγα στον κηπο και επαιξα με τα σκυλια. ετσι μου ερχεται να σε αγκαλιασω να σου φτιαξω πρωινο και να παρω τηλεφωνο να σου φερουν παλι μια πορνοσταρ :2funny: :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
κακως, αλλα δεν θα μαλωκουμε. τα εχεις με δυο και θες μια τριτη καλη φαση ας συζητησουμε γιαυτο. πιστευεις οτι θα μπορουσες και τεταρτη  :kneel:
Σ αυτο δεν συμφωνω.Αν εχεις σχεση με μια,δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να εχεις και με αλλη.Αλλο πραγμα αν μιλαμε για σεξ,και αλλο για σχεση.Και δεν κανω τον ηθικολογο αλλα αυτο πιστευω.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
τα λες με τετοια φυσικοτητα που  ειναι σαν να λες πηγα στον κηπο και επαιξα με τα σκυλια. ετσι μου ερχεται να σε αγκαλιασω να σου φτιαξω πρωινο και να παρω τηλεφωνο να σου φερουν παλι μια πορνοσταρ :2funny: :2funny:
  :2funny: :2funny: :2funny:

:-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom