House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Έλα ρε μπραμ γιατί με λένε ανήθικο, καλά που δε με είπαν και πίθηκο
κανε δουλειά σου ρε φιλε μην τους ακούςΈλα ρε μπραμ γιατί με λένε ανήθικο, καλά που δε με είπαν και πίθηκο
Εγω αν κρινω απο το τραγουδι ερωτοχτυπημενο θα σελεγα.Έλα ρε μπραμ γιατί με λένε ανήθικο, καλά που δε με είπαν και πίθηκο
Eίμαι φίλε με δύο αλλά δεν πρέπει με καμία απ τις δύο αν το δω λογικά.Εγω αν κρινω απο το τραγουδι ερωτοχτυπημενο θα σελεγα.
Πως να το δεις λογικα αφου εισαι ερωτοχτυπημενος?Eίμαι φίλε με δύο αλλά δεν πρέπει με καμία απ τις δύο αν το δω λογικά.
its complicated mate, VERY.Πως να το δεις λογικα αφου εισαι ερωτοχτυπημενος?
Εδψ με μια ειναι complicated φαντασου με δυο.its complicated mate, VERY.
Και τις αντιπαθώ τις αγκινάρες ρε πούστη μου.καρδια αγκιναρα
που τακανε μανταρα?καρδια αγκιναρα
κακως, αλλα δεν θα μαλωκουμε. τα εχεις με δυο και θες μια τριτη καλη φαση ας συζητησουμε γιαυτο. πιστευεις οτι θα μπορουσες και τεταρτηΚαι τις αντιπαθώ τις αγκινάρες ρε πούστη μου.
Γιατι αοριστος?.Ενεστωτα διαρκειας παρακαλω.αργκασαλ νομιζω οτι οι περισσοτεροι ζητουσαν τριο εστω στην πλακα και κυριως με γυναικες
Δε τα έχω με δυο, ΔΕΝ τα έχω με καμία τους. Ημουν σαφής. Η τρίτη θέλεια γαμο παιδια. Αυτα. Μόνος μου ειμαι Σάββατο βράδυ απόκριες να είμαι εδώ να λέω τον πόνο μουκακως, αλλα δεν θα μαλωκουμε. τα εχεις με δυο και θες μια τριτη καλη φαση ας συζητησουμε γιαυτο. πιστευεις οτι θα μπορουσες και τεταρτη
Με έχεις παρεξηγήσει!α γιορκι εισαι και εσυ κανονισε να ζητας τιποτα εξτριμ σπορτ χααχαχαχαχαχαχχαχααχαχαχ
κοιτα εγω γενικως δεν ερωτευτηκα πολλες φορες στην μικρη μου ζωη. αν εξαιρεσουμε ενα παιδικο ερωτα πλατωνικο λογικα εχω ερωτευθει μια φορα και δε βαζω και στοιχημαΓιατι αοριστος?.Ενεστωτα διαρκειας παρακαλω.
τα λες με τετοια φυσικοτητα που ειναι σαν να λες πηγα στον κηπο και επαιξα με τα σκυλια. ετσι μου ερχεται να σε αγκαλιασω να σου φτιαξω πρωινο και να παρω τηλεφωνο να σου φερουν παλι μια πορνοσταρΜε έχεις παρεξηγήσει!
Με την σημερινή πορνοστάρ ούτε κώλο δεν πήρα και πέρασα καλύτερα από την άλλη με την οποία έκανα ότι μπορούσα να φανταστώ και περισσότερα.
Τέτοια κροτίδα
Σ αυτο δεν συμφωνω.Αν εχεις σχεση με μια,δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να εχεις και με αλλη.Αλλο πραγμα αν μιλαμε για σεξ,και αλλο για σχεση.Και δεν κανω τον ηθικολογο αλλα αυτο πιστευω.κακως, αλλα δεν θα μαλωκουμε. τα εχεις με δυο και θες μια τριτη καλη φαση ας συζητησουμε γιαυτο. πιστευεις οτι θα μπορουσες και τεταρτη
τα λες με τετοια φυσικοτητα που ειναι σαν να λες πηγα στον κηπο και επαιξα με τα σκυλια. ετσι μου ερχεται να σε αγκαλιασω να σου φτιαξω πρωινο και να παρω τηλεφωνο να σου φερουν παλι μια πορνοσταρ