rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ο σαρουμαν να πηρε την ειδικοτητα ή ακομα;where is blizard ?
ναι πάλι καλά
ψάχνω για παρτουζίτσες να έρθω στα ίσα μου
ο σαρουμαν να πηρε την ειδικοτητα ή ακομα;
ηταν στα πλαισια του διδακτορικου του οι σ/μ παρτουζες του,αυριο θα τον δεις λεκτοραδεν ξέρω
αυτός έκανε κάτι δυνατά τριπλά
αλλά ήταν μαζόχας ...
ηταν στα πλαισια του διδακτορικου του οι σ/μ παρτουζες του,αυριο θα τον δεις λεκτορα
εχει ηδη αθωωθει τυπε... παμε για αλλα....παιδια την τεταρτη ξεκιναει η δικη παπακωνσταντινου....ποια ειναι η γνωμη σας ?
πιστευετε οτι θα παει φυλακή ?
θα σε φανε τα γκατζολοκουνουπα τυπε...Διωχνουν τα βυσματα της Αθηνας :S
Τρεμουν οι καρεκλες :S
Τωρα στα λελε ρε τυπε.Αν και διωξανε πολυ κοσμο απο τη μοναδα μου εμενα δεν με μετακινησαν. Ποια κουνουπια? Εκει θα μας περημενουν οι φανταροι σα κρεατα,απο τις χεστρες θα παρουμε απολυοχαρτο...και εγω ετσι θα εκανα.Αν και σαν κινηση του βγαζω το καπελο του καμενου.Το ειπε και το εκανε.Ετσι επρεπε να γινει απο καιρο.θα σε φανε τα γκατζολοκουνουπα τυπε...
ποτε δεν ειναι αργα για μια επισκεψη στην μορντορ τυπε.. :-*Τωρα στα λελε ρε τυπε.Αν και διωξανε πολυ κοσμο απο τη μοναδα μου εμενα δεν με μετακινησαν. Ποια κουνουπια? Εκει θα μας περημενουν οι φανταροι σα κρεατα,απο τις χεστρες θα παρουμε απολυοχαρτο...και εγω ετσι θα εκανα.Αν και σαν κινηση του βγαζω το καπελο του καμενου.Το ειπε και το εκανε.Ετσι επρεπε να γινει απο καιρο.
Μπα οπως φαινετε ρε τυπε οτι ηταν να φυγει εφυγε.Εγω ειμαι γιοταμηνος και προστατης.ποτε δεν ειναι αργα για μια επισκεψη στην μορντορ τυπε.. :-*
Καλημέρα
Εγκατάλειψη βλέπω.
Επιτέλους, αυτό το πγιοτικό νήμα, που οι διάφορες attention whores και drama queens το κατάντησαν σκηνή για έρωτες, μίση, πλεκτάνες, αυτοθαυμασμούς, μελοδραματισμούς κλπ, με αποτέλεσμα να το καταστήσουν φαύλο και ανούσιο, θα κλείσει.
Καλημέρα.
Εγκατάλειψη βλέπω.
Επιτέλους, αυτό το πγιοτικό νήμα, που οι διάφορες attention whores και drama queens το κατάντησαν σκηνή για έρωτες, μίση, πλεκτάνες, αυτοθαυμασμούς, μελοδραματισμούς κλπ, με αποτέλεσμα να το καταστήσουν φαύλο και ανούσιο, θα κλείσει.
θα κλεισει και θα ανοιξει στην θεση του mikelΚαλημέρα.
Εγκατάλειψη βλέπω.