Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786
θα αρχισω τα τσιπουρα με γευση χαμομηλι και θα συνεχισω στα βαρια ποτα. Το σκ θα ειναι για εμενανε δυσκολο. Για τους αλλους το βλεπω χαρμα, διοτι οταν πινω γινομαι ενας αγγελος  :2funny: :2funny: :2funny:
έλα μαζί μου Πάτρα τότε. Κουρούμπελο θα είμαστε όλη μέρα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τοτε δεν ειναι προσγειωμενη αλλα επιπολαια. Ποια γυναικα μολις γνωριζει αντρα αποφασιζει να κανει παιδια μαζι του ; μονο αυτη που απλα θελει καποιον (οποιον να ειναι ) φτανει να της κανει παιδια. Γνωμη μου και αν ειναι ετσι οπως τα λες
Θα μπορούσε αλλά δεν είναι έτσι. Δεν είναι απελπισμένη καμία σχέση. Ούτε το κάνει μόνο λόγω ηλικίας.
Απλά της βάρεσε κατακούτελα. Και να πω πως είμαι και κανένας Μπραντ Πιτ ρε πούστη μου  :helpplea:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
τότε μην μπεις. κάντη με ελαφρά
Αυτό λέω κι εγώ φίλε. Να την κάνω πριν την πηδήξω. Δεν έχω να κερδίσω κάτι από ένα πήδημα ακόμα.
Για ποιο λόγο να στεναχωρήσεις ένα άνθρωπο που έστω για τους δικούς του λόγους πιστεύει σε σένα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι!!!

Ξέρω!!!

Τα γνωστά σας στερεότυπα...  :)
Φτωχη απάντηση.Αν σε ενα αντρα Αγιε πει μια γυναικα οτι εχει παει με 50 αντρες ελα να μου πεις εσυ αν θα υπαρξουν πολλοι αντρες χωρις στερεοτυπα  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα μπορούσε αλλά δεν είναι έτσι. Δεν είναι απελπισμένη καμία σχέση. Ούτε το κάνει μόνο λόγω ηλικίας.
Απλά της βάρεσε κατακούτελα. Και να πω πως είμαι και κανένας Μπραντ Πιτ ρε πούστη μου  :helpplea:
και ειπε αφου τον ερωτευτηκα θελω παιδια. Σορυ δεν αντιλαμβανομαι πως γινεται αυτο  εγω οταν ερωτευομαι θελω πουτσα :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.887
Πόντοι
25.467
Φτωχη απάντηση.Αν σε ενα αντρα Αγιε πει μια γυναικα οτι εχει παει με 50 αντρες ελα να μου πεις εσυ αν θα υπαρξουν πολλοι αντρες χωρις στερεοτυπα  ;)

Ενώ αν πάει ένας ανδρας και πει σε μια γυναίκα, ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το μουνί της, αυτή θα πετάξει από την χαρά της.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ενώ αν πάει ένας ανδρας και πει σε μια γυναίκα, ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το μουνί της, αυτή θα πετάξει από την χαρά της.
ε οποτε τι μου μιλας για κλισε σαν να ειναι κατι που δεν εχεις ξαναδει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
και ειπε αφου τον ερωτευτηκα θελω παιδια. Σορυ δεν αντιλαμβανομαι πως γινεται αυτο  εγω οταν ερωτευομαι θελω πουτσα :2funny:
Βρε θέλει και παραθέλει πούτσα και άγρια μάλιστα. Εγώ δε το επιδίωξα.
Ακόμα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βρε θέλει και παραθέλει πούτσα και άγρια μάλιστα. Εγώ δε το επιδίωξα.
Ακόμα  :grin:
 Εγω αυτες τις συζητησεις τις βρισκω ηλίθιες (συγνώμη κιολας). Συνήθως τις κάνουμε ολοι με φίλους,  παίρνουμε και μια κοινη και λογικη απόφαση και μετα κάνουμε το αντίθετο  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
  Εγω αυτες τις συζητησεις τις βρισκω ηλίθιες (συγνώμη κιολας). Συνήθως τις κάνουμε ολοι με φίλους,  παίρνουμε και μια κοινη και λογικη απόφαση και μετα κάνουμε το αντίθετο  :2funny:
Συμφωνώ κι εγώ του κεφαλιού μου θα κάνω στο τέλος. Ελπιζω μόνο να συγχρονιστούν λίγο τα δυο κεφάλια  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπρινγκ σισιε και μποκα χομ :(

Stories

Νέο!

Stories