Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δε μ αρέσει ούτε να λέω ψέματα ούτε να υπόσχομαι πράγματα που δε θα γίνουν.
Δλδ η κοπέλα είναι μια χαρά απλά εγώ είμαι σε άλλη φάση.
Δεν ξέρω αν μπορεί να το καταλάβει όμως γιατί άρχισε να "δένεται" πολύ απότόμα κι ανησυχώ.
Δεν πηδηχτήκαμε ακόμα κι αυτό με προβληματίζει, τι θα γίνει μόλις συμβει κι αυτό ρε γμτ.
Bad timing.
οι σχεσεις μάνα μου ειναι ρισκο. Το να πεις δεν μπαινω κάπου μην σε πικρανω ειναι παπαρια. Νομιζω η μεγαλυτερη που εχω ακουσει. Οι σχεσεις δεν μπορει να ειναι πολιτικαλ κορεκτ. Συχνα ειναι και ανηθικες ισως και εκ φυσεως τελικα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.759
Πόντοι
25.467
Δε μ αρέσει ούτε να λέω ψέματα ούτε να υπόσχομαι πράγματα που δε θα γίνουν.
Δλδ η κοπέλα είναι μια χαρά απλά εγώ είμαι σε άλλη φάση.
Δεν ξέρω αν μπορεί να το καταλάβει όμως γιατί άρχισε να "δένεται" πολύ απότόμα κι ανησυχώ.
Δεν πηδηχτήκαμε ακόμα κι αυτό με προβληματίζει, τι θα γίνει μόλις συμβει κι αυτό ρε γμτ.
Bad timing.

Ωραία!!!  :)

Πείτε της ότι είστε ανίκανος και κόψτε αντιδράσεις.  :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οι σχεσεις μάνα μου ειναι ρισκο. Το να πεις δεν μπαινω κάπου μην σε πικρανω ειναι παπαρια. Νομιζω η μεγαλυτερη που εχω ακουσει. Οι σχεσεις δεν μπορει να ειναι πολιτικαλ κορεκτ. Συχνα ειναι και ανηθικες ισως και εκ φυσεως τελικα
Συμφωνώ απόλυτα αλλά γιατί να ξεκινήσεις κάτι όταν ξέρεις πως θες διαφορετικά πράγματα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Συμφωνώ απόλυτα αλλά γιατί να ξεκινήσεις κάτι όταν ξέρεις πως θες διαφορετικά πράγματα?
γιατι σημερα θελεις αυτο και αυριο το αλλο. Γιαυτο και χωριζουν οι ανθρωποι αλλαζουν θελω. οποτε μπορεις να προεξοφλησεις τι θα θελει αυτη αυριο η εσυ; τι μπουρδα ειναι αυτη ;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Σε ρώτησε τι θες? Δε νομίζω. Οι σχέσεις ξεκινάνε από αμοιβαία έλξη, δεν είναι προιόν συνδιαλλαγής.

Ξεκίνα και όπου βγει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.759
Πόντοι
25.467
γιατι σημερα θελεις αυτο και αυριο το αλλο. Γιαυτο και χωριζουν οι ανθρωποι αλλαζουν θελω. οποτε μπορεις να προεξοφλησεις τι θα θελει αυτη αυριο η εσυ; τι μπουρδα ειναι αυτη ;

Δεν θελω να σας θορυβήσω...

Αλλά ξέρετε... δεν είμεθα όλοι κυκλοθυμικοί.  :)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γιατί καταλαβαίνω πως αυτή θέλει από μένα και μάλλον αυτό θα θέλει και στο μέλλον(είναι 36 και λατρεύει τα παιδιά). Καλά ως εδώ αλλά εγώ δεν ξέρω αν το θέλω γενικά όχι μόνο μ αυτή. Μια μόνο ως τώρα σκέφτηκα πως θα μπορούσα να ζήσω μαζί της αλλά δε θέλω να το θυμαμαι όπως εξελίχτηκε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σε ρώτησε τι θες? Δε νομίζω. Οι σχέσεις ξεκινάνε από αμοιβαία έλξη, δεν είναι προιόν συνδιαλλαγής.

Ξεκίνα και όπου βγει.
 και εγω σημερα που θα πιω θα ξεκινησω και οπου βγει χαχαχαχαχαχχαχ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Ξεκίνα και όπου βγει.
Δε με ρώτησε αλλά αυτό περιμένει το ξέρω. Φυσικά κι υπάρχει έλξη απ την πλευρά της. Εγώ πάλι δε μπάινω εύκολα σε καλούπια στην ηλικία μου και με τη ζωή που ζω τώρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Γιατί καταλαβαίνω πως αυτή θέλει από μένα και μάλλον αυτό θα θέλει και στο μέλλον(είναι 36 και λατρεύει τα παιδιά). Καλά ως εδώ αλλά εγώ δεν ξέρω αν το θέλω γενικά όχι μόνο μ αυτή. Μια μόνο ως τώρα σκέφτηκα πως θα μπορούσα να ζήσω μαζί της αλλά δε θέλω να το θυμαμαι όπως εξελίχτηκε.
Τοτε δεν ειναι προσγειωμενη αλλα επιπολαια. Ποια γυναικα μολις γνωριζει αντρα αποφασιζει να κανει παιδια μαζι του ; μονο αυτη που απλα θελει καποιον (οποιον να ειναι ) φτανει να της κανει παιδια. Γνωμη μου και αν ειναι ετσι οπως τα λες

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δε με ρώτησε αλλά αυτό περιμένει το ξέρω. Φυσικά κι υπάρχει έλξη απ την πλευρά της. Εγώ πάλι δε μπάινω εύκολα σε καλούπια στην ηλικία μου και με τη ζωή που ζω τώρα.
τότε μην μπεις. κάντη με ελαφρά

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τι γεύση χαμομήλι?  :birdman:
θα αρχισω τα τσιπουρα με γευση χαμομηλι και θα συνεχισω στα βαρια ποτα. Το σκ θα ειναι για εμενανε δυσκολο. Για τους αλλους το βλεπω χαρμα, διοτι οταν πινω γινομαι ενας αγγελος  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom