House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Κάνατε μπουζούζι συννενόηση?Μονο ο τομα καταφερε να με παει μπουζουκια
Κάνατε μπουζούζι συννενόηση?Μονο ο τομα καταφερε να με παει μπουζουκια
κανονικαΚάνατε μπουζούζι συννενόηση?
Μα κι συτός μπουζουκερί? Χάθηκε ένα Baraonda? Ένα six dogs έστω βρε αδερφέ?
Ι knew itκανονικα
I knew it alsoBaraonda & six dogs ο κ. Σισές;;;
Εδώ δεν πάει στην Εμπατή για την θεωρεί πολύ κομιλφό.
Μονο ο τομα καταφερε να με παει μπουζουκια
Τα φιλιά μου σε όλους. Χάρηκα που σας γνώρισα. Από όσους έχω τηλέφωνα θα τα λέμε.
τι φευγεις ετσι; βρισε πρωτα να γουσταρουμεΤα φιλιά μου σε όλους. Χάρηκα που σας γνώρισα. Από όσους έχω τηλέφωνα θα τα λέμε.
Κάνε banιο κι έρχεται ( Η έρι )Τα φιλιά μου σε όλους. Χάρηκα που σας γνώρισα. Από όσους έχω τηλέφωνα θα τα λέμε.
να ετοιμαζεις σαβανο θα σου φαει την ζωηΈρι θέλω τη γνώμη σου για κάτι. Το γράφω εδώ για να μην ανοιγω νέο θέμα.
Γνώρισα προχτές κάποια ηλικία 36. Μια χαρά εμφανίσημη και προσγειωμένη και καλό παιδί.
Από χτες μιλάει σαν ερωτευμένη και πως είμαι ο άντρας της ζωής της και γάμους παιδιά κλπ.
Οκ όχι συνέχεια αλλά το ανέφερε. Τι λες να κάνω , να κόψω λάσπη?
Έρι θέλω τη γνώμη σου για κάτι. Το γράφω εδώ για να μην ανοιγω νέο θέμα.
Γνώρισα προχτές κάποια ηλικία 36. Μια χαρά εμφανίσημη και προσγειωμένη και καλό παιδί.
Από χτες μιλάει σαν ερωτευμένη και πως είμαι ο άντρας της ζωής της και γάμους παιδιά κλπ.
Οκ όχι συνέχεια αλλά το ανέφερε. Τι λες να κάνω , να κόψω λάσπη?
Οπως στην έφαγαν εσένα ; η διαφορετικα; ;)να ετοιμαζεις σαβανο θα σου φαει την ζωη
Δε μ αρέσει ούτε να λέω ψέματα ούτε να υπόσχομαι πράγματα που δε θα γίνουν.Να κάνεις αυτό που θέλεις και αυτό που θα σου βγει Αν θες να είσαι και σουπερ ντουπερ σωστός ξεκαθάρισε και την θέση σου
με βλεπεις διψασμενο για εξομολογησεις σε αγνωστους?Οπως στην έφαγαν εσένα ; η διαφορετικα; ;)