astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
παραδινομαι...με "γ@μ#σατε"...παω να φαω, η μπανανουλα δεν μου κλ#σ3, τιπτις :-
παραδινομαι...με "γ@μ#σατε"...παω να φαω, η μπανανουλα δεν μου κλ#σ3, τιπτις :-
σας παρακαλώ κύριε ..πρόσεχετε ! τι λέτε ! στο μπού είμαστε ! ...μπορεί να υπάρξουν .. ;)παρεξηγήσειςτίποτε δεν θα μείνει όρθιο στο τέλος...
Στους κάλους να τον βαλετε ! τον γιουφτο !
σας παρακαλώ κύριε ..πρόσεχετε ! τι λέτε ! στο μπού είμαστε ! ...μπορεί να υπάρξουν .. ;)παρεξηγήσεις
2 βήματα αριστερά αν έκανες..............αλλά το μυαλό σου στις εργαζόμενεςΚανείς.
Είναι κοντά στο ξενοδοχείο που συνήθως μένω και έως σήμερα δεν κατάφερα να τη βρω.
2-3 φορές ξεκίνησα για να την βρω αλλά το παράτησα και γύρισα στο ξενοδοχείο και άρχισα τα τηλεφωνα προς τις εργαζόμενες.
2 βήματα αριστερά αν έκανες..............αλλά το μυαλό σου στις εργαζόμενες
Τι να κάνουμε, κύριε. Ένα μυαλό μας έμεινε. Τι να πρωτοσκεφθούμε;
Ιεράρχησα λοιπόν τις σκέψεις μου και προτίμησα μία εργαζόμενη από την Πλατεία της Ν.Σ.
Υπάρχει κάποιος άλλος εδώ μέσα που θα έπραττε διαφορετικά [ εκτός ίσως από τον κ. Astatos123 ]?
Βάλτε ένα κόμμα, νόμιζα πως έχουμε εργαζόμενες στην πλατεία..........Τι να κάνουμε, κύριε. Ένα μυαλό μας έμεινε. Τι να πρωτοσκεφθούμε;
Ιεράρχησα λοιπόν τις σκέψεις μου και προτίμησα μία εργαζόμενη, από την Πλατεία της Ν.Σ.
Υπάρχει κάποιος άλλος εδώ μέσα που θα έπραττε διαφορετικά [ εκτός ίσως από τον κ. Astatos123 ]?
Ο Άγιος μετά τον Ασπρόπυργο που διάβασε πρέπει να τα κακάρωσε.
Ο alpula "δερνεται" στα αλλα θρεντς ....δεν ερχεται απο δω να κολοβαρεσει !..
Βάλτε ένα κόμμα, νόμιζα πως έχουμε εργαζόμενες στην πλατεία..........
Σε σας θα πω για το Λευκό Πύργο. Είπαμε τα στοιχεία ένα ένα.Πάντως πρώτη φορά λείπει για τόσες ώρες.
Γιατί δεν λέτε σ΄ εμάς για τον Ασπρόπυργο;
Βάλτε ένα κόμμα, νόμιζα πως έχουμε εργαζόμενες στην πλατεία..........
Σε σας θα πω για το Λευκό Πύργο. Είπαμε τα στοιχεία ένα ένα.
και όμως έχει κ.Νικ......Βάλτε ένα κόμμα, νόμιζα πως έχουμε εργαζόμενες στην πλατεία..........
Ξέρουμε και μεις, αλλά δε λέμε. ;)μηπως ξερει κατι που δν ξερουμε οι αλλοι?!
Μέχρι εδώ έφθασε η χάρη του;