st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
μου φαινεται ναι, μπορουν να μας το επιβεβαιωσουν κι οι "νοτιοι" του ιστιοτοπου μαςΣτη Γλυφάδα είχα πάει σε ενα μαγαζι που το έλεγαν < Μπιφτεκούπολη >. Παίζει ακόμη;;;
μου φαινεται ναι, μπορουν να μας το επιβεβαιωσουν κι οι "νοτιοι" του ιστιοτοπου μαςΣτη Γλυφάδα είχα πάει σε ενα μαγαζι που το έλεγαν < Μπιφτεκούπολη >. Παίζει ακόμη;;;
Ναι παίζει.Στη Γλυφάδα είχα πάει σε μια περιοχή που τη έλεγαν < Μπιφτεκούπολη >. Παίζει ακόμη;;;
Στη Γλυφάδα είχα πάει σε μια περιοχή που τη έλεγαν < Μπιφτεκούπολη >. Παίζει ακόμη;;;
τα μισά έχουν κλείσει Ο george υπάρχει ανακαινησμένος αλλά το πανηγύρι τ..τέλος![]()
Νικ - ευχαριστω για τα καλ λογια και που με εχεις 1ο(ο HOF ειναι χαμουτζης)
Νικ - οντως το κορυφαιο κεμπαπ για μενα στην Αθηνα ειναι του Αριστου ( και καθαρο μαγαζι γενικοτερα)
Η θεσσαλονικη εχει παραδοση στους κιμαδες αλλα οχι στα κεμπαπ- για εναν παραξενο λογο-
Ερωτηση προς τους θεσσαλονικιους μονο - ποιος γνωριζε (ι) για το Μπαγκλαντες ?
Επισης μολις τελειωσα τα νουντλς και ειμαι μιαχαρα πλεον - και o astatos123 ειναι καλα -
Έχεις τον άνθρωπό σου.Την επόμενη φορά που θα κατεβώ Αθήνα, θέλω να πάω < πλατεία >, Ν. Σμύρνη.
Ο HoF δεν είναι Αθηναίος,κύριε.
Έχεις τον άνθρωπό σου.
Απο πουθε κραταει η σκουφια του ?!
Ναι και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό!
Ότι και να είναι ο HoF είναι ο καλύτερος που ζει εκεί πάνω, μαζί με τον μπρο μου. Αλήθεια αυτός σας είπε για την πλατεία Ν.Σ.?Ο HoF δεν είναι Αθηναίος,κύριε.
Έχεις τον άνθρωπό σου.
Ότι και να είναι ο HoF είναι ο καλύτερος που ζει εκεί πάνω, μαζί με τον μπρο μου. Αλήθεια αυτός σας είπε για την πλατεία Ν.Σ.?
και εμένα ότι έχετε εσείς. Καλά και σένα αν και Παόκι στους καλούς σε βάζω.Από το κοντρόλ με ειδοποιούν ότι έχετε Ρ.Μ.
και εμένα ότι έχετε εσείς. Καλά και σένα αν και Παόκι στους καλούς σε βάζω.![]()
και εμένα ότι έχετε εσείς. Καλά και σένα αν και Παόκι στους καλούς σε βάζω.![]()