astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Πήγαινε στον Αρίστο στο Π.Φάληρο και δε χρειάζεται να τρέχεις.
Σωστος ο Νικ
Πήγαινε στον Αρίστο στο Π.Φάληρο και δε χρειάζεται να τρέχεις.
έλα γλυφάδα να σε τραπεζώσουμεΕσεις που είστε απο την Θεσσαλονίκη για πείτε μου κανένα καλό kebapτσίδικο;
Στον Αlladin πήγαινα.
Θα δοκιμάσω και αυτόν που λες.
Σας αποστέλω φωτό, πρόσφατη, με πμΣτην καρδιά και στο πνεύμα σίγουρα είστε κ.Χάουζ.
ο μπαμπησ στην αμφιθεας εχει καλα μπηφτεκακια αλλα το χωρος ειναι για τον πεονταΠήγαινε στον Αρίστο στο Π.Φάληρο και δε χρειάζεται να τρέχεις.
Νικς? ποιά νικς αγαπητέ?Ακόμη περιμένουμε τα νικς, κ. διομήδη.
Εχω δουλεψει σερβιτορος στο WOLVES ΣΑΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ..ΚΛΑΨ!Ο Αρίστος ήταν κάποτε για μπιφτέκι. Τώρα πήγε στο άλλο πεζοδρόμιο. Στο πρώην Wolves. Εκεί που κάποτε έτρωγε ο Γκάλης.
Πάντως καμία σχέση με κεμπάμπ
Εγώ πήγαινα στο "Φαληράκι" για μπιφτέκι στο ΠΦαληροΣτον Αlladin πήγαινα.
Eχει μείνει αναλλοίωτος απο την δεκαετία το '60.ο μπαμπησ στην αμφιθεας εχει καλα μπηφτεκακια αλλα το χωρος ειναι για τον πεοντα
Λοιπόν έριξα μια ματιά.
Hof είσαι ο καλύτερος Θεσσαλονικιός που γνωρίζω.
Άστατε μετά έρχεσαι εσύ γιατί συμπαθώ τα σκουλήκια. Επίσης στείλε pm και σε μένα για το παλιό νικ.
Bliz έτσι είμαστε οι γαύροι ανώμαλοι. Δε βαρέθηκα τις εργαζόμενες και δεν ξέρω αν θα τις βαρεθώ ποτέ. Εσείς μου αναθέσατε το ρόλο του ανακριτή, μη βγάζετε την ουρά σας απέξω.
Αυτά.
ναι απο τοτε εχει να κανει ανακαινησηEχει μείνει αναλλοίωτος απο την δεκαετία το '60.
Κορυφή καλύτερο από το Αλλαντιν έχει και στη Γλυφάδα μαγαζί με όνομα Πρόεδρος.Στον Αlladin πήγαινα.
Κορυφή καλύτερο από το Αλλαντιν έχει και στη Γλυφάδα μαγαζί με όνομα Πρόεδρος.
Δεν είμαι θεσσαλονικιός απλά ζω πάνω.Hof είσαι ο καλύτερος Θεσσαλονικιός που γνωρίζω.
Κεμπάπ ζήτησε ρε Μπράμπ. Ο Μπάμπης όντως μόνο μπιφτέκι.ο μπαμπησ στην αμφιθεας εχει καλα μπηφτεκακια αλλα το χωρος ειναι για τον πεοντα
Ο κ./ HoF δεν είναι Θεσσαλονικιός. Γι΄ αυτό και είναι γαύρος.
Τον αγαπώ όμως πολύ!
MUTFAKΚορυφή καλύτερο από το Αλλαντιν έχει και στη Γλυφάδα μαγαζί με όνομα Πρόεδρος.
Το διευκρίνησα, με προλάβατε. Με τιμά η φιλία σας. ;)Ο κ./ HoF δεν είναι Θεσσαλονικιός. Γι΄ αυτό και είναι γαύρος.
Τον αγαπώ όμως πολύ!